X
تبلیغات
دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار دستور تهیه سس تارتار

تک نت گرد

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار دستور تهیه سس تارتار

آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار, آشپزی ایرونی, آموزش درست کردن انواع سس ها, غذا, سایت آشپزی, آموزش درست کردن سس تارتار, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آشپزباشی, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپزی و شیرینی پزی, سایت آشپز باشی, دستور درست کردن سس تارتار, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی, طرز تهیه

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار دستور تهیه سس تارتار

        از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.     مواد لازم:     خیار شور 100 گرم آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری سس مایونز 500 گرم پیازچه 50 گرم تخم‌مرغ آب‌پز 1 عدد سیر 1 حبه جعفری 2 قاشق غذاخوری نمك و فلفل به میزان لازم     طرز تهیه:     خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید. پیازچه را ساطوری خرد كنید. تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است). همه مواد را با هم مخلوط كنید.

آشپزی ایرانی, آشپزی ایرونی, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آموزش درست کردن سس تارتار, طرز تهیه, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش درست کردن انواع سس ها, دستور درست کردن سس تارتار, آشپزباشی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی,دستور تهیه سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپز باشی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی, غذا, سایت آشپزی, سایت آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.



 

 

 آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار, آشپزی ایرونی, آموزش درست کردن انواع سس ها, غذا, سایت آشپزی, آموزش درست کردن سس تارتار, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آشپزباشی, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپزی و شیرینی پزی,

 

 

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.

 

 

مواد لازم:

 

 

خیار شور
100 گرم
آبلیموی تازه
1 قاشق غذاخوری
سس مایونز
500 گرم
پیازچه
50 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز 1 عدد
سیر 1 حبه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

 

  • خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.

  • پیازچه را ساطوری خرد كنید.

  • تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

  • همه مواد را با هم مخلوط كنید.

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار,آشپزی ایرونی,آموزش درست کردن انواع سس ها,غذا,سایت آشپزی,آموزش درست کردن سس تارتار,موادلازم برای تهیه سس تارتار,آشپزباشی,طرز تهیه سس تارتار,سایت آشپزی و شیرینی پزی,سایت آشپز باشی,دستور درست کردن سس تارتار,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی,طرز تهیه,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۹ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)