X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

سوپ قارچ، غذايي سرشار از ويتامين سوپ قارچ سوپ قارچ

آشپزي آسان, سوپ قارچ, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزباشي, سايت آشپزي ايراني,آشپزي, آشپزي ايراني

سوپ قارچ، غذايي سرشار از ويتامين سوپ قارچ سوپ قارچ

        مواد لازم برای 4 نفر   كره 6 قاشق غذاخوری پیازكوچك خرده شده یك عدد قارچ 340 گرم‌ آب مرغ 4 پیمانه جعفری خرد شده یك دسته سركه سفید 2 قاشق غذاخوری نمك و فلفل به میزان دلخواه       روش تهیه: در یك قابلمه 2 قاشق كره را روی حرارت متوسط آب كنید. پیاز را اضافه و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس قارچ‌ها را با باقیمانده كره اضافه كنید و 8 دقیقه تفت دهید. مواظب باشید كه پیازها قهوه‌ای نشوند. آب مرغ را به جعفری اضافه كنید و بگذارید سوپ به جوش بیاید و بلافاصله شعله را كم كنید و بگذارید سوپ یك ساعت با شعله ملایم بجوشد. پس از یك ساعت جعفری خرد شده را اضافه كنید و بگذارید سوپ چند دقیقه خنك شود و سپس آن را در مخلوط‌كن بریزید تا كاملا نرم شود. سوپ را به قابلمه برگردانید، نمك و فلفل بزنید و دوباره حرارت شعله گاز را زیاد كنید تا به جوش بیاید و سپس سركه را به آن اضافه كنید. مخلوط را خوب هم بزنید و داخل ظرف مناسب بریزید. در فصل سرما سوپ‌های داغ می‌تواند بهترین پیش غذا باشد یا حتی به عنوان غذای اصلی استفاده شود.     ارزش غذایی قارچ قارچ دارای ویتامین‌های B1، B2، PP و D است و هیچ‌گونه مواد قندی در خود ندارند و فاقد چربی است.   پروتئین قارچ نزدیك به پروتئین گوشت بوده و می‌تواند جایگزین مناسبی برای بدن باشد. بعلاوه قارچ حاوی 5 ـ 4 درصد مواد نشاسته‌ای و مقدار كافی ویتامین D است. این ویتامین باعث می‌شود كلسیم، جذب روده شده و بلافاصله در استخوان‌ها وارد شود. افرادی كه در معرض پوكی استخوان قرار دارند بایستی به این ماده غذایی باارزش اهمیت بدهند. بیوتن و اسیدفولیك موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن و مواد اصلی ژن‌ها تاثیر بسزایی دارد. تمام این ویژگی‌ها باعث شده‌اند تا این غذا برای افرادی كه به مدت طولانی در بستر بیماری بوده و در اثر كمبود نور خورشید و نرسیدن ویتامین D به استخوان‌هایشان، دچار كمبود كلسیم شده‌اند بسیار مناسب و به خاطر وجود ماده غذایی باارزشی چون قارچ توصیه می‌شود.   البته به دلیل دیرهضم بودن قارچ، توصیه می‌شود زنان باردار و مادران شیرده از مصرف زیاد قارچ خودداری كنند. افرادی كه به كولیت روده یا نقرس مبتلا هستند هم نباید قارچ مصرف كنند، اما به افراد دیابتی، افرادی كه یبوست دارند و اشخاصی كه چاق هستند توصیه می‌شود این ماده باارزش غذایی را در رژیم غذایی خود قرار دهند. در ضمن قارچ در رفع خستگی و كم‌حوصلگی موثر و آرام‌بخش است.منبع:hamshahrionline.ir

آشپزي ايروني, سوپ قارچ,آشپزي, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزي آسان, سايت آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزي ايراني, آشپزباشي

سوپ قارچ، غذايي سرشار از ويتامين سوپ قارچ

پروتئین قارچ نزدیك به پروتئین گوشت بوده و می‌تواند جایگزین مناسبی برای بدن باشد. بعلاوه قارچ حاوی 5 ـ 4 درصد مواد نشاسته‌ای و مقدار كافی ویتامین D است. این ویتامین باعث می‌شود كلسیم، جذب روده شده و بلافاصله در استخوان‌ها وارد شود. افرادی كه در معرض پوكی استخوان قرار دارند بایستی به این ماده غذایی باارزش اهمیت بدهند. بیوتن و اسیدفولیك موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن و مواد اصلی ژن‌ها تاثیر بسزایی دارد. تمام این ویژگی‌ها باعث شده‌اند تا این غذا برای افرادی كه به مدت طولانی در بستر بیماری بوده و در اثر كمبود نور خورشید و نرسیدن ویتامین D به استخوان‌هایشان، دچار كمبود كلسیم شده‌اند بسیار مناسب و به خاطر وجود ماده غذایی باارزشی چون قارچ توصیه می‌شود.



 

 

 آشپزي آسان, سوپ قارچ, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزباشي, سايت آشپزي ايراني,آشپزي, آشپزي ايراني,

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

كره

6 قاشق غذاخوری

پیازكوچك خرده شده

یك عدد

قارچ

340 گرم‌

آب مرغ

4 پیمانه

جعفری خرد شده

یك دسته

سركه سفید

2 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل

به میزان دلخواه

 

 

 

روش تهیه:


در یك قابلمه 2 قاشق كره را روی حرارت متوسط آب كنید. پیاز را اضافه و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس قارچ‌ها را با باقیمانده كره اضافه كنید و 8 دقیقه تفت دهید. مواظب باشید كه پیازها قهوه‌ای نشوند. آب مرغ را به جعفری اضافه كنید و بگذارید سوپ به جوش بیاید و بلافاصله شعله را كم كنید و بگذارید سوپ یك ساعت با شعله ملایم بجوشد. پس از یك ساعت جعفری خرد شده را اضافه كنید و بگذارید سوپ چند دقیقه خنك شود و سپس آن را در مخلوط‌كن بریزید تا كاملا نرم شود. سوپ را به قابلمه برگردانید، نمك و فلفل بزنید و دوباره حرارت شعله گاز را زیاد كنید تا به جوش بیاید و سپس سركه را به آن اضافه كنید. مخلوط را خوب هم بزنید و داخل ظرف مناسب بریزید.


در فصل سرما سوپ‌های داغ می‌تواند بهترین پیش غذا باشد یا حتی به عنوان غذای اصلی استفاده شود.

 

 

ارزش غذایی قارچ

قارچ دارای ویتامین‌های B1، B2، PP و D است و هیچ‌گونه مواد قندی در خود ندارند و فاقد چربی است.

 

پروتئین قارچ نزدیك به پروتئین گوشت بوده و می‌تواند جایگزین مناسبی برای بدن باشد. بعلاوه قارچ حاوی 5 ـ 4 درصد مواد نشاسته‌ای و مقدار كافی ویتامین D است. این ویتامین باعث می‌شود كلسیم، جذب روده شده و بلافاصله در استخوان‌ها وارد شود. افرادی كه در معرض پوكی استخوان قرار دارند بایستی به این ماده غذایی باارزش اهمیت بدهند. بیوتن و اسیدفولیك موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن و مواد اصلی ژن‌ها تاثیر بسزایی دارد. تمام این ویژگی‌ها باعث شده‌اند تا این غذا برای افرادی كه به مدت طولانی در بستر بیماری بوده و در اثر كمبود نور خورشید و نرسیدن ویتامین D به استخوان‌هایشان، دچار كمبود كلسیم شده‌اند بسیار مناسب و به خاطر وجود ماده غذایی باارزشی چون قارچ توصیه می‌شود.

 

البته به دلیل دیرهضم بودن قارچ، توصیه می‌شود زنان باردار و مادران شیرده از مصرف زیاد قارچ خودداری كنند. افرادی كه به كولیت روده یا نقرس مبتلا هستند هم نباید قارچ مصرف كنند، اما به افراد دیابتی، افرادی كه یبوست دارند و اشخاصی كه چاق هستند توصیه می‌شود این ماده باارزش غذایی را در رژیم غذایی خود قرار دهند. در ضمن قارچ در رفع خستگی و كم‌حوصلگی موثر و آرام‌بخش است.

منبع:hamshahrionline.ir

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آشپزي آسان,سوپ قارچ,آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,سايت آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزباشي,سايت آشپزي ايراني,آشپزي,آشپزي ايراني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۳:۲۴ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا کوکوی کاهو

آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آشپزباشي,کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاها, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, طرز تهیه کوکو کاهو, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, کوکوی کاهو, آشپزي, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آشپزي ايروني

کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا کوکوی کاهو

          خیلی از بچه ها در مورد یکسری از غذاها بد خوراکی کرده و ازخوردنشان امتناع می کنند و این در حالی است که خوردن این گروه از غذاها به خصوص درمقطع خاصی از سنشان لازم بوده و جزو ضروریات تغذیه ی آنها به حساب می آید. یکی از این نوع موارد خوردن تخم مرغ و در بین سبزیجات مفید کاهوست که به نوعی بچه ها میانه ی خوبی با آنها ندارند که البته تخم مرغ را به شکلهای مختلف می توان در وعده های غذایی آنها گنجاند اما برای کاهو که تشخیص آن در سالاد راحت بوده و به تنهایی هم توسط بچه ها خورده نمی شود و در بهبود گوارش آنها مفید می باشد، فکر بهتری می توان کرد: مواد لازم برای تهیه ی کوکوی کاهو:     تخم مرغ 4 عدد کاهو 5 برگ سبز پهن اطراف جعفری تازه 50 گرم نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم روغن مایع 4 قاشق غذاخوری دارچین به دلخواه نوک قاشق چایخوری     طرز تهیه: همانطور که گفته شد بهتر است از برگهای اطراف کاهو که سبزتر و کلفت ترند و اکثر اوقات ما به اشتباه آنها را جدا کرده و دور می ریزیم برای این کوکو استفاده شود زیرا این قسمت کاهو هم خاصیت بیشتری نسبت به مغز و ساقه ی کاهو داشته و هم از جهت رنگ، کوکو ی شما را خوشرنگ تر خواهد کرد. نا گفته نماند که میوه و سبزیجات هرچه رنگشان تیره تر باشد خاصیت بهتری خواهند داشت.   برگهای کاهو را خوب شسته و با آب نمک ضد عفونی کنید و سپس آنها را با جعفری ها کاملا خورد کرده،کنار بگذارید.می توانید از جعفری خشک نیز استفاده کنید.تخم مرغها را در ظرفی جداگانه شکسته و با نمک، فلفل و ادویه خوب به هم بزنید و سپس آرام آرام کاهو و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کرده، خوب مخلوط نمایید.در تابه ای نچسب روغن ریخته و پس از داغ شدن کامل روغن مواد را در آن ریخته و درب آن را بگذارید و صبر کنید تا یکطرف آن خوب سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شودبهتر است برای بچه ها مثل پیتزا مثلثی شکل برش داده و بگذارید آن را هر طور که دوست دارند، به تنهایی یا با نان امتحان کنند، حتما خوششان می آید.    

سايت آشپزي ايروني, طرز تهیه کوکو کاهو, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا, کوکوی کاهو, آشپزي, آشپزباشي, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاها

کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا

برگهای کاهو را خوب شسته و با آب نمک ضد عفونی کنید و سپس آنها را با جعفری ها کاملا خورد کرده،کنار بگذارید.می توانید از جعفری خشک نیز استفاده کنید.تخم مرغها را در ظرفی جداگانه شکسته و با نمک، فلفل و ادویه خوب به هم بزنید و سپس آرام آرام کاهو و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کرده، خوب مخلوط نمایید.در تابه ای نچسب روغن ریخته و پس از داغ شدن کامل روغن مواد را در آن ریخته و درب آن را بگذارید و صبر کنید تا یکطرف آن خوب سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شودبهتر است برای بچه ها مثل پیتزا مثلثی شکل برش داده و بگذارید آن را هر طور که دوست دارند، به تنهایی یا با نان امتحان کنند، حتما خوششان می آید.



 

 

 

 آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آشپزباشي,کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاها, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, طرز تهیه کوکو کاهو,

 

 

خیلی از بچه ها در مورد یکسری از غذاها بد خوراکی کرده و ازخوردنشان امتناع می کنند و این در حالی است که خوردن این گروه از غذاها به خصوص درمقطع خاصی از سنشان لازم بوده و جزو ضروریات تغذیه ی آنها به حساب می آید. یکی از این نوع موارد خوردن تخم مرغ و در بین سبزیجات مفید کاهوست که به نوعی بچه ها میانه ی خوبی با آنها ندارند که البته تخم مرغ را به شکلهای مختلف می توان در وعده های غذایی آنها گنجاند اما برای کاهو که تشخیص آن در سالاد راحت بوده و به تنهایی هم توسط بچه ها خورده نمی شود و در بهبود گوارش آنها مفید می باشد، فکر بهتری می توان کرد:



مواد لازم برای تهیه ی کوکوی کاهو:

 

 

تخم مرغ
4 عدد
کاهو
5 برگ سبز پهن اطراف
جعفری تازه
50 گرم
نمک و فلفل و ادویه
به میزان لازم
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
دارچین به دلخواه نوک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:



همانطور که گفته شد بهتر است از برگهای اطراف کاهو که سبزتر و کلفت ترند و اکثر اوقات ما به اشتباه آنها را جدا کرده و دور می ریزیم برای این کوکو استفاده شود زیرا این قسمت کاهو هم خاصیت بیشتری نسبت به مغز و ساقه ی کاهو داشته و هم از جهت رنگ، کوکو ی شما را خوشرنگ تر خواهد کرد. نا گفته نماند که میوه و سبزیجات هرچه رنگشان تیره تر باشد خاصیت بهتری خواهند داشت.

 

برگهای کاهو را خوب شسته و با آب نمک ضد عفونی کنید و سپس آنها را با جعفری ها کاملا خورد کرده،کنار بگذارید.می توانید از جعفری خشک نیز استفاده کنید.تخم مرغها را در ظرفی جداگانه شکسته و با نمک، فلفل و ادویه خوب به هم بزنید و سپس آرام آرام کاهو و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کرده، خوب مخلوط نمایید.در تابه ای نچسب روغن ریخته و پس از داغ شدن کامل روغن مواد را در آن ریخته و درب آن را بگذارید و صبر کنید تا یکطرف آن خوب سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شودبهتر است برای بچه ها مثل پیتزا مثلثی شکل برش داده و بگذارید آن را هر طور که دوست دارند، به تنهایی یا با نان امتحان کنند، حتما خوششان می آید.

 

 

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,آشپزباشي,کوکوی کاهو مخصوص بچه های بد غذا,سايت آشپزي ايراني,آشپزي آسان,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آموزش پخت انواع غذاها,آشپزي ايراني,سايت آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,طرز تهیه کوکو کاهو,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,کوکوی کاهو,آشپزي,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني,آشپزي ايروني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۳:۲۲ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

برگر گیاهخواران مدت پخت برگر گیاهخواران برگر گیاهخواران

سايت آشپزي ايروني, مدت پخت, آشپز باشي, مدت آماده سازی برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, مواد لازم برای 2 نفر, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاها, پروتئین, ارزش غذایی هر وعده برگر, مواد لازم برای برگر گیاهخواران, ارزش غذایی هر وعده برگر گیاهخواران, چربی, آشپزي ايراني, آشپزي ايروني, طرزتهيه برگر گیاهخواران, کربوهیدرات, سايت آشپزي ايراني,برگر گیاهخواران, آشپزي آسان, سایت آشپزی و شیرینی پزی, مدت آماده سازی, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, طرزتهيه, کالری, آشپزباشي, مدت پخت برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزي

برگر گیاهخواران مدت پخت برگر گیاهخواران برگر گیاهخواران

        این برگر غذایی مناسب برای گیاهخواران و تمام کسانی است که به سلامتی خود علاقه دارند...   مدت آماده سازی:حدود 1 ساعت مدت پخت:20 دقیقه   مواد لازم برای 2 نفر:   سیب زمینی 315 گرم هویج 125 گرم برگ موسیر یا پیازچه 7 گرم سیر 1 پر روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری کره یک تکه کوچک کرفس 125 گرم پیاز متوسط 1 عدد تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری تخمه پوست کنده آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین مقداری   طرزتهيه : 1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید. 2. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید. 3. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه کنید. 4. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید. 5. مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتی متر تقسیم کنید. 6. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون،روی حرارت متوسط داغ کنید. 7. برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود. 8. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید. 9. برگرها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.   ارزش غذایی هر وعده:   کالری=450 واحد پروتئین=23 گرم چربی=20 گرم کربوهیدرات=45 گرم    

کربوهیدرات, مدت پخت برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, مدت آماده سازی, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, ارزش غذایی هر وعده برگر گیاهخواران, مدت آماده سازی برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاها, مواد لازم برای برگر گیاهخواران, مواد لازم برای 2 نفر, کالری, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, پروتئین, آشپزي ايروني, آشپزي, آشپزي ايراني, طرزتهيه برگر گیاهخواران, سایت آشپزی و شیرینی پزی, آشپز باشي, مدت پخت, سايت آشپزي ايروني, طرزتهيه, آشپزباشي,برگر گیاهخواران, چربی, سايت آشپزي ايراني, ارزش غذایی هر وعده برگر

برگر گیاهخواران مدت پخت برگر گیاهخواران

1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید.



 

 

 سايت آشپزي ايروني, مدت پخت, آشپز باشي, مدت آماده سازی برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, مواد لازم برای 2 نفر, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاها, پروتئین, ارزش غذایی هر وعده برگر,

 

 

این برگر غذایی مناسب برای گیاهخواران و تمام کسانی است که به سلامتی خود علاقه دارند...

 


مدت آماده سازی:حدود 1 ساعت


مدت پخت:20 دقیقه

 


مواد لازم برای 2 نفر:

 

سیب زمینی
315 گرم
هویج
125 گرم
برگ موسیر یا پیازچه
7 گرم
سیر
1 پر
روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
کره یک تکه کوچک
کرفس 125 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری
تخمه پوست کنده آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین مقداری

 


طرزتهيه :


1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید.


2. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید.


3. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه کنید.


4. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید.


5. مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتی متر تقسیم کنید.


6. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون،روی حرارت متوسط داغ کنید.


7. برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود.


8. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید.


9. برگرها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.

 


ارزش غذایی هر وعده:

 

کالری=450 واحد پروتئین=23 گرم چربی=20 گرم کربوهیدرات=45 گرم

 

 

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: سايت آشپزي ايروني,مدت پخت,آشپز باشي,مدت آماده سازی برگر گیاهخواران,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,مواد لازم برای 2 نفر,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,آموزش پخت انواع غذاها,پروتئین,ارزش غذایی هر وعده برگر,مواد لازم برای برگر گیاهخواران,ارزش غذایی هر وعده برگر گیاهخواران,چربی,آشپزي ايراني,آشپزي ايروني,طرزتهيه برگر گیاهخواران,کربوهیدرات,سايت آشپزي ايراني,برگر گیاهخواران,آشپزي آسان,سایت آشپزی و شیرینی پزی,مدت آماده سازی,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني,طرزتهيه,کالری,آشپزباشي,مدت پخت برگر گیاهخواران,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آشپزي,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۳:۲۰ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

مرغ سرخ کرده با سس قارچ مرغ سرخ کرده با سس قارچ مرغ سرخ کرده با سس قارچ

آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاها,آشپزي, آشپزي آسان, سايت آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آشپزباشي, سايت آشپزي ايروني, آشپزي ايروني, مرغ سرخ کرده با سس قارچ, آشپزي ايراني

مرغ سرخ کرده با سس قارچ مرغ سرخ کرده با سس قارچ مرغ سرخ کرده با سس قارچ

        مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.     زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه زمان پخت: ۱۵ دقیقه   مواد لازم برای ۲ نفر:   سینه مرغ ۲ عدد روغن زیتون یک قاشق غذاخوری پیاز متوسط یک عدد، خرد شود سیر ۲ حبه آویشن نصف قاشق چای‌خوری پودر سبزی‌جات معطر ۲- ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم       مواد لازم برای تهیه سس قارچ:   قارچ ۲۵۰ گرم خامه ۴/۳ پیمانه سس سویا یک قاشق غذاخوری آرد ذرت یک قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم   طرز تهیه: • فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.   • هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.   • روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.   • در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.   • تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.   • مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.   • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.   • در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]   • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.   • کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید. • سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزباشي, آموزش پخت انواع غذاها, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,آشپزي, آشپزي آسان, مرغ سرخ کرده با سس قارچ, سايت آشپزي ايراني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آشپزي ايروني

مرغ سرخ کرده با سس قارچ مرغ سرخ کرده با سس قارچ

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]



 

 

 آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاها,آشپزي, آشپزي آسان, سايت آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آشپزباشي, سايت آشپزي ايروني, آشپزي ايروني, مرغ سرخ کرده با سس قارچ,

 

 

مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.

 

 

زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

 


مواد لازم برای ۲ نفر:

 

سینه مرغ
۲ عدد
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط
یک عدد، خرد شود
سیر
۲ حبه
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

 

قارچ
۲۵۰ گرم
خامه
۴/۳ پیمانه
سس سویا
یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 


طرز تهیه:

• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

 

• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

• روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

 

• در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

 

• تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.

 

• مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

 

• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

 

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

 

• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

 

• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.


• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آموزش پخت انواع غذاها,آشپزي,آشپزي آسان,سايت آشپزي ايراني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,آشپزباشي,سايت آشپزي ايروني,آشپزي ايروني,مرغ سرخ کرده با سس قارچ,آشپزي ايراني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۳:۱۹ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

سايت آشپزي ايروني, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي, آشپزباشي, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزي ايراني

سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

        زمان آماده‌سازی این سوپ 15 دقیقه و زمان پخت آن نیز 15 دقیقه است.     مواد لازم برای 4- 3 نفر:   قارچ یک پیمانه، خرد شود بروکلی 2 پیمانه، خرد شود آب مرغ 2- 1.5 پیمانه خامه نصف پیمانه کره یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به اندازه لازم     طرز تهیه: • کره را درون یک تابه ذوب کنید. • قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید. • همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند • کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید. • محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید. • پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. • سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید. منبع:dastpokht.ir

سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آشپزي ايراني,آشپزي, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آشپزي آسان, سايت آشپزي ايراني

سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

• همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند



 

 

 سايت آشپزي ايروني, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي, آشپزباشي, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزي ايراني,

 

 


زمان آماده‌سازی این سوپ 15 دقیقه و زمان پخت آن نیز 15 دقیقه است.

 

 

مواد لازم برای 4- 3 نفر:

 


قارچ
یک پیمانه، خرد شود
بروکلی
2 پیمانه، خرد شود
آب مرغ 2- 1.5 پیمانه
خامه
نصف پیمانه
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

 

 

طرز تهیه:

• کره را درون یک تابه ذوب کنید.

• قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند

• کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

• محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

• پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.

منبع:dastpokht.ir

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: سايت آشپزي ايروني,آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي,آشپزباشي,سايت آشپزي ايراني,آشپزي آسان,سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آشپزي ايراني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۳:۱۶ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

کروکت سیب زمینی کروکت سیب زمینی کروکت سیب زمینی

آشپزي,کروکت سیب زمینی, مواد لازم برای سس, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, طرز تهیه سس کروکت سیب زمینی, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاها, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, طرز تهیه کروکت سیب زمینی, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آشپزي آسان, آشپزباشي, موادلازم برای تهیه کروکت سیب زمینی, آشپزي ايراني

کروکت سیب زمینی کروکت سیب زمینی کروکت سیب زمینی

      مواد لازم:   سیب زمینی پخته ی پوست کنده ۳ عدد متوسط کوکتل مرغ یا گوشت ۴ و ۵ تایی تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری به مقدار لازم روغن به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم     مواد لازم برای سس:   گوجه فرنگی دو عدد نخود سبز پخته نصف پیمانه ذرت پخته نصف پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم     طرز تهیه :   کوکتل ها رو به چهار قسمت ببرید و توی روغن سرخ کنید و کنار بذارید. سیب زمینی رو رنده کرده و با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید. (اگه مایه ی یه دست اومده شل بود کمی آرد اضافه کنید)یه گلوله گوچیک از مایه بردارید و تو دستتون باز کنید. یه دونه کوکتل بذارید توش.از اطرافش جمعش کنید طوری که کوکتل توی مایه بمونه.کروکت ها رو توی آرد سوخاری بغلطونید تا از همه طرف به آرد سوخاری آغشته بشن. و بعد اونا رو یک ساعت تو یخچال بذارید.روغن توی ماهیتابه داغ کنید و کروکت ها رو روی شعله ملایم از همه طرف سرخ کنید. روغن تو ماهیتابه بریزید و داغ کنید. گوجه فرنگی ها رو پوست کنده و خورد کرده و توی روغن تفت بدین. نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی هم بزنید. نخود سبز و ذرت رو اضافه کرده و شعله ی گاز رو خاموش کنید. سس رو روی کروکت ها بریزید. منبع : ashpaziworld.iranblog

آشپزي, آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,کروکت سیب زمینی, طرز تهیه کروکت سیب زمینی, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, موادلازم برای تهیه کروکت سیب زمینی, آموزش پخت انواع غذاها, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي ايروني, آشپزي آسان, مواد لازم برای سس, آشپزباشي, طرز تهیه سس کروکت سیب زمینی

کروکت سیب زمینی کروکت سیب زمینی

سیب زمینی رو رنده کرده و با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید. (اگه مایه ی یه دست اومده شل بود کمی آرد اضافه کنید)یه گلوله گوچیک از مایه بردارید و تو دستتون باز کنید. یه دونه کوکتل بذارید توش.از اطرافش جمعش کنید طوری که کوکتل توی مایه بمونه.کروکت ها رو توی آرد سوخاری بغلطونید تا از همه طرف به آرد سوخاری آغشته بشن. و بعد اونا رو یک ساعت تو یخچال بذارید.روغن توی ماهیتابه داغ کنید و کروکت ها رو روی شعله ملایم از همه طرف سرخ کنید.



 

 

 آشپزي,کروکت سیب زمینی, مواد لازم برای سس, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, طرز تهیه سس کروکت سیب زمینی, سايت آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاها, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,

 

مواد لازم:

 

سیب زمینی پخته ی پوست کنده
۳ عدد متوسط
کوکتل مرغ یا گوشت
۴ و ۵ تایی
تخم مرغ
یک عدد
آرد سوخاری
به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

 

مواد لازم برای سس:

 

گوجه فرنگی
دو عدد
نخود سبز پخته
نصف پیمانه
ذرت پخته
نصف پیمانه
نمک و فلفل
به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

کوکتل ها رو به چهار قسمت ببرید و توی روغن سرخ کنید و کنار بذارید.

سیب زمینی رو رنده کرده و با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید. (اگه مایه ی یه دست اومده شل بود کمی آرد اضافه کنید)یه گلوله گوچیک از مایه بردارید و تو دستتون باز کنید. یه دونه کوکتل بذارید توش.از اطرافش جمعش کنید طوری که کوکتل توی مایه بمونه.کروکت ها رو توی آرد سوخاری بغلطونید تا از همه طرف به آرد سوخاری آغشته بشن. و بعد اونا رو یک ساعت تو یخچال بذارید.روغن توی ماهیتابه داغ کنید و کروکت ها رو روی شعله ملایم از همه طرف سرخ کنید.

روغن تو ماهیتابه بریزید و داغ کنید. گوجه فرنگی ها رو پوست کنده و خورد کرده و توی روغن تفت بدین. نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی هم بزنید. نخود سبز و ذرت رو اضافه کرده و شعله ی گاز رو خاموش کنید. سس رو روی کروکت ها بریزید.


منبع : ashpaziworld.iranblog

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آشپزي,کروکت سیب زمینی,مواد لازم برای سس,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي ايروني,سايت آشپزي ايراني,طرز تهیه سس کروکت سیب زمینی,سايت آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,آموزش پخت انواع غذاها,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,طرز تهیه کروکت سیب زمینی,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,آشپزي آسان,آشپزباشي,موادلازم برای تهیه کروکت سیب زمینی,آشپزي ايراني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۵۹ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

طرزتهیه بورانی اسفناج ساده بورانی اسفناج بورانی اسفناج

بورانی اسفناج, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, سايت آشپزي ايراني, آشپزباشي, سايت آشپزي ايروني,آشپزي, آشپزي آسان, آشپزي ايراني, طرزتهیه بورانی اسفناج ساده

طرزتهیه بورانی اسفناج ساده بورانی اسفناج بورانی اسفناج

      ● مواد لازم   اسفناج ۱ کیلوگرم سیر ۳ حبه ماست ۲ لیوان نمک مقداری     ● طرز تهیه ابتدا اسفناج را در قابلمه گذاشته روی آن یک لیوان آب بریزید.   سپس کمی نمک به آن اضافه کرده در قابلمه را بگذارید تا حدود نیم ساعت وقتی آب آن کشیده شد، سیر را با سیر خردکن خرد کرده به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کاملا بخارپز شود.   پس از پخته شدن اسفناج آن را در غذاساز ریخته با ماست کاملا مخلوط کنید. این خوراک سرشار از آهن بوده و برای افرادی که دچار عارضه کم خونی هستند، بسیار مفید است. آن را در یخچال گذاشته و خنک سرو کنید. منبع:aftab.ir

آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, طرزتهیه بورانی اسفناج ساده, آشپزباشي, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني,آشپزي, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, بورانی اسفناج, آشپزي آسان, آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني

طرزتهیه بورانی اسفناج ساده بورانی اسفناج

پس از پخته شدن اسفناج آن را در غذاساز ریخته با ماست کاملا مخلوط کنید. این خوراک سرشار از آهن بوده و برای افرادی که دچار عارضه کم خونی هستند، بسیار مفید است. آن را در یخچال گذاشته و خنک سرو کنید.



 

 

 بورانی اسفناج, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, سايت آشپزي ايراني, آشپزباشي, سايت آشپزي ايروني,آشپزي, آشپزي آسان, آشپزي ايراني,

 


● مواد لازم

 

اسفناج ۱ کیلوگرم
سیر
۳ حبه
ماست
۲ لیوان
نمک
مقداری

 

 

● طرز تهیه

ابتدا اسفناج را در قابلمه گذاشته روی آن یک لیوان آب بریزید.

 

سپس کمی نمک به آن اضافه کرده در قابلمه را بگذارید تا حدود نیم ساعت وقتی آب آن کشیده شد، سیر را با سیر خردکن خرد کرده به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کاملا بخارپز شود.

 

پس از پخته شدن اسفناج آن را در غذاساز ریخته با ماست کاملا مخلوط کنید. این خوراک سرشار از آهن بوده و برای افرادی که دچار عارضه کم خونی هستند، بسیار مفید است. آن را در یخچال گذاشته و خنک سرو کنید.

منبع:aftab.ir

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: بورانی اسفناج,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,سايت آشپزي ايراني,آشپزباشي,سايت آشپزي ايروني,آشپزي,آشپزي آسان,آشپزي ايراني,طرزتهیه بورانی اسفناج ساده,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۳۳ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

طرزتهیه كشک بادنجان طرزتهیه كشک بادنجان كشک بادنجان

تک بانو, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,كشک بادنجان, آموزش پخت انواع غذاها, آشپزباشي, آشپزي, طرزتهیه كشک بادنجان, آشپزي, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني

طرزتهیه كشک بادنجان طرزتهیه كشک بادنجان كشک بادنجان

        مشكل داريم، و اينكه اين غذاي بايد و شايد خوشمزه نمي‌شود، از اين روز از ما خواستند تا نحوه صحيح پخت آن را آموزش دهيم. ضمن اين كه در ايام ماه مبارك رمضان، كشك بادنجان به همراه آش رشته از جمله غذاهايي است كه در سفره افطار خانواده‌‌هاي ايراني يافت مي‌شود.   مواد لازم:   بادنجان يك كيلوگرم پياز 150 گرم سيرتازه 30 گرم نعنا خشك 50 گرم مغز گردو 100 گرم كشك 100 گرم روغن مايع 300 گرم فلفل يك قاشق چايخوري نمك نصف قاشق سوپخوري     طرز تهيه ابتدا بادنجان‌ها را پوست مي‌كنيم و آنها را ورق مي‌كنيم و با آب نمك مي‌شوييم و‌ آنگاه داخل آبكش مي‌ريزيم تا آبش خشك شود. سپس در روغن سرخ مي‌كنيم و پس از سرخ شدن كاملا كوبيده يا چرخ مي‌كنيم. مغز گردو را هم نيز چرخ مي‌كنيم و بادنجان، مغزگردو، پيازداغ، فلفل و نمك را مخلوط كرده و روي اجاق تفت مي‌دهيم تا مواد به خرد هم بروند.   از طرفي نعنا را بعد از الك كردن خيس مي‌كنيم و آبش را گرفته و با روغن سرخ مي‌كنيم و مقداري زردچوبه داخلش مي‌ريزيم. سپس سير را نيز خلالي كرده و سرخ مي‌كنيم، كشك را هم با مقداري آب مي‌جوشانيم، سپس بادنجان‌ را داخل ديس مي‌ريزيم و با نعنا‌داغ، سير، كشك و زيتون وهمچنين با استفاده از خيار كه به قول معروف از دسته غذاهاي سرد است كه گرمي كشك بادنجان را خواهد گرفت، آن را تزيين مي‌كنيم.

آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, تک بانو, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاها, آشپزباشي, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزي, آشپزي ايروني,كشک بادنجان, آشپزي, طرزتهیه كشک بادنجان, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني

طرزتهیه كشک بادنجان طرزتهیه كشک بادنجان

از طرفي نعنا را بعد از الك كردن خيس مي‌كنيم و آبش را گرفته و با روغن سرخ مي‌كنيم و مقداري زردچوبه داخلش مي‌ريزيم. سپس سير را نيز خلالي كرده و سرخ مي‌كنيم، كشك را هم با مقداري آب مي‌جوشانيم، سپس بادنجان‌ را داخل ديس مي‌ريزيم و با نعنا‌داغ، سير، كشك و زيتون وهمچنين با استفاده از خيار كه به قول معروف از دسته غذاهاي سرد است كه گرمي كشك بادنجان را خواهد گرفت، آن را تزيين مي‌كنيم.



 

 

 تک بانو, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,كشک بادنجان, آموزش پخت انواع غذاها, آشپزباشي, آشپزي, طرزتهیه كشک بادنجان, آشپزي, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزي ايروني,

 

 

مشكل داريم، و اينكه اين غذاي بايد و شايد خوشمزه نمي‌شود، از اين روز از ما خواستند تا نحوه صحيح پخت آن را آموزش دهيم. ضمن اين كه در ايام ماه مبارك رمضان، كشك بادنجان به همراه آش رشته از جمله غذاهايي است كه در سفره افطار خانواده‌‌هاي ايراني يافت مي‌شود.

 


مواد لازم:

 

بادنجان
يك كيلوگرم
پياز
150 گرم
سيرتازه
30 گرم
نعنا خشك
50 گرم
مغز گردو 100 گرم
كشك 100 گرم
روغن مايع 300 گرم
فلفل يك قاشق چايخوري
نمك نصف قاشق سوپخوري

 

 

طرز تهيه


ابتدا بادنجان‌ها را پوست مي‌كنيم و آنها را ورق مي‌كنيم و با آب نمك مي‌شوييم و‌ آنگاه داخل آبكش مي‌ريزيم تا آبش خشك شود. سپس در روغن سرخ مي‌كنيم و پس از سرخ شدن كاملا كوبيده يا چرخ مي‌كنيم. مغز گردو را هم نيز چرخ مي‌كنيم و بادنجان، مغزگردو، پيازداغ، فلفل و نمك را مخلوط كرده و روي اجاق تفت مي‌دهيم تا مواد به خرد هم بروند.

 

از طرفي نعنا را بعد از الك كردن خيس مي‌كنيم و آبش را گرفته و با روغن سرخ مي‌كنيم و مقداري زردچوبه داخلش مي‌ريزيم. سپس سير را نيز خلالي كرده و سرخ مي‌كنيم، كشك را هم با مقداري آب مي‌جوشانيم، سپس بادنجان‌ را داخل ديس مي‌ريزيم و با نعنا‌داغ، سير، كشك و زيتون وهمچنين با استفاده از خيار كه به قول معروف از دسته غذاهاي سرد است كه گرمي كشك بادنجان را خواهد گرفت، آن را تزيين مي‌كنيم.

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: تک بانو,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,كشک بادنجان,آموزش پخت انواع غذاها,آشپزباشي,آشپزي,طرزتهیه كشک بادنجان,آشپزي,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۲۸ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند رب رب خانگی

رب خانگی, آشپزي آسان, سايت آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي, آشپزي ايراني, طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند, رب, سايت آشپزي ايروني, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني

طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند رب رب خانگی

    برای تهیه رب در منزل کافی است که گوجه را پس از شستن، چرخ کنید و بعد از صافی رد کنید تا تخم های گوجه... از گوشت گوجه جدا شود.   بعد آن را روی گاز بگذارید تا بجوشد. هنگامی که آب گوجه کاملاً گرفته شد و به جوش ریز زدن افتاد رب آماده است.   می توانید به رب نمک کم بزنید و می توانید زیاد نمک بزنید. نمک کم از کپک زدن آن جلوگیری می کند. اگر زیاد نمک بزنید، هنگام درست کردن غذا دیگر نمی توانید به غذا نمک بزنید.     طرز تهیه سس قرمز(کچاپ) مواد لازم:     فلفل قرمز خرد شده 250 گرم سرکه دو قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم پیاز خرد شده 1 عدد     طرز تهیه:   ابتدا فلفل و پیاز را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآید. سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید. سرکه و نمک را به مواد اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت یکدست درآید. این سس برای غذاهای گوشتی و مرغ و سوسیس نیز مناسب است.

آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, آشپزي آسان, رب خانگی, آشپزباشي,آشپزي, آشپزي ايراني, طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند, آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, رب, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, سايت آشپزي ايروني

طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند رب

ابتدا فلفل و پیاز را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآید. سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید. سرکه و نمک را به مواد اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت یکدست درآید. این سس برای غذاهای گوشتی و مرغ و سوسیس نیز مناسب است.



 

 رب خانگی, آشپزي آسان, سايت آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي, آشپزي ايراني, طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند, رب, سايت آشپزي ايروني, آشپزباشي,

 

برای تهیه رب در منزل کافی است که گوجه را پس از شستن، چرخ کنید و بعد از صافی رد کنید تا تخم های گوجه... از گوشت گوجه جدا شود.

 

بعد آن را روی گاز بگذارید تا بجوشد. هنگامی که آب گوجه کاملاً گرفته شد و به جوش ریز زدن افتاد رب آماده است.

 

می توانید به رب نمک کم بزنید و می توانید زیاد نمک بزنید. نمک کم از کپک زدن آن جلوگیری می کند. اگر زیاد نمک بزنید، هنگام درست کردن غذا دیگر نمی توانید به غذا نمک بزنید.

 

 

طرز تهیه سس قرمز(کچاپ)


مواد لازم:

 

 

فلفل قرمز خرد شده
250 گرم
سرکه
دو قاشق سوپخوری
نمک
به مقدار لازم
پیاز خرد شده
1 عدد

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا فلفل و پیاز را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآید. سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید. سرکه و نمک را به مواد اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت یکدست درآید. این سس برای غذاهای گوشتی و مرغ و سوسیس نیز مناسب است.

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: رب خانگی,آشپزي آسان,سايت آشپزي ايراني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي,آشپزي ايراني,طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند,رب,سايت آشپزي ايروني,آشپزباشي,آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۰۶ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای

آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, لازانیای لقمه‌ای,آشپزي, آشپزباشي, آشپزي ايراني

طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای

      برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می‌کنیم سپس مایه ماکارونی را درون آن ریخته و لوله می‌کنیم.     مواد لازم: لازانیا یک بسته پنیر پیتزا و سس سفید به میزان لازم مایه ماکارونی به تعداد نفرات         طرز تهیه: 1- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می‌‌ریزیم.   2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می‌کنیم.   3- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می‌‌کنیم و در ظرف می‌‌چینیم.   4- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می‌‌پاشیم.   5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است. 6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می‌‌کنیم.

آشپزي ايروني, آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, سايت آشپزي ايروني,آشپزي, لازانیای لقمه‌ای, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای, آشپزباشي, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني

طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای

5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.



 

 

 آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, لازانیای لقمه‌ای,آشپزي, آشپزباشي,

 


برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می‌کنیم سپس مایه ماکارونی را درون آن ریخته و لوله می‌کنیم.

 

 

مواد لازم:


لازانیا
یک بسته
پنیر پیتزا و سس سفید
به میزان لازم
مایه ماکارونی
به تعداد نفرات

 

 

 آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, سايت آشپزي ايروني, آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, لازانیای لقمه‌ای,آشپزي, آشپزباشي,

 

 

طرز تهیه:

1- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می‌‌ریزیم.

 

2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می‌کنیم.

 

3- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می‌‌کنیم و در ظرف می‌‌چینیم.

 

4- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می‌‌پاشیم.

 

5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.


6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می‌‌کنیم.

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,سايت آشپزي ايروني,آشپزي ايروني,سايت آشپزي ايراني,آشپزي آسان,طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,لازانیای لقمه‌ای,آشپزي,آشپزباشي,آشپزي ايراني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۰۴ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)