X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

خواص درمانی چغاله بادام خواص درمانی چغاله خواص درمانی چغاله بادام

خواص درمانی چغاله بادام, خواص درمانی چغاله, خواص مواد غذایی, خواص درمانی چاغاله بادام, آشپزی, خواص درمانی میوه ها و سبزیجات, خواص داروئی چغاله, خواص میوه ها و سبزیجات, سایت آشپزی, خواص داروئی چغاله بادام, خواص درمانی چاغاله, خواص داروئی میوه ها و سبزیجات, سایت آشپزی ایرانی, خواص داروئی چاغاله, خواص انواع مواد غذایی, سایت آشپزی ایرونی

خواص درمانی چغاله بادام خواص درمانی چغاله خواص درمانی چغاله بادام

        میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد.     در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند.         به مرور پوسته‌های رویی و داخلی بادام سخت تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می‌یابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می‌شود.     در قدیم معتقد بودند .... این میوه نارس باعث تقویت لثه و ریشه دندان‌ها می‌شود و برای خشكی دهان مفید است . چغاله‌هایی كه مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار كمی اسیدسیانیدریك و تركیبی از سم خطرناك سیانور هستند كه مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به مسمومیت در مصرف‌كننده شود.         به طور كلی مواد مغذی میوه كال و نارس بادام كمتر از میوه‌های رسیده است و از نظر كلسیم، آهن و به طور كلی املاح معدنی در سطح پایین‌تری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در برابر بیماری‌هایی چون پوكی استخوان ، افزایش كلسترول ، كم‌خونی و چسبندگی روده‌ها محافظت می‌كند، اما تا وقتی كال است از این ویژگی‌ها برخوردار نیست.     البته این میوه در صورت عدم افراط و رعایت برخی نكات بهداشتی فایده مهمی چون جلوگیری از گرفتگی عضلات دارد.         در واقع میوه سبزرنگی نظیر چغاله بادام كه كال و نارس است سرشار از كلروفیل است. كلروفیل داخل بدن در مسیر كانال گوارشی به تولید منیزیم كمك شایانی می‌كند و از آنجا كه منیزیم برای كاهش گرفتگی عضلات نقش بسزایی دارد، خوردن متعادل آن می‌تواند تا حدی در بهبود گرفتگی عضلات مفید واقع شود.     از سوی دیگر این نوبرانه تركیبات اسیدی دارد كه وجود آنها در معده مانع آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان معده می‌شود؛ البته باید گفت این نوبرانه از نظر ویتامین C كامل نیست و كم كالری بودن آن نیز موجب لاغری نمی‌شود.     این میوه اغلب هضم سنگینی دارد و از آنجا كه با هدف كسب سود بیشتر توسط باغداران با وسوسه دلالان و واسطه‌ها زودهنگام عرضه می‌شود بیش از حد كال و نارس بوده و طبیعت آن بسیار سرد است به گونه‌ای كه فرد با مصرف بیش از اندازه آن به اصطلاح عامیانه سردی می‌كند و گاهی دچار عوارضی از قبیل دل‌درد، تهوع، اسهال و سردرد می‌شود.     اگر چغاله بادام به صورت بهداشتی كمپوت، خورش یا ترشی شود مصرف متعادل آن می‌تواند تا حدودی مواد مغذی را به بدن برساند.چون این میوه با پوست مصرف می‌شود باید حتما در ضدعفونی كردن و شستن آن دقت كرد.         اغلب میوه‌فروشان و فروشندگان دوره‌گرد با آب جوی یا چاه مبادرت به شستن این میوه می‌كنند كه می‌تواند عاملی برای بروز بیماری‌های گوارشی بویژه حصبه شود.     بیماری حصبه نوعی عفونت باكتریایی است كه از طریق مصرف آب یا غذای آلوده می‌تواند به انسان منتقل شود كه در كودكان و افراد بالای 60 سال رایج‌تر است.     عوارض این بیماری شامل كاهش شدید آب و املاح بدن ، سوراخ شدن روده‌ها، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت استخوان و هپاهیت است.  

خواص درمانی چاغاله بادام, سایت آشپزی ایرانی, خواص مواد غذایی, خواص داروئی چغاله, خواص داروئی چغاله بادام, خواص داروئی میوه ها و سبزیجات, سایت آشپزی, خواص داروئی چاغاله, خواص میوه ها و سبزیجات, خواص درمانی میوه ها و سبزیجات, سایت آشپزی ایرونی, خواص انواع مواد غذایی, خواص درمانی چاغاله, خواص درمانی چغاله, آشپزی,خواص درمانی چغاله بادام

خواص درمانی چغاله بادام خواص درمانی چغاله

به طور كلی مواد مغذی میوه كال و نارس بادام كمتر از میوه‌های رسیده است و از نظر كلسیم، آهن و به طور كلی املاح معدنی در سطح پایین‌تری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در برابر بیماری‌هایی چون پوكی استخوان ، افزایش كلسترول ، كم‌خونی و چسبندگی روده‌ها محافظت می‌كند، اما تا وقتی كال است از این ویژگی‌ها برخوردار نیست.



 

 

خواص درمانی چغاله بادام, خواص درمانی چغاله, خواص مواد غذایی, خواص درمانی چاغاله بادام, آشپزی, خواص درمانی میوه ها و سبزیجات, خواص داروئی چغاله, خواص میوه ها و  سبزیجات, سایت آشپزی, خواص داروئی چغاله بادام, خواص درمانی چاغاله,

 

 

میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد.

 

 

در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند.

 

 

خواص درمانی چغاله بادام, خواص درمانی چغاله, خواص مواد غذایی, خواص درمانی چاغاله بادام, آشپزی, خواص درمانی میوه ها و سبزیجات, خواص داروئی چغاله, خواص میوه ها و  سبزیجات, سایت آشپزی, خواص داروئی چغاله بادام, خواص درمانی چاغاله,

 

 

به مرور پوسته‌های رویی و داخلی بادام سخت تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می‌یابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می‌شود.

 

 

در قدیم معتقد بودند .... این میوه نارس باعث تقویت لثه و ریشه دندان‌ها می‌شود و برای خشكی دهان مفید است . چغاله‌هایی كه مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار كمی اسیدسیانیدریك و تركیبی از سم خطرناك سیانور هستند كه مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به مسمومیت در مصرف‌كننده شود.

 

 

خواص درمانی چغاله بادام, خواص درمانی چغاله, خواص مواد غذایی, خواص درمانی چاغاله بادام, آشپزی, خواص درمانی میوه ها و سبزیجات, خواص داروئی چغاله, خواص میوه ها و  سبزیجات, سایت آشپزی, خواص داروئی چغاله بادام, خواص درمانی چاغاله,

 

 

به طور كلی مواد مغذی میوه كال و نارس بادام كمتر از میوه‌های رسیده است و از نظر كلسیم، آهن و به طور كلی املاح معدنی در سطح پایین‌تری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در برابر بیماری‌هایی چون پوكی استخوان ، افزایش كلسترول ، كم‌خونی و چسبندگی روده‌ها محافظت می‌كند، اما تا وقتی كال است از این ویژگی‌ها برخوردار نیست.

 

 

البته این میوه در صورت عدم افراط و رعایت برخی نكات بهداشتی فایده مهمی چون جلوگیری از گرفتگی عضلات دارد.

 

 

خواص درمانی چغاله بادام, خواص درمانی چغاله, خواص مواد غذایی, خواص درمانی چاغاله بادام, آشپزی, خواص درمانی میوه ها و سبزیجات, خواص داروئی چغاله, خواص میوه ها و  سبزیجات, سایت آشپزی, خواص داروئی چغاله بادام, خواص درمانی چاغاله,

 

 

در واقع میوه سبزرنگی نظیر چغاله بادام كه كال و نارس است سرشار از كلروفیل است. كلروفیل داخل بدن در مسیر كانال گوارشی به تولید منیزیم كمك شایانی می‌كند و از آنجا كه منیزیم برای كاهش گرفتگی عضلات نقش بسزایی دارد، خوردن متعادل آن می‌تواند تا حدی در بهبود گرفتگی عضلات مفید واقع شود.

 

 

از سوی دیگر این نوبرانه تركیبات اسیدی دارد كه وجود آنها در معده مانع آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان معده می‌شود؛ البته باید گفت این نوبرانه از نظر ویتامین C كامل نیست و كم كالری بودن آن نیز موجب لاغری نمی‌شود.

 

 

این میوه اغلب هضم سنگینی دارد و از آنجا كه با هدف كسب سود بیشتر توسط باغداران با وسوسه دلالان و واسطه‌ها زودهنگام عرضه می‌شود بیش از حد كال و نارس بوده و طبیعت آن بسیار سرد است به گونه‌ای كه فرد با مصرف بیش از اندازه آن به اصطلاح عامیانه سردی می‌كند و گاهی دچار عوارضی از قبیل دل‌درد، تهوع، اسهال و سردرد می‌شود.

 

 

اگر چغاله بادام به صورت بهداشتی كمپوت، خورش یا ترشی شود مصرف متعادل آن می‌تواند تا حدودی مواد مغذی را به بدن برساند.چون این میوه با پوست مصرف می‌شود باید حتما در ضدعفونی كردن و شستن آن دقت كرد.

 

 

خواص درمانی چغاله بادام, خواص درمانی چغاله, خواص مواد غذایی, خواص درمانی چاغاله بادام, آشپزی, خواص درمانی میوه ها و سبزیجات, خواص داروئی چغاله, خواص میوه ها و  سبزیجات, سایت آشپزی, خواص داروئی چغاله بادام, خواص درمانی چاغاله,

 

 

اغلب میوه‌فروشان و فروشندگان دوره‌گرد با آب جوی یا چاه مبادرت به شستن این میوه می‌كنند كه می‌تواند عاملی برای بروز بیماری‌های گوارشی بویژه حصبه شود.

 

 

بیماری حصبه نوعی عفونت باكتریایی است كه از طریق مصرف آب یا غذای آلوده می‌تواند به انسان منتقل شود كه در كودكان و افراد بالای 60 سال رایج‌تر است.

 

 

عوارض این بیماری شامل كاهش شدید آب و املاح بدن ، سوراخ شدن روده‌ها، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت استخوان و هپاهیت است.

 

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: خواص درمانی چغاله بادام,خواص درمانی چغاله,خواص مواد غذایی,خواص درمانی چاغاله بادام,آشپزی,خواص درمانی میوه ها و سبزیجات,خواص داروئی چغاله,خواص میوه ها و سبزیجات,سایت آشپزی,خواص داروئی چغاله بادام,خواص درمانی چاغاله,خواص داروئی میوه ها و سبزیجات,سایت آشپزی ایرانی,خواص داروئی چاغاله,خواص انواع مواد غذایی,سایت آشپزی ایرونی,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۱۷ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار دستور تهیه سس تارتار

آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار, آشپزی ایرونی, آموزش درست کردن انواع سس ها, غذا, سایت آشپزی, آموزش درست کردن سس تارتار, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آشپزباشی, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپزی و شیرینی پزی, سایت آشپز باشی, دستور درست کردن سس تارتار, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی, طرز تهیه

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار دستور تهیه سس تارتار

        از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.     مواد لازم:     خیار شور 100 گرم آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری سس مایونز 500 گرم پیازچه 50 گرم تخم‌مرغ آب‌پز 1 عدد سیر 1 حبه جعفری 2 قاشق غذاخوری نمك و فلفل به میزان لازم     طرز تهیه:     خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید. پیازچه را ساطوری خرد كنید. تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است). همه مواد را با هم مخلوط كنید.

آشپزی ایرانی, آشپزی ایرونی, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آموزش درست کردن سس تارتار, طرز تهیه, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش درست کردن انواع سس ها, دستور درست کردن سس تارتار, آشپزباشی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی,دستور تهیه سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپز باشی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی, غذا, سایت آشپزی, سایت آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.



 

 

 آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار, آشپزی ایرونی, آموزش درست کردن انواع سس ها, غذا, سایت آشپزی, آموزش درست کردن سس تارتار, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آشپزباشی, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپزی و شیرینی پزی,

 

 

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.

 

 

مواد لازم:

 

 

خیار شور
100 گرم
آبلیموی تازه
1 قاشق غذاخوری
سس مایونز
500 گرم
پیازچه
50 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز 1 عدد
سیر 1 حبه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

 

  • خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.

  • پیازچه را ساطوری خرد كنید.

  • تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

  • همه مواد را با هم مخلوط كنید.

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار,آشپزی ایرونی,آموزش درست کردن انواع سس ها,غذا,سایت آشپزی,آموزش درست کردن سس تارتار,موادلازم برای تهیه سس تارتار,آشپزباشی,طرز تهیه سس تارتار,سایت آشپزی و شیرینی پزی,سایت آشپز باشی,دستور درست کردن سس تارتار,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی,طرز تهیه,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۹ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)