X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

طرزتهیه باقلا قاتق طرزتهیه باقلا قاتق طرزتهیه باقلا قاتق

سايت آشپزي ايروني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي, طرزتهیه باقلا قاتق, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, باقلا قاتق

طرزتهیه باقلا قاتق طرزتهیه باقلا قاتق طرزتهیه باقلا قاتق

      مواد لازم (براى 7 نفر ) پاچ باقلاى سبز يا لوبيا چيتى يا لوبيا رشتى تازه 3 كيلويا پاچ باقلاى خشك (500 گرم) شويد خشك 4 قاشق غذاخورى يا شويد تر (يك دسته كوچك) تخم مرغ 3 عدد سير يك و نيم بته زردچوبه نصف قاشق چايخورى فلفل و نمك به اندازه كافى روغن يا كره 200 تا 250 گرم     نکته:كره طعم خورش را لذيذتر مىكند طرز تهيه پاچ باقلاى سبز را از دو پوست درآورده تميز میشوئيم. سير را پوست كنده و پرهاى سير را ريز میكنيم, آنگاه باقلا و سير ريز شده و زردچوبه و شويد خشك(در صورتى كه شويد تر بكار رود آنرا ريز خرد مىكنيم) و كره را مخلوط نموده در قابلمه يا گمج(كه ظرف سفالى لعاب دار است و معمولا گيلانى ها از آن براى باقلا قاتق استفاده میكنند)   ريخته و ظرف را روى حرارت ملايم گذاشته و باقلا را كمى سرخ مىكنيم, آنگاه آنقدر آب اضافه مىنمائيم تا روى باقلا را بگيرد و خورش آهسته بجوشد تا باقلا بپزد ولى بايد دقت نمود كه له نشود. بعد تخم مرغ را در آن شكسته و در ظرف را میگذاريم تا تخم مرغ بسته شود. نمك و فلفل زده برمی داريم. اين خورش با كته, ماهی شور و زيتون پرورده يا ماست و ترب سفيد صرف می شود.   توضيح: در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشك آنرا حدود 10 تا 12ساعت در آب خیس میکنیم.منبع:dastpokht.ir

آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي, آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, سايت آشپزي ايروني, طرزتهیه باقلا قاتق, باقلا قاتق, سايت آشپزي ايراني, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني

طرزتهیه باقلا قاتق طرزتهیه باقلا قاتق

ريخته و ظرف را روى حرارت ملايم گذاشته و باقلا را كمى سرخ مىكنيم, آنگاه آنقدر آب اضافه مىنمائيم تا روى باقلا را بگيرد و خورش آهسته بجوشد تا باقلا بپزد ولى بايد دقت نمود كه له نشود. بعد تخم مرغ را در آن شكسته و در ظرف را میگذاريم تا تخم مرغ بسته شود. نمك و فلفل زده برمی داريم. اين خورش با كته, ماهی شور و زيتون پرورده يا ماست و ترب سفيد صرف می شود.



 

 

 سايت آشپزي ايروني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي, طرزتهیه باقلا قاتق, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,

 


مواد لازم (براى 7 نفر )


پاچ باقلاى سبز يا لوبيا چيتى يا لوبيا رشتى تازه
3 كيلويا پاچ باقلاى خشك (500 گرم)
شويد خشك
4 قاشق غذاخورى يا شويد تر (يك دسته كوچك)
تخم مرغ
3 عدد
سير
يك و نيم بته
زردچوبه نصف قاشق چايخورى
فلفل و نمك به اندازه كافى
روغن يا كره 200 تا 250 گرم

 

 

نکته:كره طعم خورش را لذيذتر مىكند

طرز تهيه

پاچ باقلاى سبز را از دو پوست درآورده تميز میشوئيم. سير را پوست كنده و پرهاى سير را ريز میكنيم, آنگاه باقلا و سير ريز شده و زردچوبه و شويد خشك(در صورتى كه شويد تر بكار رود آنرا ريز خرد مىكنيم) و كره را مخلوط نموده در قابلمه يا گمج(كه ظرف سفالى لعاب دار است و معمولا گيلانى ها از آن براى باقلا قاتق استفاده میكنند)

 

ريخته و ظرف را روى حرارت ملايم گذاشته و باقلا را كمى سرخ مىكنيم, آنگاه آنقدر آب اضافه مىنمائيم تا روى باقلا را بگيرد و خورش آهسته بجوشد تا باقلا بپزد ولى بايد دقت نمود كه له نشود. بعد تخم مرغ را در آن شكسته و در ظرف را میگذاريم تا تخم مرغ بسته شود. نمك و فلفل زده برمی داريم. اين خورش با كته, ماهی شور و زيتون پرورده يا ماست و ترب سفيد صرف می شود.

 

توضيح: در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشك آنرا حدود 10 تا 12ساعت در آب خیس میکنیم.
منبع:dastpokht.ir

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: سايت آشپزي ايروني,آشپزي آسان,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آشپزباشي,آشپزي ايروني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,آشپزي,طرزتهیه باقلا قاتق,آشپزي ايراني,سايت آشپزي ايراني,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,باقلا قاتق,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۹ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)