X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

سندرم پلی‌کیستیک و عادات غذایی سندرم دان سندرم

بیماری زنان, برنامه غذایی, برنامه ی غذایی, سندرم دان, برنامه رژیم غذایی,سندرم, برنامه غذایی رژیمی, كاهش وزن, سلامت خانواد, سندرم تخمدان, سلامت, درمان, بیماری, کاهش وزن, برنامه غذایی چاقی

سندرم پلی‌کیستیک و عادات غذایی سندرم دان سندرم

سندرم پلی‌کیستیک و عادات غذایی مجموعه: تغذیه سالم     سندرم تخمدان پلی‌کیستیک مشکلی است که بسیاری از خانم‌ها در سنین مختلف از آن رنج می‌برند. در واقع یک وضعیت نامتعادل هورمونی در مغز و تخمدان‌ها است (هیپوفیز در مغز با ساخت هورمون های LH, FSH به تخمدان‌ها دستور ساخت استروژن و پروژسترون و کمی تستسترون را می‌دهد که به طور کلی دوره قاعدگی در این روند برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود) که معمولاً با قاعدگی نامنظم، رشد نامعمول مو در قسمت‌هایی از بدن و یا ریزش مو، اضافه وزن و چاقی شکمی، افزایش سطح انسولین، افزایش سطح تستسترون، قسمت‌های تیره پوست در گردن، بازوها و سایر قسمت‌های بدن، آکنه و ناباروری همراه است. حدود 50 درصد از خانم‌هایی که به این سندرم دچار هستند، دارای اضافه وزن و یا چاقی هستند. بهبود برنامه غذایی و رعایت برنامه‌های ورزشی با تغییر شیوه زندگی ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مرتبط با سندرم پلی‌کیستیک تخمدان مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان‌های جداره رحم را کاهش دهد. از آن‌جایی که در افراد دچار این سندرم، خطر میزان ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق، افزایش ‌تری‌گلیسیرید، فشارخون، کلسترول LDL و کاهش HDL بیشتر است؛ لذا بهتر است برنامه غذایی‌اشان سرشار از سبزی‌ها و میوه‌ها، غلات کامل، حبوبات و کمی آجیل و دانه‌ها باشد خانم‌هایی که به سندرم پلی‌کیستیک تخمدان مبتلا هستند، ملاحظات تغذیه‌ای یکسانی داشته و یک راهنمای تغذیه‌ای خاص می‌تواند به آن‌ها بسیار کمک کند. متعادل سازی شیوه زندگی از طریق رعایت اصول تغذیه‌ای، کمک مهم و موثری در درمان تخمدان پلی‌کیستیک می‌تواند داشته باشد. بهبود و تصحیح عادات تغذیه‌ای در کاهش وزن، تقویت بارداری، پیشگیری از دیابت و ارتقاء سلامت تخمدان‌ها نتیجه بخش است.   نکات مهم تغذیه‌ای در سندرم پلی‌کیستیک تخمدان‌ها * کاهش وزن 5 تا 10 درصدی در صورت اضافه وزن یا چاقی در طی 3 ماه.   * کاهش کالری دریافتی در صورت نیاز به کاهش وزن.   * دقت در خوردن غلات کامل.   * افزایش تعداد وعده‌ها در روز و کم کردن مقدار در هر وعده.   * کم مصرف کردن نمک.   *مصرف ادویه‌جات به شرط عدم داشتن حساسیت و طعم دهنده‌های طبیعی مانند آب‌لیمو، آب‌غوره بدون نمک، سرکه.   * مصرف کمتر قندهای ساده : اثر قندهای ساده در این بیماران کاملاً شناخته شده است. قندها نه تنها باعث افزایش سطح انسولین می‌شوند بلکه با فشار خون بالا، افزایش کلسترول، افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب، رابطه مستقیمی دارد. به طور معمول در فرهنگ غذایی ما شکر سفید، قند، انواع شیرینی‌های خشک و تازه، انواع آب‌نبات‌های سنتی و سنتتیک، عسل و کلیه مواد غذایی که در تهیه آن‌ها مواد شیرین کننده به‌کار رفته مانند انواع دسرها و بستنی‌ها، نوشابه‌ها و آب‌میوه‌های صنعتی، کمپوت‌های خانگی و صنعتی، مرباها و یک‌سری غذاهای سنتی مانند شیر برنج و شله‌زرد و حلوا از منابع عمده‌ی قندهای در دسترس ما هستند. خانم‌های دچار این سندرم باید در برابر خوردن این مواد محتاطانه عمل کنند.   * برنامه غذایی مملو از منابع گیاهی : از آن‌جایی که در افراد دچار این سندرم، خطر میزان ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق، افزایش ‌تری‌گلیسیرید، فشارخون، کلسترول LDL و کاهش HDL بیشتر است؛ لذا بهتر است برنامه غذایی‌اشان سرشار از سبزی‌ها و میوه‌ها، غلات کامل، حبوبات و کمی آجیل و دانه‌ها باشد. این نوع برنامه غذایی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است که همین فیبر غذایی خود کاهش دهنده چربی، فشار خون و انسولین است. مصرف روزانه 25 تا 35 گرم فیبر در این افراد بسیار توصیه می‌شود.   * مصرف فراوان سبزیجاتی مانند بروکلی، کاهو، خیار، جعفری، تربچه، اسفناج، شلغم. اثر قندهای ساده در این بیماران کاملاً شناخته شده است. قندها نه تنها باعث افزایش سطح انسولین می‌شوند بلکه با فشار خون بالا، افزایش کلسترول، افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب، رابطه مستقیمی دارد   * محدودیت منابع حیوانی و چربی‌ها: تا میزان کمتری چربی اشباع و کلسترول در دسترس بدن قرار گیرد. این مواد کالری بیشتر داشته و از طرفی قدرت سیرکنندگی کمتری نیز دارند. سعی شود از منابع گوشت سفید بیشتر از گوشت قرمز استفاده شود. سایر منابع تأمین کننده پروتئین غیر از انواع گوشت‌ها، تخم مرغ، حبوبات، آجیل و ماهی است.   * مصرف منابع سرشار از اسیدهای چرب امگا 3: این اسید چرب کاهش دهنده کلسترول و تری‌گلیسیرید است. منابع آن به طور عمده بادام، گردو، دانه بذر کتان، زرده تخم مرغ (تا 3 عدد در هفته)، روغن کانولا یا کلزا و ماهی هستند. با دریافت این اسید چرب و اثرات آن در این افراد، از بروز بسیاری از پیامدهای سندرم تخمدان پلی‌کیستیک جلوگیری می‌شود.   * خوردن منابع سرشار از فیتوسترول‌ها به‌جای غذاهای سرشار از چربی‌های اشباع : فیتوسترول‌ها ترکیبات گیاهی هستند که در خانم‌های دچار این سندرم، پایین آورنده‌ی کلسترول می‌باشند. منابع آن نان، محصولات لبنی کم چرب و مولتی ویتامین‌ها هستند.   * انجام فعالیت‌های ورزشی روزانه : تمرینات ورزشی روزانه و مرتب، بهبود سطح کلسترول، فشارخون، انسولین و حتی روحیه و تصور بدنی را به دنبال دارد. در صورت احتمال یا بروز دیابت، با تمرینات ورزشی منظم، به عدم بروز یا کنترل آن بسیار کمک می‌کنیم.   * مصرف سویا و سایر حبوبات : قرار دادن سویا در برنامه غذایی خالی از لطف نیست. به نظر می‌رسد سویا در برنامه غذایی باعث بهبود میزان کلسترول و کاهش خطر بیماری‌های قلب و عروق می‌شود. علاوه بر سویا، سایر حبوبات مانند انواع لوبیا، عدس، نخود باید مصرف شود. با مصرف حبوبات، هم میزان فیبر لازم تأمین می‌شود وهم پروتئین مورد نیاز بدن در ترکیب با سایر مواد غذایی در اختیار بدن قرار می‌گیرد.   * مصرف مکمل ویتامین‌های محلول در آب و آنتی اکسیدان‌ها پیشنهاد می‌شود. بهتر است در این مورد با پزشک و کارشناس تغذیه حتماً مشورت کنید. مصرف کافی منابع ویتامین د و یا مکمل آن در این افراد مهم است. کلسیم در روند طبیعی هورمونی نقش دارد و مصرف آن در افرادی که از عوارض سندرم پلی‌کیستیک رنج می‌برند، پیشنهاد می‌شود. راحله باباپور بخش تغذیه و آشپزی تبیان مطالب مرتبط:

سلامت, كاهش وزن, سندرم تخمدان, سندرم دان, بیماری, سلامت خانواد, برنامه رژیم غذایی, بیماری زنان, درمان, برنامه غذایی رژیمی, برنامه غذایی چاقی, برنامه غذایی, کاهش وزن, برنامه ی غذایی,سندرم

سندرم پلی‌کیستیک و عادات غذایی سندرم دان

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک مشکلی است که بسیاری از خانم‌ها در سنین مختلف از آن رنج می‌برند. در واقع یک وضعیت نامتعادل هورمونی در مغز و تخمدان‌ها است (هیپوفیز در مغز با ساخت هورمون های LH, FSH به تخمدان‌ها دستور ساخت استروژن و پروژسترون و کمی تستسترون را می‌دهد که به طور کلی دوره قاعدگی در این روند برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود) که معمولاً با قاعدگی نامنظم، رشد نامعمول مو در قسمت‌هایی از بدن و یا ریزش مو، اضافه وزن و چاقی شکمی، افزایش سطح انسولین، افزایش سطح تستسترون، قسمت‌های تیره پوست در گردن، بازوها و سایر قسمت‌های بدن، آکنه و ناباروری همراه است.

سندرم پلی‌کیستیک و عادات غذایی



 

 بیماری زنان, برنامه غذایی, برنامه ی غذایی, سندرم دان, برنامه رژیم غذایی,سندرم, برنامه غذایی رژیمی, كاهش وزن, سلامت خانواد, سندرم تخمدان, سلامت,

 

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک مشکلی است که بسیاری از خانم‌ها در سنین مختلف از آن رنج می‌برند. در واقع یک وضعیت نامتعادل هورمونی در مغز و تخمدان‌ها است (هیپوفیز در مغز با ساخت هورمون های LH, FSH به تخمدان‌ها دستور ساخت استروژن و پروژسترون و کمی تستسترون را می‌دهد که به طور کلی دوره قاعدگی در این روند برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود) که معمولاً با قاعدگی نامنظم، رشد نامعمول مو در قسمت‌هایی از بدن و یا ریزش مو، اضافه وزن و چاقی شکمی، افزایش سطح انسولین، افزایش سطح تستسترون، قسمت‌های تیره پوست در گردن، بازوها و سایر قسمت‌های بدن، آکنه و ناباروری همراه است.

حدود 50 درصد از خانم‌هایی که به این سندرم دچار هستند، دارای اضافه وزن و یا چاقی هستند. بهبود برنامه غذایی و رعایت برنامه‌های ورزشی با تغییر شیوه زندگی ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مرتبط با سندرم پلی‌کیستیک تخمدان مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان‌های جداره رحم را کاهش دهد.

از آن‌جایی که در افراد دچار این سندرم، خطر میزان ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق، افزایش ‌تری‌گلیسیرید، فشارخون، کلسترول LDL و کاهش HDL بیشتر است؛ لذا بهتر است برنامه غذایی‌اشان سرشار از سبزی‌ها و میوه‌ها، غلات کامل، حبوبات و کمی آجیل و دانه‌ها باشد

خانم‌هایی که به سندرم پلی‌کیستیک تخمدان مبتلا هستند، ملاحظات تغذیه‌ای یکسانی داشته و یک راهنمای تغذیه‌ای خاص می‌تواند به آن‌ها بسیار کمک کند. متعادل سازی شیوه زندگی از طریق رعایت اصول تغذیه‌ای، کمک مهم و موثری در درمان تخمدان پلی‌کیستیک می‌تواند داشته باشد. بهبود و تصحیح عادات تغذیه‌ای در کاهش وزن، تقویت بارداری، پیشگیری از دیابت و ارتقاء سلامت تخمدان‌ها نتیجه بخش است.

 

نکات مهم تغذیه‌ای در سندرم پلی‌کیستیک تخمدان‌ها

* کاهش وزن 5 تا 10 درصدی در صورت اضافه وزن یا چاقی در طی 3 ماه.

 

* کاهش کالری دریافتی در صورت نیاز به کاهش وزن.

 

* دقت در خوردن غلات کامل.

 

* افزایش تعداد وعده‌ها در روز و کم کردن مقدار در هر وعده.

 

* کم مصرف کردن نمک.

 

*مصرف ادویه‌جات به شرط عدم داشتن حساسیت و طعم دهنده‌های طبیعی مانند آب‌لیمو، آب‌غوره بدون نمک، سرکه.

 

* مصرف کمتر قندهای ساده :

اثر قندهای ساده در این بیماران کاملاً شناخته شده است. قندها نه تنها باعث افزایش سطح انسولین می‌شوند بلکه با فشار خون بالا، افزایش کلسترول، افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب، رابطه مستقیمی دارد.

به طور معمول در فرهنگ غذایی ما شکر سفید، قند، انواع شیرینی‌های خشک و تازه، انواع آب‌نبات‌های سنتی و سنتتیک، عسل و کلیه مواد غذایی که در تهیه آن‌ها مواد شیرین کننده به‌کار رفته مانند انواع دسرها و بستنی‌ها، نوشابه‌ها و آب‌میوه‌های صنعتی، کمپوت‌های خانگی و صنعتی، مرباها و یک‌سری غذاهای سنتی مانند شیر برنج و شله‌زرد و حلوا از منابع عمده‌ی قندهای در دسترس ما هستند. خانم‌های دچار این سندرم باید در برابر خوردن این مواد محتاطانه عمل کنند.

 

* برنامه غذایی مملو از منابع گیاهی :

از آن‌جایی که در افراد دچار این سندرم، خطر میزان ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق، افزایش ‌تری‌گلیسیرید، فشارخون، کلسترول LDL و کاهش HDL بیشتر است؛ لذا بهتر است برنامه غذایی‌اشان سرشار از سبزی‌ها و میوه‌ها، غلات کامل، حبوبات و کمی آجیل و دانه‌ها باشد. این نوع برنامه غذایی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است که همین فیبر غذایی خود کاهش دهنده چربی، فشار خون و انسولین است. مصرف روزانه 25 تا 35 گرم فیبر در این افراد بسیار توصیه می‌شود.

 

* مصرف فراوان سبزیجاتی مانند بروکلی، کاهو، خیار، جعفری، تربچه، اسفناج، شلغم.

اثر قندهای ساده در این بیماران کاملاً شناخته شده است. قندها نه تنها

باعث افزایش سطح انسولین می‌شوند بلکه با فشار خون بالا، افزایش

کلسترول، افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب، رابطه مستقیمی دارد

 

* محدودیت منابع حیوانی و چربی‌ها:

تا میزان کمتری چربی اشباع و کلسترول در دسترس بدن قرار گیرد. این مواد کالری بیشتر داشته و از طرفی قدرت سیرکنندگی کمتری نیز دارند. سعی شود از منابع گوشت سفید بیشتر از گوشت قرمز استفاده شود. سایر منابع تأمین کننده پروتئین غیر از انواع گوشت‌ها، تخم مرغ، حبوبات، آجیل و ماهی است.

 

* مصرف منابع سرشار از اسیدهای چرب امگا 3:

این اسید چرب کاهش دهنده کلسترول و تری‌گلیسیرید است. منابع آن به طور عمده بادام، گردو، دانه بذر کتان، زرده تخم مرغ (تا 3 عدد در هفته)، روغن کانولا یا کلزا و ماهی هستند. با دریافت این اسید چرب و اثرات آن در این افراد، از بروز بسیاری از پیامدهای سندرم تخمدان پلی‌کیستیک جلوگیری می‌شود.

 

* خوردن منابع سرشار از فیتوسترول‌ها به‌جای غذاهای سرشار از چربی‌های اشباع :

فیتوسترول‌ها ترکیبات گیاهی هستند که در خانم‌های دچار این سندرم، پایین آورنده‌ی کلسترول می‌باشند. منابع آن نان، محصولات لبنی کم چرب و مولتی ویتامین‌ها هستند.

 

* انجام فعالیت‌های ورزشی روزانه :

تمرینات ورزشی روزانه و مرتب، بهبود سطح کلسترول، فشارخون، انسولین و حتی روحیه و تصور بدنی را به دنبال دارد. در صورت احتمال یا بروز دیابت، با تمرینات ورزشی منظم، به عدم بروز یا کنترل آن بسیار کمک می‌کنیم.

 

* مصرف سویا و سایر حبوبات :

قرار دادن سویا در برنامه غذایی خالی از لطف نیست. به نظر می‌رسد سویا در برنامه غذایی باعث بهبود میزان کلسترول و کاهش خطر بیماری‌های قلب و عروق می‌شود. علاوه بر سویا، سایر حبوبات مانند انواع لوبیا، عدس، نخود باید مصرف شود. با مصرف حبوبات، هم میزان فیبر لازم تأمین می‌شود وهم پروتئین مورد نیاز بدن در ترکیب با سایر مواد غذایی در اختیار بدن قرار می‌گیرد.

 

* مصرف مکمل ویتامین‌های محلول در آب و آنتی اکسیدان‌ها پیشنهاد می‌شود.

بهتر است در این مورد با پزشک و کارشناس تغذیه حتماً مشورت کنید. مصرف کافی منابع ویتامین د و یا مکمل آن در این افراد مهم است.

کلسیم در روند طبیعی هورمونی نقش دارد و مصرف آن در افرادی که از عوارض سندرم پلی‌کیستیک رنج می‌برند، پیشنهاد می‌شود.

راحله باباپور

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

مطالب مرتبط:

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: بیماری زنان,برنامه غذایی,برنامه ی غذایی,سندرم دان,برنامه رژیم غذایی,سندرم,برنامه غذایی رژیمی,كاهش وزن,سلامت خانواد,سندرم تخمدان,سلامت,درمان,بیماری,کاهش وزن,برنامه غذایی چاقی,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۸ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

طرز تهیه صبحانه ساده و مفید برای کودک طرز تهیه صبحانه های مفید طرز تهیه صبحانه کودک

بهترین صبحانه های کودک, مواد مغذی برای کودکان, برنامه غذایی مقوی برای کودکان, غذاهای پر انرژی برای کودکان,طرز تهیه صبحانه های مفید, رژیم غذایی کودکان, طرز تهیه صبحانه کودک, طرز تهیه صبحانه سریع برای کودکان, پخت غذا برای کودکان

طرز تهیه صبحانه ساده و مفید برای کودک طرز تهیه صبحانه های مفید طرز تهیه صبحانه کودک

کودکان در هنگام صبح به انرژی زیادی نیاز دارند بنابراین باید غذایی را آماده کنید که سرشار از کالری و ویتامین باشد. طرز تهیه صبحانه های ساده و بسیار مفید برای کودکان را در ادامه بخوانید.اگر فرصت و زمان کافی برای تهیه صبحانه برای کودک خود ندارید و همچنین سلامت غذای کودک شما نیز برایتان مهم است برای شما راه حل های ساده و بسیار مهمی در تهیه صبحانه سریع و مناسب داریم.صبحانه در یک ثانیه• گرانولا این خوراکی از جو دو سر، گندم ، مغز بادام، کنجد و عسل و قطعات میوه هاى خشک درست می شود و بیشتر براى صبحانه به همراه شیر خورده مى شود. شما می توانید عسل را زیاد بزنید تا مواد به خوبی به هم بچسبند و تکه ای از آن را صبح به فرزند خود بدهید تا میل کند. سلول های مغز با مصرف این خوراکی پرانرژی، کربوهیدرات لازم برای کارکرد بهتر را دریافت می کنند. می توانید انواع آماده آن را از فروشگاه تهیه کنید. یا خودتان در خانه هر وقت فرصت دارید درست و در یخچال نگهداری کنید.• نان گندم و کره بادام زمینی نانی که از گندم یا دانه چاودار تهیه شده باشد فیبر بالایی دارد. کره بادام زمینی نیز منبع غنی پروتئین است و بیشتر چربی آن طبیعی است و به رگ های بدن هیچ آسیبی نمی رساند.• مافین سبوس جو این کیک های کوچک سرشار از فیبر، پتاسیم و منیزیوم هستند.• میوه سیب سرشار از فیبر و مواد انرژی زا است موز نیز از دیگر میوه های مقوی برای صبحانه است که منبع غنی پتاسیم و دیگر مواد معدنی به شمار می رود. به عنوان میان وعده بین صبحانه و ناهار نیز می توان این میوه ها را به کودک داد. این باعث می شود تا قند خون کودکان در طول فعالیت و بازی کاهش پیدا نکند.صبحانه های دو دقیقه ای• اسموتی پرتقال و موز – آب پرتقال، ماست کم چرب و موز را با هم مخلوط کنید تا مایعی غلیظ و نرم به دست بیاید. این اسموتی سرشار از ویتامین، کلسیم و مواد معدنی است. حتی می توانید زنجبیل نیز به این مخلوط اضافه کنید. البته باید ببینید فرزندتان طعم قوی زنجبیل را دوست دارد یا خیر. البته به توصیه پزشکان، کودکان نباید بیش از نصف لیوان آب میوه در طول روز میل کنند.• پوره میوه. باور کنید یا خیر محققان در مقایسه مواد غذایی مفید میوه ها به این نتیجه رسیده اند که کیوی بیشتر از همه میوه های دیگر ماده غذایی مفید در خود دارد. کیوی را پوست بگیرید و همراه موز، آب سیب و تمشک در مخلوط کن بریزید.• سالاد میوه. میوه های فیبردار را درون کاسه ای خرد کنید و روی آن کمی ماست بریزید تا علاوه بر مواد معدنی، کلسیم و پروتئین نیز به بدن کودک برسد.صبحانه های ده دقیقه ایبهترین و مقوی ترین صبحانه برای کودک کورن فلکس به همراه شیر کم چرب است. این مخلوط سرشار از کلسیم و فیبر است. بیشتر کورن فلکس ها، ویتامین هایی همچون ویتامین B و اسید فولیک دارند. سعی کنید انواعی را خریداری کنید که شکر کمی دارند. به کودک خود بیاموزید برای شیرین کردن کورن فلکس می تواند از عسل یا میوه هایی همچون موز استفاده کند. برای اینکه بدن کودک آهن موجود در کورن فلکس را جذب کند، یک لیوان آب میوه 100 درصد طبیعی سرشار از ویتامین C نیز برای او تهیه کنید. از جمله سیریِل های مقوی می توان به مخلوط دانه های جو یا گندم اشاره کرد. این صبحانه ویژه ورزشکاران است. کورن فلکس های سرشار از دانه های گندم یا جو برای ساعت های طولانی کودک را پر انرژی نگه می دارند. انواع کشمش و مویز نیز بهترین انتخاب هستند. منبع : salamatnews.com

طرز تهیه صبحانه کودک, رژیم غذایی کودکان, برنامه غذایی مقوی برای کودکان, پخت غذا برای کودکان, مواد مغذی برای کودکان, طرز تهیه صبحانه سریع برای کودکان,طرز تهیه صبحانه های مفید, بهترین صبحانه های کودک, غذاهای پر انرژی برای کودکان

طرز تهیه صبحانه ساده و مفید برای کودک طرز تهیه صبحانه های مفید

کودکان در هنگام صبح به انرژی زیادی نیاز دارند بنابراین باید غذایی را آماده کنید که سرشار از کالری و ویتامین باشد. طرز تهیه صبحانه های ساده و بسیار مفید برای کودکان را در ادامه بخوانید.اگر فرصت و زمان کافی برای تهیه صبحانه برای کودک خود ندارید و همچنین سلامت غذای کودک شما نیز برایتان مهم است برای شما راه حل های ساده و بسیار مهمی در تهیه صبحانه سریع و مناسب داریم.صبحانه در یک ثانیه• گرانولا این خوراکی از جو دو سر، گندم ، مغز بادام، کنجد و عسل و قطعات میوه هاى خشک درست می شود و بیشتر براى صبحانه به همراه شیر خورده مى شود. شما می توانید عسل را زیاد بزنید تا مواد به خوبی به هم بچسبند و تکه ای از آن را صبح به فرزند خود بدهید تا میل کند. سلول های مغز با مصرف این خوراکی پرانرژی، کربوهیدرات لازم برای کارکرد بهتر را دریافت می کنند. می توانید انواع آماده آن را از فروشگاه تهیه کنید. یا خودتان در خانه هر وقت فرصت دارید درست و در یخچال نگهداری کنید.• نان گندم و کره بادام زمینی نانی که از گندم یا دانه چاودار تهیه شده باشد فیبر بالایی دارد. کره بادام زمینی نیز منبع غنی پروتئین است و بیشتر چربی آن طبیعی است و به رگ های بدن هیچ آسیبی نمی رساند.• مافین سبوس جو این کیک های کوچک سرشار از فیبر، پتاسیم و منیزیوم هستند.• میوه سیب سرشار از فیبر و مواد انرژی زا است موز نیز از دیگر میوه های مقوی برای صبحانه است که منبع غنی پتاسیم و دیگر مواد معدنی به شمار می رود. به عنوان میان وعده بین صبحانه و ناهار نیز می توان این میوه ها را به کودک داد. این باعث می شود تا قند خون کودکان در طول فعالیت و بازی کاهش پیدا نکند.صبحانه های دو دقیقه ای• اسموتی پرتقال و موز – آب پرتقال، ماست کم چرب و موز را با هم مخلوط کنید تا مایعی غلیظ و نرم به دست بیاید. این اسموتی سرشار از ویتامین، کلسیم و مواد معدنی است. حتی می توانید زنجبیل نیز به این مخلوط اضافه کنید. البته باید ببینید فرزندتان طعم قوی زنجبیل را دوست دارد یا خیر. البته به توصیه پزشکان، کودکان نباید بیش از نصف لیوان آب میوه در طول روز میل کنند.• پوره میوه. باور کنید یا خیر محققان در مقایسه مواد غذایی مفید میوه ها به این نتیجه رسیده اند که کیوی بیشتر از همه میوه های دیگر ماده غذایی مفید در خود دارد. کیوی را پوست بگیرید و همراه موز، آب سیب و تمشک در مخلوط کن بریزید.• سالاد میوه. میوه های فیبردار را درون کاسه ای خرد کنید و روی آن کمی ماست بریزید تا علاوه بر مواد معدنی، کلسیم و پروتئین نیز به بدن کودک برسد.صبحانه های ده دقیقه ایبهترین و مقوی ترین صبحانه برای کودک کورن فلکس به همراه شیر کم چرب است. این مخلوط سرشار از کلسیم و فیبر است. بیشتر کورن فلکس ها، ویتامین هایی همچون ویتامین B و اسید فولیک دارند. سعی کنید انواعی را خریداری کنید که شکر کمی دارند. به کودک خود بیاموزید برای شیرین کردن کورن فلکس می تواند از عسل یا میوه هایی همچون موز استفاده کند. برای اینکه بدن کودک آهن موجود در کورن فلکس را جذب کند، یک لیوان آب میوه 100 درصد طبیعی سرشار از ویتامین C نیز برای او تهیه کنید.



 بهترین صبحانه های کودک, مواد مغذی برای کودکان, برنامه غذایی مقوی برای کودکان, غذاهای پر انرژی برای کودکان,طرز تهیه صبحانه های مفید, رژیم غذایی کودکان, طرز تهیه صبحانه کودک, طرز تهیه صبحانه سریع برای کودکان, پخت غذا برای کودکان


کودکان در هنگام صبح به انرژی زیادی نیاز دارند بنابراین باید غذایی را آماده کنید که سرشار از کالری و ویتامین باشد. طرز تهیه صبحانه های ساده و بسیار مفید برای کودکان را در ادامه بخوانید.

اگر فرصت و زمان کافی برای تهیه صبحانه برای کودک خود ندارید و همچنین سلامت غذای کودک شما نیز برایتان مهم است برای شما راه حل های ساده و بسیار مهمی در تهیه صبحانه سریع و مناسب داریم.

صبحانه در یک ثانیه
گرانولا این خوراکی از جو دو سر، گندم ، مغز بادام، کنجد و عسل و قطعات میوه هاى خشک درست می شود و بیشتر براى صبحانه به همراه شیر خورده مى شود. شما می توانید عسل را زیاد بزنید تا مواد به خوبی به هم بچسبند و تکه ای از آن را صبح به فرزند خود بدهید تا میل کند. سلول های مغز با مصرف این خوراکی پرانرژی، کربوهیدرات لازم برای کارکرد بهتر را دریافت می کنند. می توانید انواع آماده آن را از فروشگاه تهیه کنید. یا خودتان در خانه هر وقت فرصت دارید درست و در یخچال نگهداری کنید.

نان گندم و کره بادام زمینی نانی که از گندم یا دانه چاودار تهیه شده باشد فیبر بالایی دارد. کره بادام زمینی نیز منبع غنی پروتئین است و بیشتر چربی آن طبیعی است و به رگ های بدن هیچ آسیبی نمی رساند.

مافین سبوس جو این کیک های کوچک سرشار از فیبر، پتاسیم و منیزیوم هستند.

میوه سیب سرشار از فیبر و مواد انرژی زا است موز نیز از دیگر میوه های مقوی برای صبحانه است که منبع غنی پتاسیم و دیگر مواد معدنی به شمار می رود. به عنوان میان وعده بین صبحانه و ناهار نیز می توان این میوه ها را به کودک داد. این باعث می شود تا قند خون کودکان در طول فعالیت و بازی کاهش پیدا نکند.

صبحانه های دو دقیقه ای
اسموتی پرتقال و موز – آب پرتقال، ماست کم چرب و موز را با هم مخلوط کنید تا مایعی غلیظ و نرم به دست بیاید. این اسموتی سرشار از ویتامین، کلسیم و مواد معدنی است. حتی می توانید زنجبیل نیز به این مخلوط اضافه کنید. البته باید ببینید فرزندتان طعم قوی زنجبیل را دوست دارد یا خیر. البته به توصیه پزشکان، کودکان نباید بیش از نصف لیوان آب میوه در طول روز میل کنند.

پوره میوه. باور کنید یا خیر محققان در مقایسه مواد غذایی مفید میوه ها به این نتیجه رسیده اند که کیوی بیشتر از همه میوه های دیگر ماده غذایی مفید در خود دارد. کیوی را پوست بگیرید و همراه موز، آب سیب و تمشک در مخلوط کن بریزید.

سالاد میوه. میوه های فیبردار را درون کاسه ای خرد کنید و روی آن کمی ماست بریزید تا علاوه بر مواد معدنی، کلسیم و پروتئین نیز به بدن کودک برسد.

صبحانه های ده دقیقه ای
بهترین و مقوی ترین صبحانه برای کودک کورن فلکس به همراه شیر کم چرب است. این مخلوط سرشار از کلسیم و فیبر است. بیشتر کورن فلکس ها، ویتامین هایی همچون ویتامین B و اسید فولیک دارند. سعی کنید انواعی را خریداری کنید که شکر کمی دارند. به کودک خود بیاموزید برای شیرین کردن کورن فلکس می تواند از عسل یا میوه هایی همچون موز استفاده کند. برای اینکه بدن کودک آهن موجود در کورن فلکس را جذب کند، یک لیوان آب میوه 100 درصد طبیعی سرشار از ویتامین C نیز برای او تهیه کنید.


از جمله سیریِل های مقوی می توان به مخلوط دانه های جو یا گندم اشاره کرد. این صبحانه ویژه ورزشکاران است. کورن فلکس های سرشار از دانه های گندم یا جو برای ساعت های طولانی کودک را پر انرژی نگه می دارند.


انواع کشمش و مویز نیز بهترین انتخاب هستند.


منبع : salamatnews.com

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: بهترین صبحانه های کودک,مواد مغذی برای کودکان,برنامه غذایی مقوی برای کودکان,غذاهای پر انرژی برای کودکان,طرز تهیه صبحانه های مفید,رژیم غذایی کودکان,طرز تهیه صبحانه کودک,طرز تهیه صبحانه سریع برای کودکان,پخت غذا برای کودکان,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۰:۵۲ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

با ۱۰ ماده غذایی برای تقویت هوش آشنا شوید ماده غذایی تقویت هوش

خوردن غذا, حافظه, برنامه غذایی, ارزش غذایی,تقویت هوش, خواص شکلات, ماده غذایی, خواص مواد غذایی, خواص انواع مواد غذایی, خواص میوه ها, خاصیت مواد, غذاهای تقویت هوش, خواص سبزیجات, هوش, انواع غذاهای مفید, تقویت حافظه, غذا, غذاهای مفید, خواص مواد

با ۱۰ ماده غذایی برای تقویت هوش آشنا شوید ماده غذایی تقویت هوش

  بهتر است از غذاهایی که ارزش غذایی ندارند پرهیز شود. غذاهایی که تنها باعث چاقی می شوند نه تنها حافظه را تقویت نمی کنند، بلکه کلسترول خون را نیز افزایش می دهند.   ۱۰ ماده غذایی وجود دارد که می تواند برای تقویت هوش شما و فرزندانتان بسیار مفید باشد.     اسفناج: اسفناج به دلیل برخورداری از بافت های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند. تحقیقات نشان می دهد زنانی که از اسفناج و سبزی های سبز دیگر استفاده می کنند، پیر شدن سلول هایشان را به تاخیر می اندازند. اسفناج به دلیل آنزیم های موجود در برگ هایش، سیناپس بین سلول ها را تسهیل می بخشد و هوش را تقویت می کند. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که در جهت تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به عارضه قلبی بسیار مفید است. اسفناج حاوی مواد آنتی اکسیدان نیز است.     قهوه: قهوه از موادی مانند آنتی اکسیدان ها، آمینواسید، ویتامین و مینرال برخوردار است؛ بویژه اگر دانه های قهوه را دم کنید و بخورید در جهت تقویت حافظه بسیار مفید است. کافئین قهوه در جهت تقویت حافظه مفید است. قهوه همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.     غلات: غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که در جهت تقویت حافظه لازم است.     میوه و سبزیجات: میوه و سبزیجات دارای آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند. میوه و سبزیجات بسیار برای تقویت حافظه مفیدند.     تخم مرغ: تخم مرغ ماده بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه است؛ بویژه اینکه مادران باردار هنگام بارداری و زمانی که جنینی را در رحم دارند، تخم مرغ مصرف کنند در هوش فرزندشان بسیار موثر است.     ماست: آیا می دانید یک پیاله ماست دارای امگا ۳ و دی اچ ای است. امگا ۳ و دی اچ ای مواد بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه است. اگر فرزندتان در زمان رشدش هر روز ماست مصرف کند، تاثیر بسیاری بر روی رشد او دارد.     انبه: این میوه ماده دیگری است که در تقویت حافظه بسیار مفید است. با این که میوه چرب است و دارای بافت های چربی است اما باعث می شود که گردش خون تسریع یابد. هنگامی که گردش خون سریع تر شود باعث می شود خون بیشتری به مغز برسد و همچنین این میوه در حافظه نیز موثر است.     سیب زمینی: محققان استرالیایی به تازگی دریافته اند موادی مانند کربوهیدرات هایی که به وفور در سیب زمینی یافت می شود، باعث تقویت حافظه می شوند.     ماهی: ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سریع تر سلول های مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه می شود. ماهی برای عارضه قلبی نیز مفید است.     شکلات: شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه می شود. البته بهتر است شکلات هایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.

حافظه, هوش, غذا, غذاهای تقویت هوش, غذاهای مفید, خواص انواع مواد غذایی, برنامه غذایی, خاصیت مواد, خواص مواد, خواص شکلات, انواع غذاهای مفید, خواص سبزیجات, خواص میوه ها, ماده غذایی, ارزش غذایی, تقویت حافظه, خوردن غذا,تقویت هوش, خواص مواد غذایی

با ۱۰ ماده غذایی برای تقویت هوش آشنا شوید ماده غذایی

اسفناج به دلیل برخورداری از بافت های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند. تحقیقات نشان می دهد زنانی که از اسفناج و سبزی های سبز دیگر استفاده می کنند، پیر شدن سلول هایشان را به تاخیر می اندازند. اسفناج به دلیل آنزیم های موجود در برگ هایش، سیناپس بین سلول ها را تسهیل می بخشد و هوش را تقویت می کند. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که در جهت تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به عارضه قلبی بسیار مفید است. اسفناج حاوی مواد آنتی اکسیدان نیز است.



 خوردن غذا, حافظه, برنامه غذایی, ارزش غذایی,تقویت هوش, خواص شکلات, ماده غذایی, خواص مواد غذایی, خواص انواع مواد غذایی, خواص میوه ها, خاصیت مواد,

 

بهتر است از غذاهایی که ارزش غذایی ندارند پرهیز شود. غذاهایی که تنها باعث چاقی می شوند نه تنها حافظه را تقویت نمی کنند، بلکه کلسترول خون را نیز افزایش می دهند.

 

۱۰ ماده غذایی وجود دارد که می تواند برای تقویت هوش شما و فرزندانتان بسیار مفید باشد.

 

 

اسفناج:


اسفناج به دلیل برخورداری از بافت های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند. تحقیقات نشان می دهد زنانی که از اسفناج و سبزی های سبز دیگر استفاده می کنند، پیر شدن سلول هایشان را به تاخیر می اندازند. اسفناج به دلیل آنزیم های موجود در برگ هایش، سیناپس بین سلول ها را تسهیل می بخشد و هوش را تقویت می کند. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که در جهت تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به عارضه قلبی بسیار مفید است. اسفناج حاوی مواد آنتی اکسیدان نیز است.

 

 

قهوه:


قهوه از موادی مانند آنتی اکسیدان ها، آمینواسید، ویتامین و مینرال برخوردار است؛ بویژه اگر دانه های قهوه را دم کنید و بخورید در جهت تقویت حافظه بسیار مفید است. کافئین قهوه در جهت تقویت حافظه مفید است. قهوه همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.

 

 

غلات:


غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که در جهت تقویت حافظه لازم است.

 

 

میوه و سبزیجات:


میوه و سبزیجات دارای آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند. میوه و سبزیجات بسیار برای تقویت حافظه مفیدند.

 

 

تخم مرغ:


تخم مرغ ماده بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه است؛ بویژه اینکه مادران باردار هنگام بارداری و زمانی که جنینی را در رحم دارند، تخم مرغ مصرف کنند در هوش فرزندشان بسیار موثر است.

 

 

ماست:


آیا می دانید یک پیاله ماست دارای امگا ۳ و دی اچ ای است. امگا ۳ و دی اچ ای مواد بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه است. اگر فرزندتان در زمان رشدش هر روز ماست مصرف کند، تاثیر بسیاری بر روی رشد او دارد.

 

 

انبه:


این میوه ماده دیگری است که در تقویت حافظه بسیار مفید است. با این که میوه چرب است و دارای بافت های چربی است اما باعث می شود که گردش خون تسریع یابد. هنگامی که گردش خون سریع تر شود باعث می شود خون بیشتری به مغز برسد و همچنین این میوه در حافظه نیز موثر است.

 

 

سیب زمینی:


محققان استرالیایی به تازگی دریافته اند موادی مانند کربوهیدرات هایی که به وفور در سیب زمینی یافت می شود، باعث تقویت حافظه می شوند.

 

 

ماهی:


ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سریع تر سلول های مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه می شود. ماهی برای عارضه قلبی نیز مفید است.

 

 

شکلات:


شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه می شود. البته بهتر است شکلات هایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: خوردن غذا,حافظه,برنامه غذایی,ارزش غذایی,تقویت هوش,خواص شکلات,ماده غذایی,خواص مواد غذایی,خواص انواع مواد غذایی,خواص میوه ها,خاصیت مواد,غذاهای تقویت هوش,خواص سبزیجات,هوش,انواع غذاهای مفید,تقویت حافظه,غذا,غذاهای مفید,خواص مواد,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۰:۵۱ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)