X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

برگر گیاهخواران مدت پخت برگر گیاهخواران برگر گیاهخواران

سايت آشپزي ايروني, مدت پخت, آشپز باشي, مدت آماده سازی برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, مواد لازم برای 2 نفر, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاها, پروتئین, ارزش غذایی هر وعده برگر, مواد لازم برای برگر گیاهخواران, ارزش غذایی هر وعده برگر گیاهخواران, چربی, آشپزي ايراني, آشپزي ايروني, طرزتهيه برگر گیاهخواران, کربوهیدرات, سايت آشپزي ايراني,برگر گیاهخواران, آشپزي آسان, سایت آشپزی و شیرینی پزی, مدت آماده سازی, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, طرزتهيه, کالری, آشپزباشي, مدت پخت برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آشپزي

برگر گیاهخواران مدت پخت برگر گیاهخواران برگر گیاهخواران

        این برگر غذایی مناسب برای گیاهخواران و تمام کسانی است که به سلامتی خود علاقه دارند...   مدت آماده سازی:حدود 1 ساعت مدت پخت:20 دقیقه   مواد لازم برای 2 نفر:   سیب زمینی 315 گرم هویج 125 گرم برگ موسیر یا پیازچه 7 گرم سیر 1 پر روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری کره یک تکه کوچک کرفس 125 گرم پیاز متوسط 1 عدد تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری تخمه پوست کنده آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین مقداری   طرزتهيه : 1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید. 2. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید. 3. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه کنید. 4. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید. 5. مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتی متر تقسیم کنید. 6. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون،روی حرارت متوسط داغ کنید. 7. برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود. 8. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید. 9. برگرها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.   ارزش غذایی هر وعده:   کالری=450 واحد پروتئین=23 گرم چربی=20 گرم کربوهیدرات=45 گرم    

کربوهیدرات, مدت پخت برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, مدت آماده سازی, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, ارزش غذایی هر وعده برگر گیاهخواران, مدت آماده سازی برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاها, مواد لازم برای برگر گیاهخواران, مواد لازم برای 2 نفر, کالری, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, پروتئین, آشپزي ايروني, آشپزي, آشپزي ايراني, طرزتهيه برگر گیاهخواران, سایت آشپزی و شیرینی پزی, آشپز باشي, مدت پخت, سايت آشپزي ايروني, طرزتهيه, آشپزباشي,برگر گیاهخواران, چربی, سايت آشپزي ايراني, ارزش غذایی هر وعده برگر

برگر گیاهخواران مدت پخت برگر گیاهخواران

1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید.



 

 

 سايت آشپزي ايروني, مدت پخت, آشپز باشي, مدت آماده سازی برگر گیاهخواران, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, مواد لازم برای 2 نفر, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاها, پروتئین, ارزش غذایی هر وعده برگر,

 

 

این برگر غذایی مناسب برای گیاهخواران و تمام کسانی است که به سلامتی خود علاقه دارند...

 


مدت آماده سازی:حدود 1 ساعت


مدت پخت:20 دقیقه

 


مواد لازم برای 2 نفر:

 

سیب زمینی
315 گرم
هویج
125 گرم
برگ موسیر یا پیازچه
7 گرم
سیر
1 پر
روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
کره یک تکه کوچک
کرفس 125 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری
تخمه پوست کنده آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین مقداری

 


طرزتهيه :


1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید.


2. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید.


3. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه کنید.


4. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید.


5. مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتی متر تقسیم کنید.


6. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون،روی حرارت متوسط داغ کنید.


7. برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود.


8. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید.


9. برگرها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.

 


ارزش غذایی هر وعده:

 

کالری=450 واحد پروتئین=23 گرم چربی=20 گرم کربوهیدرات=45 گرم

 

 

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: سايت آشپزي ايروني,مدت پخت,آشپز باشي,مدت آماده سازی برگر گیاهخواران,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,مواد لازم برای 2 نفر,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,آموزش پخت انواع غذاها,پروتئین,ارزش غذایی هر وعده برگر,مواد لازم برای برگر گیاهخواران,ارزش غذایی هر وعده برگر گیاهخواران,چربی,آشپزي ايراني,آشپزي ايروني,طرزتهيه برگر گیاهخواران,کربوهیدرات,سايت آشپزي ايراني,برگر گیاهخواران,آشپزي آسان,سایت آشپزی و شیرینی پزی,مدت آماده سازی,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني,طرزتهيه,کالری,آشپزباشي,مدت پخت برگر گیاهخواران,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,آشپزي,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۳:۲۰ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار دستور تهیه سس تارتار

آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار, آشپزی ایرونی, آموزش درست کردن انواع سس ها, غذا, سایت آشپزی, آموزش درست کردن سس تارتار, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آشپزباشی, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپزی و شیرینی پزی, سایت آشپز باشی, دستور درست کردن سس تارتار, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی, طرز تهیه

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار دستور تهیه سس تارتار

        از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.     مواد لازم:     خیار شور 100 گرم آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری سس مایونز 500 گرم پیازچه 50 گرم تخم‌مرغ آب‌پز 1 عدد سیر 1 حبه جعفری 2 قاشق غذاخوری نمك و فلفل به میزان لازم     طرز تهیه:     خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید. پیازچه را ساطوری خرد كنید. تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است). همه مواد را با هم مخلوط كنید.

آشپزی ایرانی, آشپزی ایرونی, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آموزش درست کردن سس تارتار, طرز تهیه, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش درست کردن انواع سس ها, دستور درست کردن سس تارتار, آشپزباشی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی,دستور تهیه سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپز باشی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی, غذا, سایت آشپزی, سایت آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سس تارتار طرز تهیه سس تارتار

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.



 

 

 آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار, آشپزی ایرونی, آموزش درست کردن انواع سس ها, غذا, سایت آشپزی, آموزش درست کردن سس تارتار, موادلازم برای تهیه سس تارتار, آشپزباشی, طرز تهیه سس تارتار, سایت آشپزی و شیرینی پزی,

 

 

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.

 

 

مواد لازم:

 

 

خیار شور
100 گرم
آبلیموی تازه
1 قاشق غذاخوری
سس مایونز
500 گرم
پیازچه
50 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز 1 عدد
سیر 1 حبه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

 

  • خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.

  • پیازچه را ساطوری خرد كنید.

  • تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

  • همه مواد را با هم مخلوط كنید.

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آشپزی ایرانی,دستور تهیه سس تارتار,آشپزی ایرونی,آموزش درست کردن انواع سس ها,غذا,سایت آشپزی,آموزش درست کردن سس تارتار,موادلازم برای تهیه سس تارتار,آشپزباشی,طرز تهیه سس تارتار,سایت آشپزی و شیرینی پزی,سایت آشپز باشی,دستور درست کردن سس تارتار,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی,طرز تهیه,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۹ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

ساندویچ قارچ و سیر ساندویچ قارچ و سیر ساندویچ قارچ و سیر

طرز درست کردن ساندویچ قارچ و سیر, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, سایت آشپزی و شیرینی پزی, سايت آشپزي ايروني, مدت زمان آماده‌سازی برای ساندویچ قارچ و سیر, آشپزي ايراني, آشپز باشي, آموزش پخت انواع غذاها, آموزش درست کردن ساندویچ قارچ و سیر, آشپزباشي, مدت زمان پخت ساندویچ قارچ و سیر, آشپزي ايروني, آشپزي,مدت زمان آماده‌سازی, مدت زمان پخت, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, ساندویچ قارچ و سیر, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر, مواد لازم ساندویچ قارچ و سیر, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, مواد لازم, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, سايت آشپزي ايراني

ساندویچ قارچ و سیر ساندویچ قارچ و سیر ساندویچ قارچ و سیر

        اگر با طعم و مزه قارچ رابطه خوبی دارید و در ضمن نگرانی‌ای از بابت بوی سیر برای روز بعد كاری‌تان نیز ندارید، می‌خواهیم طرز پخت و آماده كردن یك ساندویچ ساده و فوری با قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم.     مواد لازم : برای 4 نفر   كره مارگارین 6 قاشق سوپ‌خوری سیر 2 حبه قارچ 350 گرم نان فرانسوی بزرگ 1 عدد جعفری تازه چند ساقه نمک و فلفل به میزان لازم   طرز تهیه:   1 ـ برای درست كردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا كرده و رنده یا له كنید، سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید.   نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه كنید. آخرین كار، خرد كردن جعفری است؛ البته پیش از مراجعه به سبزی‌فروشی و خرید جعفری، سری به فریزر بزنید.   اگر متاهل هستید، به احتمال قوی خانمتان مقداری جعفری خردشده را برای سوپ‌ها فریز كرده است؛ البته به طور قطع طعم و مزه جعفری تازه چیز دیگری است؛ به شرط آنكه بتوانید برگ‌های آن را ریز خرد كنید.   اگر به استفاده از جعفری تازه اصرار دارید، برای خرد كردن جعفری از دستگاه سبزی خردكن استفاده كرده یا جعفری خرد شده را از سوپرماركت نزدیك خانه خریداری كنید. 2 ـ تابه‌ای آماده كنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه كرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. 3 ـ سیر داغ را به قارچ‌ها اضافه كنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود. 4 ـ برش‌های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار داده و به مدت 2 تا 3دقیقه تست كنید. 5 ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید.   حالا هر كدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها ریخته و نوش‌جان كنید.   توضیح: مقدار مواد لازم برای 4 نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یك چهارم كاهش دهید.     مدت زمان آماده‌سازی:10 دقیقه مدت زمان پخت: 10 دقیقه    

مدت زمان آماده‌سازی, سايت آشپزي ايروني, آموزش درست کردن ساندویچ قارچ و سیر, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني, آشپز باشي, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آشپزي ايراني, سایت آشپزی و شیرینی پزی, مدت زمان آماده‌سازی برای ساندویچ قارچ و سیر, آموزش پخت انواع غذاها, ساندویچ قارچ و سیر, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني, آشپزباشي, مدت زمان پخت ساندویچ قارچ و سیر, آشپزي, مدت زمان پخت, مواد لازم, طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر, طرز درست کردن ساندویچ قارچ و سیر, آشپزي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, مواد لازم ساندویچ قارچ و سیر, سايت آشپزي ايراني

ساندویچ قارچ و سیر ساندویچ قارچ و سیر

اگر با طعم و مزه قارچ رابطه خوبی دارید و در ضمن نگرانی‌ای از بابت بوی سیر برای روز بعد كاری‌تان نیز ندارید، می‌خواهیم طرز پخت و آماده كردن یك ساندویچ ساده و فوری با قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم.



 

 

 طرز درست کردن ساندویچ قارچ و سیر, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, سایت آشپزی و شیرینی پزی, سايت آشپزي ايروني, مدت زمان آماده‌سازی برای ساندویچ قارچ و سیر, آشپزي ايراني, آشپز باشي, آموزش پخت انواع غذاها, آموزش درست کردن ساندویچ قارچ و سیر, آشپزباشي, مدت زمان پخت ساندویچ قارچ و سیر,

 

 

اگر با طعم و مزه قارچ رابطه خوبی دارید و در ضمن نگرانی‌ای از بابت بوی سیر برای روز بعد كاری‌تان نیز ندارید، می‌خواهیم طرز پخت و آماده كردن یك ساندویچ ساده و فوری با قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم.

 

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 

كره مارگارین
6 قاشق سوپ‌خوری
سیر
2 حبه
قارچ
350 گرم
نان فرانسوی بزرگ
1 عدد
جعفری تازه چند ساقه
نمک و فلفل
به میزان لازم

 


طرز تهیه:

 

1 ـ برای درست كردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا كرده و رنده یا له كنید، سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید.

 

نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه كنید. آخرین كار، خرد كردن جعفری است؛ البته پیش از مراجعه به سبزی‌فروشی و خرید جعفری، سری به فریزر بزنید.

 

اگر متاهل هستید، به احتمال قوی خانمتان مقداری جعفری خردشده را برای سوپ‌ها فریز كرده است؛ البته به طور قطع طعم و مزه جعفری تازه چیز دیگری است؛ به شرط آنكه بتوانید برگ‌های آن را ریز خرد كنید.

 

اگر به استفاده از جعفری تازه اصرار دارید، برای خرد كردن جعفری از دستگاه سبزی خردكن استفاده كرده یا جعفری خرد شده را از سوپرماركت نزدیك خانه خریداری كنید.


2 ـ تابه‌ای آماده كنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه كرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.


3 ـ سیر داغ را به قارچ‌ها اضافه كنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود.


4 ـ برش‌های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار داده و به مدت 2 تا 3دقیقه تست كنید.


5 ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید.

 

حالا هر كدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها ریخته و نوش‌جان كنید.

 

توضیح: مقدار مواد لازم برای 4 نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یك چهارم كاهش دهید.

 

 

مدت زمان آماده‌سازی:10 دقیقه


مدت زمان پخت: 10 دقیقه

 

 

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: طرز درست کردن ساندویچ قارچ و سیر,آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني,سایت آشپزی و شیرینی پزی,سايت آشپزي ايروني,مدت زمان آماده‌سازی برای ساندویچ قارچ و سیر,آشپزي ايراني,آشپز باشي,آموزش پخت انواع غذاها,آموزش درست کردن ساندویچ قارچ و سیر,آشپزباشي,مدت زمان پخت ساندویچ قارچ و سیر,آشپزي ايروني,آشپزي,مدت زمان آماده‌سازی,مدت زمان پخت,آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني,ساندویچ قارچ و سیر,آشپزي آسان,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني,طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر,مواد لازم ساندویچ قارچ و سیر,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي,مواد لازم,آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايراني,سايت آشپزي ايراني,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۰:۵۳ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)