X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

اين بار ‌لاغر‌ها بخوانند لاغر چاق

مشكلات, كالري, نوشابه‌هاي شيرين, آجيل و انواع مغزها, چاق شدن, 3 وعده بزرگ غذايي، ميان وعده‌هايي سالم, كالري, متخصص تغذيه, لاغري بيش از حد, مصرف تنقلات و انواع غذاهاي چرب, لاغر, رژيمي خاص, وعده‌هاي غذايي, غذاهايي سالم, زندگي, كمبود وزن, افزايش وزن و چاق شدن, دلايل لاغري افراد, كاهش وزن, اضافه وزن و چاقي, غذايي, سبزيجات نشاسته‌اي, مشكلاتي در سلامتي افراد, افراد مسن,چاق, چربي, چربي‌هاي ناسالم, اختلال در غذا خوردن, افزودن غذاها, غذاهاي سالم, بيماري‌ها

اين بار ‌لاغر‌ها بخوانند لاغر چاق

اين بار ‌لاغر‌ها بخوانند مجموعه: رژیم درمانی     چطور امکان دارد که بعضي‌ها بخواهند چاق شوند؟ اما دلايل زيادي هم وجود دارد كه افراد را به سوي تلاش براي افزايش وزن و چاق شدن مي‌كشاند. عده‌اي به طور طبيعي لاغر هستند و دوست دارند اندكي چاق‌تر شوند. برخي بيماري‌ها نيز مي‌تواند منجر به كاهش وزن افراد شود. اختلال در غذا خوردن نيز يكي ديگر از دلايل لاغري افراد است. افراد مسن هم به دلايل مختلف مي‌توانند با اين مشكل مواجه شوند.اما بايد بدانيم در حالي كه اضافه وزن و چاقي عاملي شناخته شده براي بروز مشكلاتي در سلامتي افراد است، لاغري بيش از حد نيز مي‌تواند مشكلاتي را در پي داشته باشد.اما به هر دليلي كه كمبود وزن داريد و مي‌خواهيد چاق‌تر شويد، به ياد داشته باشيد كه اين كار مانند همه امور ديگر زندگي بايد به شيوه‌اي درست انجام گيرد. افزودن غذاهايي با شكر و چربي زياد هميشه مي‌تواند مشكلاتي براي سلامت شما ايجاد كند. در ضمن بهتر است در ابتدا بدانيد كه براي چه مقدار چاق شدن به چه ميزان كالري احتياج داريد كه در اين موارد مي‌توانيد از يك متخصص تغذيه كمك بگيريد. نكاتي كه در اينجا مطرح مي‌شود تنها توصيه‌هايي خواهد بود و نه رژيمي خاص شما. چه چيزي بخوريم؟براي افزايش وزن، غذايي كه مصرف مي‌كنيم بايد كالري بيشتري داشته و در ضمن تمام مواد غذايي مورد نياز بدن را نيز شامل شود. دقت كنيد كه غذاهايي سالم انتخاب كنيد، به خصوص زماني كه در دوران نقاهت پس از بيماري به‌سر مي‌بريد.افزايش مصرف تنقلات و انواع غذاهاي چرب راه خوبي براي افزايش وزن نيستند. اين نوع غذاها اغلب حاوي چربي‌هاي ناسالم هستند. به ياد داشته باشيد كه حتي اگر مي‌خواهيد كالري را افزايش دهيد اين كار بايد از طريق غذاهاي سالم انجام شود.     وعده‌هاي غذايي را افزايش دهيدممكن است راحت‌تر باشيد اگر روزانه به جاي 3 وعده بزرگ غذايي، 5 يا 6 وعده سالم و متعادل‌ مصرف كنيد.حدود ساعت 10 صبح و هنگام بعدازظهر به جاي انواع هله‌هوله‌ها از ميان وعده‌هايي سالم و مناسب استفاده كنيد. آجيل و انواع مغزها انتخابي مناسب براي اين كار هستند.با افزودن غذاهاي سرخ شده و چرب (مانند سيب‌زميني سرخ شده)، سلامت رژيم غذايي خود را از دست خواهيد داد. درست است كه مي‌خواهيد چاق شويد، اما نبايد سلامت خود را از دست دهيد. پس بهتر است به جاي آن از سيب‌زميني پخته شده استفاده كنيد.همچنين از نوشيدني‌هاي سالم مانند آبميوه طبيعي و شير استفاده كنيد. هيچ وقت براي افزودن كالري از نوشابه‌هاي شيرين كه فقط كالري داشته ولي ارزش غذايي ناچيزي دارند استفاده نكنيد.مصرف سبزيجات نشاسته‌اي مانند سيب‌زميني و ذرت نيز مفيد خواهد بود.     ورزش كنيدورزش هم براي افزايش وزن روشي مناسب است. تمرينات مقاومتي نظير وزنه زدن به افزايش حجم عضلاني كمك خواهند كرد. ورزش در كنار رژيمي سالم و متعادل مي‌تواند به بهترين شكل به شما كمك كند.اما اين نكته را نيز از ياد نبريم كه رژيم غذايي هم در مورد كاهش وزن و هم افزايش وزن بايد متعادل و سلامت باشد. منبع : jamejamonline.ir

افزودن غذاها, مشكلات, غذاهايي سالم, رژيمي خاص, وعده‌هاي غذايي, كمبود وزن, سبزيجات نشاسته‌اي, مشكلاتي در سلامتي افراد, افراد مسن, دلايل لاغري افراد, اضافه وزن و چاقي, متخصص تغذيه, نوشابه‌هاي شيرين, كالري, لاغر, بيماري‌ها, 3 وعده بزرگ غذايي، ميان وعده‌هايي سالم, كاهش وزن, غذاهاي سالم,چاق, غذايي, چاق شدن, زندگي, آجيل و انواع مغزها, مصرف تنقلات و انواع غذاهاي چرب, چربي, چربي‌هاي ناسالم, افزايش وزن و چاق شدن, اختلال در غذا خوردن, لاغري بيش از حد, كالري

اين بار ‌لاغر‌ها بخوانند لاغر

چطور امکان دارد که بعضي‌ها بخواهند چاق شوند؟ اما دلايل زيادي هم وجود دارد كه افراد را به سوي تلاش براي افزايش وزن و چاق شدن مي‌كشاند. عده‌اي به طور طبيعي لاغر هستند و دوست دارند اندكي چاق‌تر شوند. برخي بيماري‌ها نيز مي‌تواند منجر به كاهش وزن افراد شود. اختلال در غذا خوردن نيز يكي ديگر از دلايل لاغري افراد است. افراد مسن هم به دلايل مختلف مي‌توانند با اين مشكل مواجه شوند.اما بايد بدانيم در حالي كه اضافه وزن و چاقي عاملي شناخته شده براي بروز مشكلاتي در سلامتي افراد است، لاغري بيش از حد نيز مي‌تواند مشكلاتي را در پي داشته باشد.اما به هر دليلي كه كمبود وزن داريد و مي‌خواهيد چاق‌تر شويد، به ياد داشته باشيد كه اين كار مانند همه امور ديگر زندگي بايد به شيوه‌اي درست انجام گيرد. افزودن غذاهايي با شكر و چربي زياد هميشه مي‌تواند مشكلاتي براي سلامت شما ايجاد كند. در ضمن بهتر است در ابتدا بدانيد كه براي چه مقدار چاق شدن به چه ميزان كالري احتياج داريد كه در اين موارد مي‌توانيد از يك متخصص تغذيه كمك بگيريد.

اين بار ‌لاغر‌ها بخوانند



 

 مشكلات, كالري, نوشابه‌هاي شيرين, آجيل و انواع مغزها, چاق شدن, 3 وعده بزرگ غذايي، ميان وعده‌هايي سالم, كالري, متخصص تغذيه, لاغري بيش از حد, مصرف تنقلات و انواع غذاهاي چرب, لاغر,

 

چطور امکان دارد که بعضي‌ها بخواهند چاق شوند؟ اما دلايل زيادي هم وجود دارد كه افراد را به سوي تلاش براي افزايش وزن و چاق شدن مي‌كشاند.

عده‌اي به طور طبيعي لاغر هستند و دوست دارند اندكي چاق‌تر شوند. برخي بيماري‌ها نيز مي‌تواند منجر به كاهش وزن افراد شود. اختلال در غذا خوردن نيز يكي ديگر از دلايل لاغري افراد است. افراد مسن هم به دلايل مختلف مي‌توانند با اين مشكل مواجه شوند.
اما بايد بدانيم در حالي كه اضافه وزن و چاقي عاملي شناخته شده براي بروز مشكلاتي در سلامتي افراد است، لاغري بيش از حد نيز مي‌تواند مشكلاتي را در پي داشته باشد.
اما به هر دليلي كه كمبود وزن داريد و مي‌خواهيد چاق‌تر شويد، به ياد داشته باشيد كه اين كار مانند همه امور ديگر زندگي بايد به شيوه‌اي درست انجام گيرد. افزودن غذاهايي با شكر و چربي زياد هميشه مي‌تواند مشكلاتي براي سلامت شما ايجاد كند. در ضمن بهتر است در ابتدا بدانيد كه براي چه مقدار چاق شدن به چه ميزان كالري احتياج داريد كه در اين موارد مي‌توانيد از يك متخصص تغذيه كمك بگيريد.

نكاتي كه در اينجا مطرح مي‌شود تنها توصيه‌هايي خواهد بود و نه رژيمي خاص شما.


چه چيزي بخوريم؟
براي افزايش وزن، غذايي كه مصرف مي‌كنيم بايد كالري بيشتري داشته و در ضمن تمام مواد غذايي مورد نياز بدن را نيز شامل شود. دقت كنيد كه غذاهايي سالم انتخاب كنيد، به خصوص زماني كه در دوران نقاهت پس از بيماري به‌سر مي‌بريد.
افزايش مصرف تنقلات و انواع غذاهاي چرب راه خوبي براي افزايش وزن نيستند. اين نوع غذاها اغلب حاوي چربي‌هاي ناسالم هستند. به ياد داشته باشيد كه حتي اگر مي‌خواهيد كالري را افزايش دهيد اين كار بايد از طريق غذاهاي سالم انجام شود.

 

 مشكلات, كالري, نوشابه‌هاي شيرين, آجيل و انواع مغزها, چاق شدن, 3 وعده بزرگ غذايي، ميان وعده‌هايي سالم, كالري, متخصص تغذيه, لاغري بيش از حد, مصرف تنقلات و انواع غذاهاي چرب, لاغر,

 

وعده‌هاي غذايي را افزايش دهيد
ممكن است راحت‌تر باشيد اگر روزانه به جاي 3 وعده بزرگ غذايي، 5 يا 6 وعده سالم و متعادل‌ مصرف كنيد.
حدود ساعت 10 صبح و هنگام بعدازظهر به جاي انواع هله‌هوله‌ها از ميان وعده‌هايي سالم و مناسب استفاده كنيد. آجيل و انواع مغزها انتخابي مناسب براي اين كار هستند.
با افزودن غذاهاي سرخ شده و چرب (مانند سيب‌زميني سرخ شده)، سلامت رژيم غذايي خود را از دست خواهيد داد. درست است كه مي‌خواهيد چاق شويد، اما نبايد سلامت خود را از دست دهيد. پس بهتر است به جاي آن از سيب‌زميني پخته شده استفاده كنيد.
همچنين از نوشيدني‌هاي سالم مانند آبميوه طبيعي و شير استفاده كنيد. هيچ وقت براي افزودن كالري از نوشابه‌هاي شيرين كه فقط كالري داشته ولي ارزش غذايي ناچيزي دارند استفاده نكنيد.
مصرف سبزيجات نشاسته‌اي مانند سيب‌زميني و ذرت نيز مفيد خواهد بود.

 

 

ورزش كنيد
ورزش هم براي افزايش وزن روشي مناسب است. تمرينات مقاومتي نظير وزنه زدن به افزايش حجم عضلاني كمك خواهند كرد. ورزش در كنار رژيمي سالم و متعادل مي‌تواند به بهترين شكل به شما كمك كند.
اما اين نكته را نيز از ياد نبريم كه رژيم غذايي هم در مورد كاهش وزن و هم افزايش وزن بايد متعادل و سلامت باشد.


منبع : jamejamonline.ir


منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: مشكلات,كالري,نوشابه‌هاي شيرين,آجيل و انواع مغزها,چاق شدن,3 وعده بزرگ غذايي، ميان وعده‌هايي سالم,كالري,متخصص تغذيه,لاغري بيش از حد,مصرف تنقلات و انواع غذاهاي چرب,لاغر,رژيمي خاص,وعده‌هاي غذايي,غذاهايي سالم,زندگي,كمبود وزن,افزايش وزن و چاق شدن,دلايل لاغري افراد,كاهش وزن,اضافه وزن و چاقي,غذايي,سبزيجات نشاسته‌اي,مشكلاتي در سلامتي افراد,افراد مسن,چاق,چربي,چربي‌هاي ناسالم,اختلال در غذا خوردن,افزودن غذاها,غذاهاي سالم,بيماري‌ها,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۵۳ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

خواص آفتاب گردان گل آفتاب گردان گل آفتاب گردان

خواص حبوبات, انواع سبزيجات, خواص آفتاب گردان, خواص سبزيجات, انواع ميوه, سبزي, گل آفتاب گردان,خواص مواد غذايي, گل آندرشت, ميوه, آمریکا, آفتاب گردان, انواع حبوبات, گیاه آفتاب گردان, آشپزي, خواص ميوه ها

خواص آفتاب گردان گل آفتاب گردان گل آفتاب گردان

        هنگامیکه از گیاه آفتاب گردان سخن بمیان می آید معمولا تخم آفتاب گردان در ذهن تداعی می شود زیرا که همه ما با تخم آن آشنایی دریم چه که بمصرف تغذیه پرندگان می رسد و یا خود از آن استفاده می کنیم ولی تمام قسمت های این گیاه آفتاب پرست از ریشه و ساقه و شاخه و گل آن گرفته تا مغز ساقه آن درای خواص بسیاری است .   سرخ پوستان آمریکا این گیاه را بخاطر تخم آن که بمصرف غذا میرسد میکاشتند و پرورش می دادند .   آفتاب گردان گیاهی است یکساله و تا حدود سه متر رشد می کند . گل آندرشت و زیبا و بقطر 35 سانتیمتر می باشد . در وسط گل قرمز رنگ آن دایره ای قهوه ای رنگ وجود دارد که تخم های آفتاب گردان دودارور آنرا گرفته اند . این گیاه در اکثر نقاط دنیا وجود دارد . از تخم آفتاب گردان روغن گرفته می شود که اشباع نشده است و برای پخت و پز مناسب است .   تخمه آفتاب بسیار مقوی است درای 24% مواد پروتئینی ، 47% روغن ، 20% مواد هیداروکربن ، 8% فسفر ، 9% پتاسیم و بغیر از این مواد درای ویتامین های A و B نیز می باشد . روغن تخم آفتابگردان درای 70% اسید لینوئیک و مقدری فسفو لیپید و ویتامین E می باشد بهمین دلیل چربی خون را پائین آورده و کلسترول را تنظیم می کند .     خواص داروئی: اسانس گل آفتاب گردان برای التیام زخم ها و پائین آوردن فشار خون بکار می رود . اسانس برگ های آفاب گردان خاصیت میکروب کشی درد . در طب قدیم ایران و در طب چینی از تمام قسمت های گیاه آفتاب گردان استفاده می شود .   در موردزیر می توان از این گیاه استفاده کرد و از خواص درمانی آن برخوردار شد 1) زنگ زدن گوش : مغز ساقه آفتاب گردان را در آب جوش ریخته و مانند چائی دم کنید و روزی سه فنجان از این چاوی بنوشید . 2) تقویت معده و پائین آوردن فشار خون : 30 گرم برگهای خشک آفتاب گردان را دم کنید و سه فنجان در روز بنوشید . 3) سرگیجه ورم صورت ، آب آوردن بدن و تسریع زایمان : 20 گرم از گلهای خشک آفتاب گردان را در آب جوش دم کنید و روزی سه فنجان از این دم كرده را بنوشید . 4) درد معده ، بماریهای دستگاه ادراری ، یبوست : 30 گرم ریشه خشک شده آفتاب گردان را در آب جشو ریخته و مدت 5 دقیقه بگذارید بجوشد یک فنجان از آنرا سه بار در روز بنوشید . 5) آرتروز و ورم پستان : هنگامیکه آفتاب گردان گل می دهد طبق گل ( قسمت پائیت گل که مانند بشقابی است) را جدا كرده و در آّ انداخته آنقدر بجوشانید که شیره چسبناکی باقی بماند و سپس این شیره را روی مفصل های دردناک بمالید و ماساژ دهید درد آرتروز برطرف می شود . برای درمان ورم پستان در زنان شیر ده طبق گل را هنگامیگه گل دانه داده است جدا کنید و در یر آفتاب خشک كرده و سپس تکه تکه كرده و بو ( سرخ کنید ) دهید . که کاملا قهوه ای شود و بعد آنرا خورد كرده بصورت در دارورید و این پودر را در آب جوش که کمی شکر به آن اضافه كرده اید ریخته و این شربت را به مریض بدهید تاشفا یابد . 6) اسهال خونی : برای درمان ساهال خونی تخم آفتاب گردان را ( بمقدر 30 گرم ) در آب ریخته و حدود یکساعت با حرارت ملایم بپزید سپس آنرا با نبات یا قند شیرین كرده و به مریض بدهید . 7) سردردی که همراه با سرماخوردگی است : 30 گرم تخم آفتاب گردان را در دو لیوان ریخته و بگذارید بجوشد تا نصف لیوان آن باقی بماند و این جوشانده را دوبار در روز بنوشید . 8) بیماری فتق : 30 گرم ریشه تازه آفتاب گردان را با آب وشکر قهوه ای بجوشانید و یان جوشانده را سه بار در روز بنوشید . 9) سنگ کلیه : حدود یک متر از مغز ساقه آفتاب گردان را در دو لیوان آب ریخته و بگذارید آهسه بملایمت بجوشد تا مقدر آن به نصف لیوان تقلیل یابد آنگاه بمدت یک هفته و روزی یکبار آنرا بوشید تا از شر سنگ کلیه راحت شوید . 10) زخم ، بریدگی و جراحت : مغز ساقه آفتاب گردان را باید له کدر و مانند پماد روی زخم جراحت گذاشت که خونریزی را بند می آورد و بهبودی را تسریع می کند . سعی کنید گیاه آفتاب گردان را در حیاط خود بکارید و از خواص درمانی آن استفاده کنید . تخم آفتاب گردان را می توانید از مغازه های برخی از داروخانه ها خریدری کنید . البته تخم آفتاب گردان را باید بصورت خام استفاده کنید چون بو داده و نمک زده آن درای خواص ذکر شده در این مبحث نمی باشد .

ميوه, آمریکا, گل آفتاب گردان, انواع ميوه, انواع سبزيجات, آفتاب گردان, گیاه آفتاب گردان, آشپزي, سبزي, خواص سبزيجات, خواص حبوبات, گل آندرشت, خواص آفتاب گردان, انواع حبوبات,خواص مواد غذايي, خواص ميوه ها

خواص آفتاب گردان گل آفتاب گردان

5) آرتروز و ورم پستان : هنگامیکه آفتاب گردان گل می دهد طبق گل ( قسمت پائیت گل که مانند بشقابی است) را جدا كرده و در آّ انداخته آنقدر بجوشانید که شیره چسبناکی باقی بماند و سپس این شیره را روی مفصل های دردناک بمالید و ماساژ دهید درد آرتروز برطرف می شود . برای درمان ورم پستان در زنان شیر ده طبق گل را هنگامیگه گل دانه داده است جدا کنید و در یر آفتاب خشک كرده و سپس تکه تکه كرده و بو ( سرخ کنید ) دهید . که کاملا قهوه ای شود و بعد آنرا خورد كرده بصورت در دارورید و این پودر را در آب جوش که کمی شکر به آن اضافه كرده اید ریخته و این شربت را به مریض بدهید تاشفا یابد .



 

 

 خواص حبوبات, انواع سبزيجات, خواص آفتاب گردان, خواص سبزيجات, انواع ميوه, سبزي, گل آفتاب گردان,خواص مواد غذايي, گل آندرشت, ميوه, آمریکا,

 

 


هنگامیکه از گیاه آفتاب گردان سخن بمیان می آید معمولا تخم آفتاب گردان در ذهن تداعی می شود زیرا که همه ما با تخم آن آشنایی دریم چه که بمصرف تغذیه پرندگان می رسد و یا خود از آن استفاده می کنیم ولی تمام قسمت های این گیاه آفتاب پرست از ریشه و ساقه و شاخه و گل آن گرفته تا مغز ساقه آن درای خواص بسیاری است .

 


سرخ پوستان آمریکا این گیاه را بخاطر تخم آن که بمصرف غذا میرسد میکاشتند و پرورش می دادند .

 

آفتاب گردان گیاهی است یکساله و تا حدود سه متر رشد می کند . گل آندرشت و زیبا و بقطر 35 سانتیمتر می باشد . در وسط گل قرمز رنگ آن دایره ای قهوه ای رنگ وجود دارد که تخم های آفتاب گردان دودارور آنرا گرفته اند . این گیاه در اکثر نقاط دنیا وجود دارد . از تخم آفتاب گردان روغن گرفته می شود که اشباع نشده است و برای پخت و پز مناسب است .

 


تخمه آفتاب بسیار مقوی است درای 24% مواد پروتئینی ، 47% روغن ، 20% مواد هیداروکربن ، 8% فسفر ، 9% پتاسیم و بغیر از این مواد درای ویتامین های A و B نیز می باشد .


روغن تخم آفتابگردان درای 70% اسید لینوئیک و مقدری فسفو لیپید و ویتامین E می باشد بهمین دلیل چربی خون را پائین آورده و کلسترول را تنظیم می کند .

 

 

خواص داروئی:


اسانس گل آفتاب گردان برای التیام زخم ها و پائین آوردن فشار خون بکار می رود . اسانس برگ های آفاب گردان خاصیت میکروب کشی درد . در طب قدیم ایران و در طب چینی از تمام قسمت های گیاه آفتاب گردان استفاده می شود .

 



در موردزیر می توان از این گیاه استفاده کرد و از خواص درمانی آن برخوردار شد


1) زنگ زدن گوش : مغز ساقه آفتاب گردان را در آب جوش ریخته و مانند چائی دم کنید و روزی سه فنجان از این چاوی بنوشید .


2) تقویت معده و پائین آوردن فشار خون : 30 گرم برگهای خشک آفتاب گردان را دم کنید و سه فنجان در روز بنوشید .


3) سرگیجه ورم صورت ، آب آوردن بدن و تسریع زایمان : 20 گرم از گلهای خشک آفتاب گردان را در آب جوش دم کنید و روزی سه فنجان از این دم كرده را بنوشید .


4) درد معده ، بماریهای دستگاه ادراری ، یبوست : 30 گرم ریشه خشک شده آفتاب گردان را در آب جشو ریخته و مدت 5 دقیقه بگذارید بجوشد یک فنجان از آنرا سه بار در روز بنوشید .


5) آرتروز و ورم پستان : هنگامیکه آفتاب گردان گل می دهد طبق گل ( قسمت پائیت گل که مانند بشقابی است) را جدا كرده و در آّ انداخته آنقدر بجوشانید که شیره چسبناکی باقی بماند و سپس این شیره را روی مفصل های دردناک بمالید و ماساژ دهید درد آرتروز برطرف می شود . برای درمان ورم پستان در زنان شیر ده طبق گل را هنگامیگه گل دانه داده است جدا کنید و در یر آفتاب خشک كرده و سپس تکه تکه كرده و بو ( سرخ کنید ) دهید . که کاملا قهوه ای شود و بعد آنرا خورد كرده بصورت در دارورید و این پودر را در آب جوش که کمی شکر به آن اضافه كرده اید ریخته و این شربت را به مریض بدهید تاشفا یابد .


6) اسهال خونی : برای درمان ساهال خونی تخم آفتاب گردان را ( بمقدر 30 گرم ) در آب ریخته و حدود یکساعت با حرارت ملایم بپزید سپس آنرا با نبات یا قند شیرین كرده و به مریض بدهید .


7) سردردی که همراه با سرماخوردگی است : 30 گرم تخم آفتاب گردان را در دو لیوان ریخته و بگذارید بجوشد تا نصف لیوان آن باقی بماند و این جوشانده را دوبار در روز بنوشید .


8) بیماری فتق : 30 گرم ریشه تازه آفتاب گردان را با آب وشکر قهوه ای بجوشانید و یان جوشانده را سه بار در روز بنوشید .


9) سنگ کلیه : حدود یک متر از مغز ساقه آفتاب گردان را در دو لیوان آب ریخته و بگذارید آهسه بملایمت بجوشد تا مقدر آن به نصف لیوان تقلیل یابد آنگاه بمدت یک هفته و روزی یکبار آنرا بوشید تا از شر سنگ کلیه راحت شوید .


10) زخم ، بریدگی و جراحت : مغز ساقه آفتاب گردان را باید له کدر و مانند پماد روی زخم جراحت گذاشت که خونریزی را بند می آورد و بهبودی را تسریع می کند . سعی کنید گیاه آفتاب گردان را در حیاط خود بکارید و از خواص درمانی آن استفاده کنید .


تخم آفتاب گردان را می توانید از مغازه های برخی از داروخانه ها خریدری کنید . البته تخم آفتاب گردان را باید بصورت خام استفاده کنید چون بو داده و نمک زده آن درای خواص ذکر شده در این مبحث نمی باشد .

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: خواص حبوبات,انواع سبزيجات,خواص آفتاب گردان,خواص سبزيجات,انواع ميوه,سبزي,گل آفتاب گردان,خواص مواد غذايي,گل آندرشت,ميوه,آمریکا,آفتاب گردان,انواع حبوبات,گیاه آفتاب گردان,آشپزي,خواص ميوه ها,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۳۴ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

ارزش غذایی کلم بروکلی بروکلی بروکلی

بروکلی, آشپزي, خواص سبزيجات, خواص کلم بروکلی, کلم بروکلی, ارزش غذایی کلم بروکلی, سبزي, کلم, انواع سبزيجات, خواص حبوبات, ميوه,خواص مواد غذايي, خواص ميوه ها, انواع حبوبات, انواع ميوه

ارزش غذایی کلم بروکلی بروکلی بروکلی

        کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .   مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :   1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه ، معده ، روده بزرگ ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند .   2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتا مین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند .   3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .   4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند .   5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می کند .

آشپزي, کلم بروکلی, خواص حبوبات, خواص سبزيجات, خواص کلم بروکلی, انواع سبزيجات, ميوه, انواع حبوبات, خواص ميوه ها, ارزش غذایی کلم بروکلی, بروکلی, انواع ميوه, سبزي,خواص مواد غذايي, کلم

ارزش غذایی کلم بروکلی بروکلی

3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .



 

 

 بروکلی, آشپزي, خواص سبزيجات, خواص کلم بروکلی, کلم بروکلی, ارزش غذایی کلم بروکلی, سبزي, کلم, انواع سبزيجات, خواص حبوبات, ميوه,

 

 

کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .

 

مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :

 

1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه ، معده ، روده بزرگ ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند .

 

2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتا مین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند .

 

3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .

 

4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند .

 

5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می کند .

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: بروکلی,آشپزي,خواص سبزيجات,خواص کلم بروکلی,کلم بروکلی,ارزش غذایی کلم بروکلی,سبزي,کلم,انواع سبزيجات,خواص حبوبات,ميوه,خواص مواد غذايي,خواص ميوه ها,انواع حبوبات,انواع ميوه,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۸ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

خواص نارنگی خواص نارنگی نارنگی

سبزي, ميوه, انواع حبوبات,خواص مواد غذايي, خواص حبوبات, انواع ميوه, فواید نارنگی, انواع سبزيجات, خواص سبزيجات, خواص نارنج, خواص ميوه ها, خاصیت نارنگی, نارنگی, فوایدنارنج, خواص نارنگی, آشپزي, خاصیت نارنج, نارنج

خواص نارنگی خواص نارنگی نارنگی

        اسم من نارنگى است و انواع و اقسام شیرین و ترش بزرگ و كوچك به اندازه یك فندق تا برابر یك گرمك دارم . خواص من مثل سایر مركبات است و علاوه بر عناصر مفیدى كه آن ها دارند، مقدارى هم شبه كلر، برم در من دیده مى شود و به همین جهت در لطیف كردن پوست دست و صورت ، بهتر از سایر برادرانم عمل مى كنم و نوع شیرین من در تسكین اعصاب اثر بیشترى دارد. عده اى مرا به جاى پرتقال سلطان مركبات و شاه میوه ى زمستانى مى نامند.   تو سرخ آنچه به نام تو سرخ در شمال ایران به عمل مى آید، نوعى میوه ى مركب است كه خواص آن شبیه سایر مركبات بوده ، و طرفداران زیادى ندارد. ولى اخیرا در جنوب ایران یك گیاه دیگر كاشته اند كه در خوزستان به ((حسینقلى خانى )) معروف بوده و در تهران به نام (( گریپ فروت )) به فرش مى رسد. این گیاه را در زبان خارجى ((پامپلوس )) مى نامند، خوردن آب آن به عنوان اشتها آور و مقوى معده و قلب به كار مى رود.   باب بارتو در بلوچستان به من باب بارتو مى گویند. نوعى از خانواده ى مركبات هستم كه هسته من لعاب زیادى مثل تخم كتان دارد، و براى نرم كردن سینه بسیار مفید مى باشم .   سایر منافع مركبات آنچه گفته شد مختصرى از فواید بى شمار خانواده ى ما بود، از دوستان وفادار انسان هستیم . سلامت و جوانى را براى شما پایدار مى سازیم ، و از پوست ما اسانسى معطر مى گیرند كه ضد عفونى كننده بوده ، و در ساختن ادوكلن و مرهم هاى ضد زخم به كار مى رود.   اسانس ما قادر است بزرگترین دشمنان بشر را كه میكروب هاى دیفترى ، مننژیت و حصبه مى باشد نابود سازد. از پوست خارجى ما نیز براى معطر كردن غذا و شربت هاى دارویى و غیر دارویى ، ترشى ها و مرباها و غیره استفاده مى كنند و در نزد ایرانیان رسم است كه پوست ما را در كنار منقل یا بخارى مى گذارند تا محیط خانه را معطر سازیم . تلخى كه در میوه هاى بعضى از انواع ما مثل ترنج و دارابى مى بینید، یكى دیگر از محسنات ما مى باشد. زیرا این تلخى مربوط به یك ماده ى مؤثر است كه اشتها را باز مى كند و به همین جهت است كه غذاشناسان توصیه مى كنند، همیشه ما را قبل از غذا میل نمایید تا معده ى شما را براى قبول و هضم آن آماده سازیم . خلال نارنج را با سنبل الطیب دم كرده ، و صبح بجاى چاى نوش جان كنید تا قلب و اعصاب شما تقویت شود.     رب نارنج كه در اثر جوشاندن و غلیظ كردن آب نارنج بدست مى آید نه تنها یك چاشنى خوب براى ترش كردن غذاها است ، بلكه یك مرهم ضد زخم، ضد انگل و ضد میكروب مى باشد و در گذشته كچلى را با آن معالجه مى كردند. اگر ناخن شما سست و شكننده است چند روز، روزى دو مرتبه روى آن رب نارنج بمالید و بعد مشاهده كنید كه چگونه سخت و محكم مى شود.   اگر به نارنج دسترسى ندارید، مى توانید با آب لیمو و آب نارنج استفاده كنید. براى از بین بردن چربى پوست و موهاى خود نیز مى توانید از رب یا آب میوه ى ما استفاده نمایید، ولى براى چربى سر انسان كه مقدمه ى طاسى است ، بایستى حتما از رب نارنج بهره مند شوید و بگذارید مدتى بماند، روى پوست خشك شود و بعد آن را با آب نیم گرم پاك نمایید. براى پاك كردن لكه هاى قرمز و سیاه كه روى پوست و صورت و بدن شما پیدا مى شود، بهتر آن است كه به رب نارنج نمك زده و روى آنها بمالید و بگذارید تا خوب خشك شود، براى نرم كردن دست و صورت و از بین بردن گوشت هاى زیادى ، باز هم به سراغ رب نارنج و بدل آن لیمو بروید. مخلوطى از آب لیمو و گلیسیرین و چند قطره آمونیاك نیز براى این كار تجویز شده است .   به كودكان خود توصیه نمایید كه هفته اى دو بار دندان هاى خود را با مضمضه كردن آب لیمو تمیز كرده و بعد مسواك بمالند تا دندان هاى آنها دچار كرم خوردگى نشود. براى از بین بردن زگیل بایستى نوع ترش مرا با پوست و هسته در سركه خیساند و بعد آنرا له كرده روى زگیل گذاشت تا كم كم از بین برود. اگر آب تصفیه شده در دسترس ندارید، آسان ترین راه براى ضدعفونى كردن آن افزودن چند قطره آب لیمو ترش است.   هیچگاه ماهى نخورید مگر آن كه قبلا روى آن چند قطره آب لیمو یا آب نارنج بچكانید. در اروپا معمولا صدف هاى دریایى را همراه با نوع ترش ما مى فروشند و در این مورد دانشمندى اظهار نظر كرده و گفته است : سم را با ضد سم همراه مى فروشند. آب لیمو مسمومیت غذایى را كم مى كند و از فساد مواد خوراكى جلوگیرى مى نماید . به آب هویج چند قطره آب لیمو بزنید، تا طعم گس و علفى آن از بین برود. وقتى زالو در بیخ گلوى كسى چسبید، دستپاچه نشوید، یك لیوان آب لیمو به او بدهید و بگویید جرعه جرعه بنوشد تا زالو كنده شود. آب ما خانواده ى مركبات ادرار را زیاد مى كند و كلیه و مثانه را زهكشى مى نماید.   استفاده از آب انواع ما براى رژیم لاغرى اثرى بسیار مطمئن و بى ضرر دارد. براى مبارزه با انگلهاى معده و روده ، بایستى یكى از میوه هاى ما را با پوست له كرده ، و بعد در شربت عسل خیس نموده و بعد در صافى ریخته و با فشار شیره ى آنرا گرفت و شب ، قبل از خواب نوشید. براى جلوگیرى از خون دماغ ، پنبه را با آب لیمو ترش یا نارنج آغشته كرده ، و در سوراخ ‌هاى دماغ بگذارید تا خون بند آید، با آب انواع ترش ما مى توانید لكه هاى سبز و مركب را از روى لباس پاك كنید . آب لیمو شیرین دوام ندارد، این نقص برطرف خواهد شد. مخلوط دو برابر آب لیمو شیرین با یك برابر آب لیمو ترش نوشابه اى گوارا و مفید است و بهترین دارو براى معالجه مبتلایان به امراض عفونى است .   این نوشابه ترشى چندانى ندارد، و براى معده و روده هاى مجروح هم مضر نمى باشد. لیموهاى آبى كه در جهرم و جنوب ایران به عمل آمده ، و براى گرفتن آب لیمو مصرف مى شود، با لیمو ترش فرق دارد، ولى منافع آنها یكسان است ، اگر در اثر خوردن انواع میوه هاى ما در معده احساس ناراحتى كردید، و یا مبتلا به دل درد، و درد پهلو شدید نترسید و چند روز مرتبا به خوردن آن ادامه دهید و بدانید به علت داشتن مواد رادیواكتیو امراض خفته را بیدار مى كنیم و بعد آن ها را معالجه مى نماییم و نیز مى توانیم سموم بدن را از گوشه و كنار عضلات خارج كرده ، و از بین ببریم . لیمو عمانى نوعى لیمو ترش است . كه در عمان به عمل مى آید و بهترین چاشنى براى غذاهاى مختلف است . براى معالجه گواتر سمى و كوچك كردن غده ى سیب آدم بهترین وسیله ضماد كوبیده ى پوست پرتقال و لیمو است .

خواص مواد غذايي, خواص نارنگی, سبزي, آشپزي, انواع ميوه, نارنگی, انواع حبوبات, خاصیت نارنگی, خواص نارنج, خواص ميوه ها, فواید نارنگی, خواص حبوبات, فوایدنارنج, خواص سبزيجات, نارنج, ميوه, خاصیت نارنج, انواع سبزيجات

خواص نارنگی خواص نارنگی

این نوشابه ترشى چندانى ندارد، و براى معده و روده هاى مجروح هم مضر نمى باشد. لیموهاى آبى كه در جهرم و جنوب ایران به عمل آمده ، و براى گرفتن آب لیمو مصرف مى شود، با لیمو ترش فرق دارد، ولى منافع آنها یكسان است ، اگر در اثر خوردن انواع میوه هاى ما در معده احساس ناراحتى كردید، و یا مبتلا به دل درد، و درد پهلو شدید نترسید و چند روز مرتبا به خوردن آن ادامه دهید و بدانید به علت داشتن مواد رادیواكتیو امراض خفته را بیدار مى كنیم و بعد آن ها را معالجه مى نماییم و نیز مى توانیم سموم بدن را از گوشه و كنار عضلات خارج كرده ، و از بین ببریم . لیمو عمانى نوعى لیمو ترش است . كه در عمان به عمل مى آید و بهترین چاشنى براى غذاهاى مختلف است . براى معالجه گواتر سمى و كوچك كردن غده ى سیب آدم بهترین وسیله ضماد كوبیده ى پوست پرتقال و لیمو است .



 

 

 سبزي, ميوه, انواع حبوبات,خواص مواد غذايي, خواص حبوبات, انواع ميوه, فواید نارنگی, انواع سبزيجات, خواص سبزيجات, خواص نارنج, خواص ميوه ها,

 

 

اسم من نارنگى است و انواع و اقسام شیرین و ترش بزرگ و كوچك به اندازه یك فندق تا برابر یك گرمك دارم . خواص من مثل سایر مركبات است و علاوه بر عناصر مفیدى كه آن ها دارند، مقدارى هم شبه كلر، برم در من دیده مى شود و به همین جهت در لطیف كردن پوست دست و صورت ، بهتر از سایر برادرانم عمل مى كنم و نوع شیرین من در تسكین اعصاب اثر بیشترى دارد. عده اى مرا به جاى پرتقال سلطان مركبات و شاه میوه ى زمستانى مى نامند.

 


تو سرخ

آنچه به نام تو سرخ در شمال ایران به عمل مى آید، نوعى میوه ى مركب است كه خواص آن شبیه سایر مركبات بوده ، و طرفداران زیادى ندارد. ولى اخیرا در جنوب ایران یك گیاه دیگر كاشته اند كه در خوزستان به ((حسینقلى خانى )) معروف بوده و در تهران به نام (( گریپ فروت )) به فرش مى رسد. این گیاه را در زبان خارجى ((پامپلوس )) مى نامند، خوردن آب آن به عنوان اشتها آور و مقوى معده و قلب به كار مى رود.

 


باب بارتو

در بلوچستان به من باب بارتو مى گویند. نوعى از خانواده ى مركبات هستم كه هسته من لعاب زیادى مثل تخم كتان دارد، و براى نرم كردن سینه بسیار مفید مى باشم .

 


سایر منافع مركبات

آنچه گفته شد مختصرى از فواید بى شمار خانواده ى ما بود، از دوستان وفادار انسان هستیم . سلامت و جوانى را براى شما پایدار مى سازیم ، و از پوست ما اسانسى معطر مى گیرند كه ضد عفونى كننده بوده ، و در ساختن ادوكلن و مرهم هاى ضد زخم به كار مى رود.

 

اسانس ما قادر است بزرگترین دشمنان بشر را كه میكروب هاى دیفترى ، مننژیت و حصبه مى باشد نابود سازد. از پوست خارجى ما نیز براى معطر كردن غذا و شربت هاى دارویى و غیر دارویى ، ترشى ها و مرباها و غیره استفاده مى كنند و در نزد ایرانیان رسم است كه پوست ما را در كنار منقل یا بخارى مى گذارند تا محیط خانه را معطر سازیم . تلخى كه در میوه هاى بعضى از انواع ما مثل ترنج و دارابى مى بینید، یكى دیگر از محسنات ما مى باشد. زیرا این تلخى مربوط به یك ماده ى مؤثر است كه اشتها را باز مى كند و به همین جهت است كه غذاشناسان توصیه مى كنند، همیشه ما را قبل از غذا میل نمایید تا معده ى شما را براى قبول و هضم آن آماده سازیم . خلال نارنج را با سنبل الطیب دم كرده ، و صبح بجاى چاى نوش جان كنید تا قلب و اعصاب شما تقویت شود.

 

 سبزي, ميوه, انواع حبوبات,خواص مواد غذايي, خواص حبوبات, انواع ميوه, فواید نارنگی, انواع سبزيجات, خواص سبزيجات, خواص نارنج, خواص ميوه ها,

 

رب نارنج كه در اثر جوشاندن و غلیظ كردن آب نارنج بدست مى آید نه تنها یك چاشنى خوب براى ترش كردن غذاها است ، بلكه یك مرهم ضد زخم، ضد انگل و ضد میكروب مى باشد و در گذشته كچلى را با آن معالجه مى كردند. اگر ناخن شما سست و شكننده است چند روز، روزى دو مرتبه روى آن رب نارنج بمالید و بعد مشاهده كنید كه چگونه سخت و محكم مى شود.

 

اگر به نارنج دسترسى ندارید، مى توانید با آب لیمو و آب نارنج استفاده كنید. براى از بین بردن چربى پوست و موهاى خود نیز مى توانید از رب یا آب میوه ى ما استفاده نمایید، ولى براى چربى سر انسان كه مقدمه ى طاسى است ، بایستى حتما از رب نارنج بهره مند شوید و بگذارید مدتى بماند، روى پوست خشك شود و بعد آن را با آب نیم گرم پاك نمایید. براى پاك كردن لكه هاى قرمز و سیاه كه روى پوست و صورت و بدن شما پیدا مى شود، بهتر آن است كه به رب نارنج نمك زده و روى آنها بمالید و بگذارید تا خوب خشك شود، براى نرم كردن دست و صورت و از بین بردن گوشت هاى زیادى ، باز هم به سراغ رب نارنج و بدل آن لیمو بروید. مخلوطى از آب لیمو و گلیسیرین و چند قطره آمونیاك نیز براى این كار تجویز شده است .

 

به كودكان خود توصیه نمایید كه هفته اى دو بار دندان هاى خود را با مضمضه كردن آب لیمو تمیز كرده و بعد مسواك بمالند تا دندان هاى آنها دچار كرم خوردگى نشود. براى از بین بردن زگیل بایستى نوع ترش مرا با پوست و هسته در سركه خیساند و بعد آنرا له كرده روى زگیل گذاشت تا كم كم از بین برود. اگر آب تصفیه شده در دسترس ندارید، آسان ترین راه براى ضدعفونى كردن آن افزودن چند قطره آب لیمو ترش است.

 

هیچگاه ماهى نخورید مگر آن كه قبلا روى آن چند قطره آب لیمو یا آب نارنج بچكانید. در اروپا معمولا صدف هاى دریایى را همراه با نوع ترش ما مى فروشند و در این مورد دانشمندى اظهار نظر كرده و گفته است : سم را با ضد سم همراه مى فروشند. آب لیمو مسمومیت غذایى را كم مى كند و از فساد مواد خوراكى جلوگیرى مى نماید . به آب هویج چند قطره آب لیمو بزنید، تا طعم گس و علفى آن از بین برود. وقتى زالو در بیخ گلوى كسى چسبید، دستپاچه نشوید، یك لیوان آب لیمو به او بدهید و بگویید جرعه جرعه بنوشد تا زالو كنده شود. آب ما خانواده ى مركبات ادرار را زیاد مى كند و كلیه و مثانه را زهكشى مى نماید.

 

استفاده از آب انواع ما براى رژیم لاغرى اثرى بسیار مطمئن و بى ضرر دارد. براى مبارزه با انگلهاى معده و روده ، بایستى یكى از میوه هاى ما را با پوست له كرده ، و بعد در شربت عسل خیس نموده و بعد در صافى ریخته و با فشار شیره ى آنرا گرفت و شب ، قبل از خواب نوشید. براى جلوگیرى از خون دماغ ، پنبه را با آب لیمو ترش یا نارنج آغشته كرده ، و در سوراخ ‌هاى دماغ بگذارید تا خون بند آید، با آب انواع ترش ما مى توانید لكه هاى سبز و مركب را از روى لباس پاك كنید . آب لیمو شیرین دوام ندارد، این نقص برطرف خواهد شد. مخلوط دو برابر آب لیمو شیرین با یك برابر آب لیمو ترش نوشابه اى گوارا و مفید است و بهترین دارو براى معالجه مبتلایان به امراض عفونى است .

 

این نوشابه ترشى چندانى ندارد، و براى معده و روده هاى مجروح هم مضر نمى باشد. لیموهاى آبى كه در جهرم و جنوب ایران به عمل آمده ، و براى گرفتن آب لیمو مصرف مى شود، با لیمو ترش فرق دارد، ولى منافع آنها یكسان است ، اگر در اثر خوردن انواع میوه هاى ما در معده احساس ناراحتى كردید، و یا مبتلا به دل درد، و درد پهلو شدید نترسید و چند روز مرتبا به خوردن آن ادامه دهید و بدانید به علت داشتن مواد رادیواكتیو امراض خفته را بیدار مى كنیم و بعد آن ها را معالجه مى نماییم و نیز مى توانیم سموم بدن را از گوشه و كنار عضلات خارج كرده ، و از بین ببریم . لیمو عمانى نوعى لیمو ترش است . كه در عمان به عمل مى آید و بهترین چاشنى براى غذاهاى مختلف است . براى معالجه گواتر سمى و كوچك كردن غده ى سیب آدم بهترین وسیله ضماد كوبیده ى پوست پرتقال و لیمو است .

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: سبزي,ميوه,انواع حبوبات,خواص مواد غذايي,خواص حبوبات,انواع ميوه,فواید نارنگی,انواع سبزيجات,خواص سبزيجات,خواص نارنج,خواص ميوه ها,خاصیت نارنگی,نارنگی,فوایدنارنج,خواص نارنگی,آشپزي,خاصیت نارنج,نارنج,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۴ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)