X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

طرز تهیه قارچ پلو طرز تهیه پلو پلو با قارچ

تزیین پلو, طرز تهیه انواع پلو, مواد لازم برای قارچ پلو,طرز تهیه قارچ پلو, طرز تهیه پلو, پلو با قارچ, سایت آشپزی, درست کردن قارچ پلو, آموزش آشپزی

طرز تهیه قارچ پلو طرز تهیه پلو پلو با قارچ

  مواد اولیه : ران مرغ دو عدد فلفل دلمه‌ای یك عدد  قارچ 200 گرم روغن و زعفران به میزان لازم زرشك و کره از هر کدام 50 گرم برنج دو پیمانه نمك و فلفل به میزان لازم شكر یك قاشق غذاخوری  طرز تهیه :قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید. فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه كنید. بعد از كمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید. زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.   منبع : آشپزی خانواده سبز

پلو با قارچ, آموزش آشپزی, طرز تهیه پلو, مواد لازم برای قارچ پلو,طرز تهیه قارچ پلو, طرز تهیه انواع پلو, سایت آشپزی, تزیین پلو, درست کردن قارچ پلو

طرز تهیه قارچ پلو طرز تهیه پلو

زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.



 تزیین پلو, طرز تهیه انواع پلو, مواد لازم برای قارچ پلو,طرز تهیه قارچ پلو, طرز تهیه پلو, پلو با قارچ, سایت آشپزی, درست کردن قارچ پلو, آموزش آشپزی

 

مواد اولیه :

ران مرغ دو عدد
فلفل دلمه‌ای یك عدد
 قارچ 200 گرم
روغن و زعفران به میزان لازم
زرشك و کره از هر کدام 50 گرم
برنج دو پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
شكر یك قاشق غذاخوری

 
طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.


مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید.


فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه كنید.


بعد از كمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید.


زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.

 

منبع : آشپزی خانواده سبز

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: تزیین پلو,طرز تهیه انواع پلو,مواد لازم برای قارچ پلو,طرز تهیه قارچ پلو,طرز تهیه پلو,پلو با قارچ,سایت آشپزی,درست کردن قارچ پلو,آموزش آشپزی,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۳۶ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

طرز تهیه تاک پلو غذای محلی شاهرود تاک پلو پخت پلو با برگ مو

پخت تاک پلو, مواد لازم برای تاک پلو, درست کردن تاک پلو, طرز تهیه انواع غذا با برگ مو,تاک پلو, سایت آشپزی, طرز تهیه غذاهای محلی, نکاتی برای تاک پلو, پخت پلو با برگ مو, آموزش آشپزی, نحوه درست کردن تاک پلو, طرز تهیه انواع پلو

طرز تهیه تاک پلو غذای محلی شاهرود تاک پلو پخت پلو با برگ مو

تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود می باشد   مواد لازم برای تاک پلو :  برنج  3 پیمانه برگ مو 300 گرم  مرغ بدون استخوان  500 تا 600 گرم  پیاز  1 عدد سویا سس 1 قاشق غذاخوری پودر خردل 1 قاشق چایخوری گرد لیمو عمانی 1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم ادویه و زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه تاک پلو :مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود.برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد.تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.نکاتی برای تهیه تاک پلو :1. پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.2. به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید. منبع : bartarinha.ir

آموزش آشپزی, نحوه درست کردن تاک پلو, طرز تهیه انواع غذا با برگ مو, درست کردن تاک پلو,تاک پلو, طرز تهیه غذاهای محلی, مواد لازم برای تاک پلو, سایت آشپزی, پخت پلو با برگ مو, طرز تهیه انواع پلو, نکاتی برای تاک پلو, پخت تاک پلو

طرز تهیه تاک پلو غذای محلی شاهرود تاک پلو

طرز تهیه تاک پلو :مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود.برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد.تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.نکاتی برای تهیه تاک پلو :1. پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.2. به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.



 پخت تاک پلو, مواد لازم برای تاک پلو, درست کردن تاک پلو, طرز تهیه انواع غذا با برگ مو,تاک پلو, سایت آشپزی, طرز تهیه غذاهای محلی, نکاتی برای تاک پلو, پخت پلو با برگ مو, آموزش آشپزی, نحوه درست کردن تاک پلو,

تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود می باشد

 

مواد لازم برای تاک پلو :

 برنج  3 پیمانه
برگ مو 300 گرم
 مرغ بدون استخوان  500 تا 600 گرم
 پیاز  1 عدد
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم


طرز تهیه تاک پلو :
مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود.

برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد.

تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.

نکاتی برای تهیه تاک پلو :
1. پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.
2. به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.

منبع : bartarinha.ir

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: پخت تاک پلو,مواد لازم برای تاک پلو,درست کردن تاک پلو,طرز تهیه انواع غذا با برگ مو,تاک پلو,سایت آشپزی,طرز تهیه غذاهای محلی,نکاتی برای تاک پلو,پخت پلو با برگ مو,آموزش آشپزی,نحوه درست کردن تاک پلو,طرز تهیه انواع پلو,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۲۰ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)