X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

طرز تهیه مربای به مربای به تهیه مربای به

تهیه مربای به, درست کردن مربای به,مربای به, پخت مربا, طرز تهیه انواع مربا, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, نحوه درست کردن مربای به, مواد لازم برای مربای به, نحوه پخت مربا به, طرز درست کردن مربای به

طرز تهیه مربای به مربای به تهیه مربای به

مواد لازم : به  4 عدد ( یک کیلوگرم )  شكر 1 الي 1/5 كيلو  آب به ميزان لازم  عرق هل و دارجين يا گلاب به میزان لازم  گردوي خرد شده  به ميزان لازم طرز تهیه :به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شکر بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه را اضافه كنيد . و حرارت را خاموش كنید.مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .   منبع : ashpazierangin.blogfa.com

مربای به, آموزش آشپزی, نحوه درست کردن مربای به, نحوه پخت مربا به, مواد لازم برای مربای به, طرز تهیه انواع مربا, سایت آشپزی, تهیه مربای به, طرز درست کردن مربای به, درست کردن مربای به, پخت مربا

طرز تهیه مربای به مربای به

طرز تهیه :به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شکر بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه را اضافه كنيد . و حرارت را خاموش كنید.مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .



 تهیه مربای به, درست کردن مربای به,مربای به, پخت مربا, طرز تهیه انواع مربا, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, نحوه درست کردن مربای به, مواد لازم برای مربای به, نحوه پخت مربا به, طرز درست کردن مربای به,


مواد لازم :

به  4 عدد ( یک کیلوگرم )
 شكر 1 الي 1/5 كيلو
 آب به ميزان لازم
 عرق هل و دارجين يا گلاب به میزان لازم
 گردوي خرد شده  به ميزان لازم


طرز تهیه :
به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شکر بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه را اضافه كنيد . و حرارت را خاموش كنید.

مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .

 

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: تهیه مربای به,درست کردن مربای به,مربای به,پخت مربا,طرز تهیه انواع مربا,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,نحوه درست کردن مربای به,مواد لازم برای مربای به,نحوه پخت مربا به,طرز درست کردن مربای به,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۸ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)