X
تبلیغات
تک نت گرد

تک نت گرد

معنی واژگان و املا و وازگان هم آوا درس ادبیات فارسی املا واژگان ادبیات فارسی املا واژگان ادبیات فارسی

املا واژگان ادبیات فارسی,معنی واژگان ادبیات فارسی,معنی کلمات هم آوا ادبیات فارسی,معنی لغات ادبیات فارسی,جزوه ادبیات,املا کلمات هم آوا ادبیات فارسی

معنی واژگان و املا و وازگان هم آوا درس ادبیات فارسی املا واژگان ادبیات فارسی املا واژگان ادبیات فارسی

معنی واژگان و املا و وازگان هم آوا درس ادبیات فارسی کاری از دکتر افشار     معنی واژگان و املا درس ادبیات جز مهمی از سوالات کنکور هر سال رو تشکیل میدن . در این جزوه به صورت اختصاصی در مورد واژگان هم آوا ( اما با معانی مختلف صحبت شده است.   

معنی لغات ادبیات فارسی,املا واژگان ادبیات فارسی,جزوه ادبیات,معنی کلمات هم آوا ادبیات فارسی,املا کلمات هم آوا ادبیات فارسی,معنی واژگان ادبیات فارسی

معنی واژگان و املا و وازگان هم آوا درس ادبیات فارسی املا واژگان ادبیات فارسی

معنی واژگان و املا درس ادبیات جز مهمی از سوالات کنکور هر سال رو تشکیل میدن . در این جزوه به صورت اختصاصی در مورد واژگان هم آوا ( اما با معانی مختلف صحبت شده است. 


معنی واژگان و املا و وازگان هم آوا درس ادبیات فارسی

کاری از دکتر افشار

 

املا واژگان ادبیات فارسی,معنی واژگان ادبیات فارسی,معنی کلمات هم آوا ادبیات فارسی,معنی لغات ادبیات فارسی,جزوه ادبیات,املا کلمات هم آوا ادبیات فارسی

 

معنی واژگان و املا درس ادبیات جز مهمی از سوالات کنکور هر سال رو تشکیل میدن . در این جزوه به صورت اختصاصی در مورد واژگان هم آوا ( اما با معانی مختلف صحبت شده است. 

 

منبع :konkur.in


برچسب‌ها: املا واژگان ادبیات فارسی,معنی واژگان ادبیات فارسی,معنی کلمات هم آوا ادبیات فارسی,معنی لغات ادبیات فارسی,جزوه ادبیات,املا کلمات هم آوا ادبیات فارسی,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۳:۱۹ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

طرز تهیه بورک با برگ کلم بورک با برگ کلم بورک با برگ کلم

درست کردن بورک با برگ کلم,بورک با برگ کلم, انواع پخت غذا با برگ کلم, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, مواد میانی بورک کلم, نحوه پخت بورک با برگ کلم, مواد لازم برای بورک با برگ کلم

طرز تهیه بورک با برگ کلم بورک با برگ کلم بورک با برگ کلم

بورک با برگ کلم غذایی خوشمزه و ساده که به سادگی نیز آماده می شود.آماده سازی : 15 دقیقه  پخت : 30 دقیقه  مواد لازم جهت تهیه بورک با برگ کلم :  مرغ پخته و ریش ریش شده 300 گرم  سیب زمینی رنده شده 1 عدد  پیاز خرد شده 1 عدد  هویج رنده شده 1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم آویشن به میزان لازم طرز تهیه بورک با برگ کلم :ابتدا برگ کلم سفید را به آرامی ورقه ورقه کرده. (به اندازه ای که خودتان می خواهید بورک درست کنید کلم را برگ برگ کنید ) در ظرف آبی که در حال جوشیدن است به مدت 5 دقیقه برگها را قرار داده تا نرم شود.سپس در آبکش میریزیم تا خنک شود (قسمت وسط برگ که خیلی کلفت است را ببرید و جدا کنید من به صورت v قیچی می کردم).پیاز را تفت داده تا نرم شود سپس سیب زمینی را میریزیم بعد از چند دقیقه تفت دادن هویج را میریزیم خوب هم زده تا مواد ما نرم و پخته شود.سپس مرغ و ادویه جات و نمک را زده در قابلمه را برای چند دقیقه می گذاریم.بعد از خنک شدن مواد مقداری از آن را برداشته و روی وسط برگ ریخته و برگ را مانند رول می بندیم و البته قسمت بالا و پایین را به طرف داخل بورک می بندیم.در ظرفی تخم مرغ را هم زده و بورک را داخل آن زده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم.منبع : beryooni.com

سایت آشپزی,بورک با برگ کلم, نحوه پخت بورک با برگ کلم, مواد لازم برای بورک با برگ کلم, مواد میانی بورک کلم, درست کردن بورک با برگ کلم, آموزش آشپزی, انواع پخت غذا با برگ کلم

طرز تهیه بورک با برگ کلم بورک با برگ کلم

طرز تهیه بورک با برگ کلم :ابتدا برگ کلم سفید را به آرامی ورقه ورقه کرده. (به اندازه ای که خودتان می خواهید بورک درست کنید کلم را برگ برگ کنید ) در ظرف آبی که در حال جوشیدن است به مدت 5 دقیقه برگها را قرار داده تا نرم شود.سپس در آبکش میریزیم تا خنک شود (قسمت وسط برگ که خیلی کلفت است را ببرید و جدا کنید من به صورت v قیچی می کردم).پیاز را تفت داده تا نرم شود سپس سیب زمینی را میریزیم بعد از چند دقیقه تفت دادن هویج را میریزیم خوب هم زده تا مواد ما نرم و پخته شود.سپس مرغ و ادویه جات و نمک را زده در قابلمه را برای چند دقیقه می گذاریم.بعد از خنک شدن مواد مقداری از آن را برداشته و روی وسط برگ ریخته و برگ را مانند رول می بندیم و البته قسمت بالا و پایین را به طرف داخل بورک می بندیم.در ظرفی تخم مرغ را هم زده و بورک را داخل آن زده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم.منبع : beryooni.com



 درست کردن بورک با برگ کلم,بورک با برگ کلم, انواع پخت غذا با برگ کلم, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, مواد میانی بورک کلم, نحوه پخت بورک با برگ کلم, مواد لازم برای بورک با برگ کلم


بورک با برگ کلم غذایی خوشمزه و ساده که به سادگی نیز آماده می شود.

آماده سازی : 15 دقیقه 
پخت : 30 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه بورک با برگ کلم :

 مرغ پخته و ریش ریش شده 300 گرم
 سیب زمینی رنده شده 1 عدد
 پیاز خرد شده 1 عدد
 هویج رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن به میزان لازم


طرز تهیه بورک با برگ کلم :
ابتدا برگ کلم سفید را به آرامی ورقه ورقه کرده. (به اندازه ای که خودتان می خواهید بورک درست کنید کلم را برگ برگ کنید ) در ظرف آبی که در حال جوشیدن است به مدت 5 دقیقه برگها را قرار داده تا نرم شود.

سپس در آبکش میریزیم تا خنک شود (قسمت وسط برگ که خیلی کلفت است را ببرید و جدا کنید من به صورت v قیچی می کردم).

پیاز را تفت داده تا نرم شود سپس سیب زمینی را میریزیم بعد از چند دقیقه تفت دادن هویج را میریزیم خوب هم زده تا مواد ما نرم و پخته شود.

سپس مرغ و ادویه جات و نمک را زده در قابلمه را برای چند دقیقه می گذاریم.

بعد از خنک شدن مواد مقداری از آن را برداشته و روی وسط برگ ریخته و برگ را مانند رول می بندیم و البته قسمت بالا و پایین را به طرف داخل بورک می بندیم.

در ظرفی تخم مرغ را هم زده و بورک را داخل آن زده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم.

منبع : beryooni.com

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: درست کردن بورک با برگ کلم,بورک با برگ کلم,انواع پخت غذا با برگ کلم,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد میانی بورک کلم,نحوه پخت بورک با برگ کلم,مواد لازم برای بورک با برگ کلم,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۲:۲۲ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی طرز تهیه کاسرول بروکلی پخت کاسرول کلم بروکلی

درست کردن کاسرول بروکلی, طرز تهیه انواع کاسرول, آموزش آشپزی, پخت کاسرول کلم بروکلی, سایت آشپزی,طرز تهیه کاسرول بروکلی, مواد لازم برای کاسرول کلم بروکلی, طرز پخت کاسرول کلم بروکلی

طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی طرز تهیه کاسرول بروکلی پخت کاسرول کلم بروکلی

با نحوه پخت کاسرول کلم بروکلی آشنا شوید مواد لازم برای کاسرول کلم بروکلی :  کلم بروکلی بدون ساقه ۹۰۰ گرم  نمک برای آب جوش به مقدار لازم  بیکن (به تکه های ۳٫۵ سانتیمتری خرد شود)  ۵۶ گرم  تخم مرغ زده شده  ۵ عدد آرد همه کاره یک سوم فنجان خامه یک دوم فنجان شیر یک فنجان فلفل سیاه ۲ تا ۳ قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری خردل ۲ قاشق چایخوری پنیر چدار (رنده شده) ۲۲۵ گرم طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی :یک قابلمه برداشته و داخل آن را آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید (به ازای هر دو لیتر آب، یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید). حالا بروکلی ها را داخل آب جوش ریخته و سه تا پنج دقیقه صبر کنید تا بروکلی ها نرم بشوند (طوری که چنگال به راحتی درون آن فرو برود در حالی که بروکلی ها شکلشان را حفظ کرده باشند). بعد از پخت بروکلی ها را با آب سرد آبکشی کنید تا پخت متوقف شود.در حالی که بروکلی ها دارند می پزند، تکه های بیکن را داخل یک ماهیتابه ریخته و سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند. بعد از پخت یک بشقاب برداشته و یک دستمال کاغذی روی آن بگذارید و بیکن ها را روی آن بریزید تا چربی اضافه ی گوشت را بگیرهد. بیکن ها را کنار بگذارید.فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص طبخ کاسرول برداشته و با کره آن را چرب کنید. داخل یک کاسه تخم مرغ و آرد را ریخته و هم بزنید، بعد خامه و شیر را هم اضافه کرده و هم بزنید. حالا فلفل سیاه، نمک و خردل را با این مخلوط هم بزنید. در آخر یک سوم پنیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.حالا بروکلی های پخته را در ظرف کاسرول ریخته و یک سوم دیگر از پنیر را روی آن بپاشید. بعد بیکن را روی بروکلی ها پخش کنید و بعد مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید. کلم ها را تکان بدهید تا مخلوط به خوبی در همه جای ظرف نفوذ کند. حالا باقی مانده پنیر را به عنوان لایه آخر پخش کنید.   بروکلی های پخته را در ظرف ریخته و مقداری از پنیر را روی آن بپاشید بعد بیکن را روی آنها پخش کنید   تخم مرغ را روی آن بریزید. حالا باقی مانده پنیر را روی آن پخش کنید این مخلوط را برای ۲۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید. اگر روی کاسرول شما طلایی رنگ شده می توانید روی آن فویل بگذارید تا نسوزد.   منبع : novinzi.com

درست کردن کاسرول بروکلی,طرز تهیه کاسرول بروکلی, مواد لازم برای کاسرول کلم بروکلی, پخت کاسرول کلم بروکلی, طرز تهیه انواع کاسرول, طرز پخت کاسرول کلم بروکلی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی طرز تهیه کاسرول بروکلی

طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی :یک قابلمه برداشته و داخل آن را آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید (به ازای هر دو لیتر آب، یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید). حالا بروکلی ها را داخل آب جوش ریخته و سه تا پنج دقیقه صبر کنید تا بروکلی ها نرم بشوند (طوری که چنگال به راحتی درون آن فرو برود در حالی که بروکلی ها شکلشان را حفظ کرده باشند). بعد از پخت بروکلی ها را با آب سرد آبکشی کنید تا پخت متوقف شود.در حالی که بروکلی ها دارند می پزند، تکه های بیکن را داخل یک ماهیتابه ریخته و سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند. بعد از پخت یک بشقاب برداشته و یک دستمال کاغذی روی آن بگذارید و بیکن ها را روی آن بریزید تا چربی اضافه ی گوشت را بگیرهد. بیکن ها را کنار بگذارید.فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص طبخ کاسرول برداشته و با کره آن را چرب کنید. داخل یک کاسه تخم مرغ و آرد را ریخته و هم بزنید، بعد خامه و شیر را هم اضافه کرده و هم بزنید. حالا فلفل سیاه، نمک و خردل را با این مخلوط هم بزنید. در آخر یک سوم پنیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.حالا بروکلی های پخته را در ظرف کاسرول ریخته و یک سوم دیگر از پنیر را روی آن بپاشید. بعد بیکن را روی بروکلی ها پخش کنید و بعد مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید. کلم ها را تکان بدهید تا مخلوط به خوبی در همه جای ظرف نفوذ کند. حالا باقی مانده پنیر را به عنوان لایه آخر پخش کنید.



 درست کردن کاسرول بروکلی, طرز تهیه انواع کاسرول, آموزش آشپزی, پخت کاسرول کلم بروکلی, سایت آشپزی,طرز تهیه کاسرول بروکلی, مواد لازم برای کاسرول کلم بروکلی, طرز پخت کاسرول کلم بروکلی

با نحوه پخت کاسرول کلم بروکلی آشنا شوید


مواد لازم برای کاسرول کلم بروکلی :

 کلم بروکلی بدون ساقه ۹۰۰ گرم
 نمک برای آب جوش به مقدار لازم
 بیکن (به تکه های ۳٫۵ سانتیمتری خرد شود)  ۵۶ گرم
 تخم مرغ زده شده  ۵ عدد
آرد همه کاره یک سوم فنجان
خامه یک دوم فنجان
شیر یک فنجان
فلفل سیاه ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
خردل ۲ قاشق چایخوری
پنیر چدار (رنده شده) ۲۲۵ گرم


طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی :
یک قابلمه برداشته و داخل آن را آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید (به ازای هر دو لیتر آب، یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید). حالا بروکلی ها را داخل آب جوش ریخته و سه تا پنج دقیقه صبر کنید تا بروکلی ها نرم بشوند (طوری که چنگال به راحتی درون آن فرو برود در حالی که بروکلی ها شکلشان را حفظ کرده باشند). بعد از پخت بروکلی ها را با آب سرد آبکشی کنید تا پخت متوقف شود.

در حالی که بروکلی ها دارند می پزند، تکه های بیکن را داخل یک ماهیتابه ریخته و سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند. بعد از پخت یک بشقاب برداشته و یک دستمال کاغذی روی آن بگذارید و بیکن ها را روی آن بریزید تا چربی اضافه ی گوشت را بگیرهد. بیکن ها را کنار بگذارید.

فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص طبخ کاسرول برداشته و با کره آن را چرب کنید. داخل یک کاسه تخم مرغ و آرد را ریخته و هم بزنید، بعد خامه و شیر را هم اضافه کرده و هم بزنید. حالا فلفل سیاه، نمک و خردل را با این مخلوط هم بزنید. در آخر یک سوم پنیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

حالا بروکلی های پخته را در ظرف کاسرول ریخته و یک سوم دیگر از پنیر را روی آن بپاشید. بعد بیکن را روی بروکلی ها پخش کنید و بعد مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید. کلم ها را تکان بدهید تا مخلوط به خوبی در همه جای ظرف نفوذ کند. حالا باقی مانده پنیر را به عنوان لایه آخر پخش کنید.

 

 درست کردن کاسرول بروکلی, طرز تهیه انواع کاسرول, آموزش آشپزی, پخت کاسرول کلم بروکلی, سایت آشپزی,طرز تهیه کاسرول بروکلی, مواد لازم برای کاسرول کلم بروکلی, طرز پخت کاسرول کلم بروکلی

بروکلی های پخته را در ظرف ریخته و مقداری از پنیر را روی آن بپاشید بعد بیکن را روی آنها پخش کنید

 

 درست کردن کاسرول بروکلی, طرز تهیه انواع کاسرول, آموزش آشپزی, پخت کاسرول کلم بروکلی, سایت آشپزی,طرز تهیه کاسرول بروکلی, مواد لازم برای کاسرول کلم بروکلی, طرز پخت کاسرول کلم بروکلی

تخم مرغ را روی آن بریزید. حالا باقی مانده پنیر را روی آن پخش کنید


این مخلوط را برای ۲۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید. اگر روی کاسرول شما طلایی رنگ شده می توانید روی آن فویل بگذارید تا نسوزد.

 

منبع : novinzi.com

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: درست کردن کاسرول بروکلی,طرز تهیه انواع کاسرول,آموزش آشپزی,پخت کاسرول کلم بروکلی,سایت آشپزی,طرز تهیه کاسرول بروکلی,مواد لازم برای کاسرول کلم بروکلی,طرز پخت کاسرول کلم بروکلی,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۵۳ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی منابع پیشنهادی روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی

مطالعه ی موضوعی ادبیات,املای لغات,آرایه های ادبی نشرالگو,روش مطالعه درس ادبیات فارسی,نحوه مطالعه املای لغات,معنی لغات,قرابت معانی نشر دریافت,روش مطالعه درس زبان فارسی,کلمات مهم املایی,روش مطالعه آرایه های ادبی,روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی,املا و لغت نشر دریافت,تاریخ ادبیات,ادبیات موضوعی گاج,نحوه زدن تست های زبان فارسی,منابع کمک آموزشی مختلف ادبیات

روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی منابع پیشنهادی روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی

روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی منابع پیشنهادی مقاله ای از جناب محمد کاظم میدانی     به نام خدا  ادبیات فارسی  ادبیات به عقیده ی بسیاری از داوطلبان دشوارترین درس از میان عمومی ها و حتی دشوار تر از دروس اختصاصی است . این سختی شاید به دلیل وجود مطالب گسترده و به نحوی پایان ناپذیر ، اجبار به فهم و درک ادبی بالا و بدون نکته بودن این درس و همچنین تیپ وحشت انداز سوالات شمارشی است اما تقویت فهم ادبی و داشتن تلاش و پایداری در یادگیری مطالبی که به شدت شیرین و دل پذیر هستند میتونه این درس رو به یکی از نقاط قوت شما تبدیل کنه !  ادبیات در کنکور شامل 6 بحث مختلف میشه که هر کدوم روش برخورد متفاوتی رو می طلبند. بخش اول که 3 سوال ابتدایی دفترچه ی عمومی هست معنی لغات است . بخش دوم دو سوال از املای کلمات که این دو بخش شامل کلمات داخل کتاب و گاهی کلمات خارج از کتاب هستند ! بخش سوم تاریخ ادبیاته که ظاهری خشن ولی باطنی خوب داره چون اگر چه لازمه ی پاسخ به تست هایش حفظ بودن تعداد زیادی اسم و مطلب هست اما بعد از یاد گیری از معدود سوالات درس ادبیاته که میتونین با اطمینان گزینه ی جواب رو بزنید و به تفکر طراح هم فکر نکنید !    بخش چهارم آرایه های ادبی است که شامل 3 سوال می شود که جواب دادن به این سوالات بستگی به فهمیدن مفهوم شعر و دانستن انواع آرایه ها در سطح کنکور و مهم تر از همه نحوه ی تشخیص اون هاست ! تنها راهش هم تمرین زیاد است ! بخش پنجم زبان فارسیه ! بعضی از خوندن بعضی مطالب اون هراس دارن، ولی در عین دشواری ظاهری سوالاتش ، میشه به اونا با کمی دقت پاسخ داد ( البته اگر نظر طراح در این میان دخیل نباشه !) و راه این بخش هم تمرین زیاد و یاد گرفتن بهترین نحوه و روش پاسخ به سوالاتش هست . و آخرین بخش، قرابت معنایی و مفهوم شعر هست که بیشترین سوالات رو شامل میشه. این بخش شاید در ابتدای راه مطالعه ی ادبیات فارسی برای کسانی که معنی اشعار رو متوجه میشند آسان ترین بخش ادبیات جلوه کنه ولی بعد از مطالعه ی سایر بخش ها و تسلط بر تست های آنها اکثرا به این نتیجه می رسند که پاسخ به تمام تست های قرابتی که نظر طراح تاثیر زیادی در جواب داره مشکل تر از پاسخ به تست های شمارشی هست !    نحوه ی خوندن دروس برای هر کسی متفاوته ! مهم یادگیری مطالب و توانایی پاسخ دادن به اون هاست اما برای یادگیری ادبیات باید هم کتاب های ادبیات رو کار کرد و مسلط شد و هم اینکه به دلیل مجزا نبودن این بخش ها در کتاب ها و متفاوت بودن نحوه ی طرح سوالات کنکور با مطالب کار شده در کتاب ناچار به حل تست های استاندارد و مطالعه ی موضوعی مطالب هستیم !    دوستانی که از دوم شروع می کنند باید هر درس کتاب رو از تمامی جهات یاد بگیرند یعنی با مطالعه ی درس 1 کتاب دوم ، معنی ها ، کلمات مهم املایی ، تاریخ ادبیات مربوط به اون درس ، آرایه های ابیات و مفهوم ابیات رو متوجه بشن و با مرور این مطالب رو تثبیت کنند و کسانی که از تابستان شروع می کنند برای کتاب های دوم و سوم همین کار رو در تابستان انجام بدن تا کتاب درسی رو خوب یاد بگیرند. برای کتاب پیش دانشگاهی هم همین کار رو در طی سال تحصیلی و طبق برنامه انجام بدن. ( منبع مطالعه ی پیشنهادی : گاج سبز محوری یا آموزش خیلی سبز)    اما ناگزیر مطالعه ی موضوعی ادبیات هم باید مورد توجه باشه، برای این کار میتونید از منابع کمک آموزشی مختلف استفاده کنید و با برنامه ای معین در هر 6 بحث ادبیات به تسلط برسید. در مورد معنی لغات و همچنین تاریخ ادبیات زدن تست های نمونه و مشابه کنکور برای یادگیری نحوه ی طرح سوالات و بهتر مطالعه کردن کمک زیادی میکنه و حل تست در اولویت دوم مطالعه هست. همچنین در مورد این دو بحث باید توجه داشت که همیشه معنی لغات از آخر کتاب نمیاد بلکه ممکنه از متن درس و حتی خارج از کتاب باشه ، برای همین مطالعه ی متن درس ها اهمیت زیادی داره.( منبع پیشنهادی: تست از ادبیات موضوعی گاج و کنکورهای اخیر). در مورد تاریخ ادبیات تمامی شخصیت ها و کتاب های ادبی داخل و حتی روی جلد کتاب منبع سوال می باشند البته در بخش اعلام کتاب دوم و سوم مطالب تاریخ ادبی با مطالب تاریخی و جغرافیایی ! با هم اومدن که مطمئنا اومدن سوالات از بخش تاریخی و جغرافیایی که مرتبط با ادبیات نیستند به شدت کمه و نیاز به مطالعه ی این موارد نیست. ( منبع پیشنهادی : تاریخ ادبیات خیلی سبز-نشرالگو)   در مورد املای لغات باید به واژه های سخت املایی که تعدادیشون در کتاب زبان فارسی مطرح شدن و مهم تر از اون واژه های هم آوای املایی توجه کرد . میتونید از منبعی که شامل این شکل کلمات و همچنین تست های متنوعی برای یاد گیری نحوه ی تشخیص شکل کلمه در یک متن هست استفاده کنید.( منبع پیشنهادی: املا و لغت نشر دریافتادبیات موضوعی گاج )    تست های زبان فارسی در کنکور شباهت زیادی به نحوه ی آموزش کتاب درسی زبان فارسی3 نداره…برای همین به یقین باید تست های مشابه کنکور رو به مقدار زیاد کار کرد! در تست های زبان فارسی تست شمارشی هم احتمالا وجود داره که شاید ظاهرش رو سخت جلوه بده ، اما با یاد گیری مباحث مختلف اون میشه به سوالاش به راحتی جواب داد ، البته در زبان فارسی اینکه یاد بگیریم چگونه به تست پاسخ بدهیم اهمیت دو چندانی داره …شاید در میان مباحث زبان فارسی تکواژ و واژه مبحث هول انگیزی باشه ولی در مورد اون هم تمرین زیاد و البته آشنایی با نظر طراح مشکل رو تا حد بالایی حل میکنه .( منبع پیشنهادی: ادبیات موضوعی گاج )    آرایه های ادبی در طی کتاب های اول تا سوم به طور پراکنده معرفی شدند و کتاب درسی یه چند مثال در مورد هر یک اکتفا کرده اما مشخصا زدن تست های کنکور نیاز به مهارت داره که با تنها خوندن این کادر ها به دست نمیاد…به همین دلیل به ناچار باید از یک منبع کمک آموزشی انواع آرایه های ادبی رو بیاموزید و بعد از یاد گیری تک تک اونا و نحوه ی تشخیص هر کدوم تست های ترکیبی از تمامی آرایه ها رو تمرین کنید تا بتونید به این سوالات به خوبی پاسخ بدهید. ( منبع پیشنهادی: ادبیات موضوعی گاجآرایه های ادبی نشرالگو)   برای زدن تست های قرابت معنایی باید درک ادبی خود رو بالا ببریم و بتونیم به سرعت مفهوم کلی بیت رو دریابیم و به صورت مقایسه ای به تست پاسخ دهیم…به همین دلیل برای پاسخ به تست های آرایه و قرابت که در مجموع 11 سوال رو شامل میشن باید از قبل خودمون رو با ابیات مختلف و وجوه مختلف اون ها درگیر کنیم و مفاهیم موجود در ادبیات فارسی رو یاد بگیریم تا سر جلسه بتونیم به سرعت مفهوم و آرایه ها رو متوجه بشیم. ( منبع پیشنهادی: ادبیات موضوعی گاجقرابت معانی نشر دریافت)    محمد کاظم میدانی   اگر هر گونه سوالی داشتید می توانید در تاپیک زیر, در انجمن کنکور از شخص ایشون بپرسید http://forum.konkur.in/thread12909.html   هر گونه کپی برداری از این مطلب بدون ذکر نام نویسنده و سایت کنکور ممنوع می باشد

روش مطالعه آرایه های ادبی,املا و لغت نشر دریافت,منابع کمک آموزشی مختلف ادبیات,املای لغات,قرابت معانی نشر دریافت,معنی لغات,روش مطالعه درس ادبیات فارسی,روش مطالعه درس زبان فارسی,ادبیات موضوعی گاج,تاریخ ادبیات,نحوه زدن تست های زبان فارسی,روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی,نحوه مطالعه املای لغات,کلمات مهم املایی,آرایه های ادبی نشرالگو,مطالعه ی موضوعی ادبیات

روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی منابع پیشنهادی روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی

اما ناگزیر مطالعه ی موضوعی ادبیات هم باید مورد توجه باشه، برای این کار میتونید از منابع کمک آموزشی مختلف استفاده کنید و با برنامه ای معین در هر 6 بحث ادبیات به تسلط برسید. در مورد معنی لغات و همچنین تاریخ ادبیات زدن تست های نمونه و مشابه کنکور برای یادگیری نحوه ی طرح سوالات و بهتر مطالعه کردن کمک زیادی میکنه و حل تست در اولویت دوم مطالعه هست. همچنین در مورد این دو بحث باید توجه داشت که همیشه معنی لغات از آخر کتاب نمیاد بلکه ممکنه از متن درس و حتی خارج از کتاب باشه ، برای همین مطالعه ی متن درس ها اهمیت زیادی داره.( منبع پیشنهادی: تست از ادبیات موضوعی گاج و کنکورهای اخیر). در مورد تاریخ ادبیات تمامی شخصیت ها و کتاب های ادبی داخل و حتی روی جلد کتاب منبع سوال می باشند البته در بخش اعلام کتاب دوم و سوم مطالب تاریخ ادبی با مطالب تاریخی و جغرافیایی ! با هم اومدن که مطمئنا اومدن سوالات از بخش تاریخی و جغرافیایی که مرتبط با ادبیات نیستند به شدت کمه و نیاز به مطالعه ی این موارد نیست. ( منبع پیشنهادی : تاریخ ادبیات خیلی سبز-نشرالگو)


روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی منابع پیشنهادی

مقاله ای از جناب محمد کاظم میدانی

 

مطالعه ی موضوعی ادبیات,املای لغات,آرایه های ادبی نشرالگو,روش مطالعه درس ادبیات فارسی,نحوه مطالعه املای لغات,معنی لغات,قرابت معانی نشر دریافت,روش مطالعه درس زبان فارسی,کلمات مهم املایی,روش مطالعه آرایه های ادبی,روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی,

 

به نام خدا 

ادبیات فارسی 

ادبیات به عقیده ی بسیاری از داوطلبان دشوارترین درس از میان عمومی ها و حتی دشوار تر از دروس اختصاصی است . این سختی شاید به دلیل وجود مطالب گسترده و به نحوی پایان ناپذیر ، اجبار به فهم و درک ادبی بالا و بدون نکته بودن این درس و همچنین تیپ وحشت انداز سوالات شمارشی است اما تقویت فهم ادبی و داشتن تلاش و پایداری در یادگیری مطالبی که به شدت شیرین و دل پذیر هستند میتونه این درس رو به یکی از نقاط قوت شما تبدیل کنه ! 

ادبیات در کنکور شامل 6 بحث مختلف میشه که هر کدوم روش برخورد متفاوتی رو می طلبند. بخش اول که 3 سوال ابتدایی دفترچه ی عمومی هست معنی لغات است . بخش دوم دو سوال از املای کلمات که این دو بخش شامل کلمات داخل کتاب و گاهی کلمات خارج از کتاب هستند ! بخش سوم تاریخ ادبیاته که ظاهری خشن ولی باطنی خوب داره چون اگر چه لازمه ی پاسخ به تست هایش حفظ بودن تعداد زیادی اسم و مطلب هست اما بعد از یاد گیری از معدود سوالات درس ادبیاته که میتونین با اطمینان گزینه ی جواب رو بزنید و به تفکر طراح هم فکر نکنید ! 

 

بخش چهارم آرایه های ادبی است که شامل 3 سوال می شود که جواب دادن به این سوالات بستگی به فهمیدن مفهوم شعر و دانستن انواع آرایه ها در سطح کنکور و مهم تر از همه نحوه ی تشخیص اون هاست ! تنها راهش هم تمرین زیاد است ! بخش پنجم زبان فارسیه ! بعضی از خوندن بعضی مطالب اون هراس دارن، ولی در عین دشواری ظاهری سوالاتش ، میشه به اونا با کمی دقت پاسخ داد ( البته اگر نظر طراح در این میان دخیل نباشه !) و راه این بخش هم تمرین زیاد و یاد گرفتن بهترین نحوه و روش پاسخ به سوالاتش هست . و آخرین بخش، قرابت معنایی و مفهوم شعر هست که بیشترین سوالات رو شامل میشه. این بخش شاید در ابتدای راه مطالعه ی ادبیات فارسی برای کسانی که معنی اشعار رو متوجه میشند آسان ترین بخش ادبیات جلوه کنه ولی بعد از مطالعه ی سایر بخش ها و تسلط بر تست های آنها اکثرا به این نتیجه می رسند که پاسخ به تمام تست های قرابتی که نظر طراح تاثیر زیادی در جواب داره مشکل تر از پاسخ به تست های شمارشی هست ! 

 

نحوه ی خوندن دروس برای هر کسی متفاوته ! مهم یادگیری مطالب و توانایی پاسخ دادن به اون هاست اما برای یادگیری ادبیات باید هم کتاب های ادبیات رو کار کرد و مسلط شد و هم اینکه به دلیل مجزا نبودن این بخش ها در کتاب ها و متفاوت بودن نحوه ی طرح سوالات کنکور با مطالب کار شده در کتاب ناچار به حل تست های استاندارد و مطالعه ی موضوعی مطالب هستیم ! 

 

دوستانی که از دوم شروع می کنند باید هر درس کتاب رو از تمامی جهات یاد بگیرند یعنی با مطالعه ی درس 1 کتاب دوم ، معنی ها ، کلمات مهم املایی ، تاریخ ادبیات مربوط به اون درس ، آرایه های ابیات و مفهوم ابیات رو متوجه بشن و با مرور این مطالب رو تثبیت کنند و کسانی که از تابستان شروع می کنند برای کتاب های دوم و سوم همین کار رو در تابستان انجام بدن تا کتاب درسی رو خوب یاد بگیرند. برای کتاب پیش دانشگاهی هم همین کار رو در طی سال تحصیلی و طبق برنامه انجام بدن. ( منبع مطالعه ی پیشنهادی : گاج سبز محوری یا آموزش خیلی سبز) 

 

اما ناگزیر مطالعه ی موضوعی ادبیات هم باید مورد توجه باشه، برای این کار میتونید از منابع کمک آموزشی مختلف استفاده کنید و با برنامه ای معین در هر 6 بحث ادبیات به تسلط برسید. در مورد معنی لغات و همچنین تاریخ ادبیات زدن تست های نمونه و مشابه کنکور برای یادگیری نحوه ی طرح سوالات و بهتر مطالعه کردن کمک زیادی میکنه و حل تست در اولویت دوم مطالعه هست. همچنین در مورد این دو بحث باید توجه داشت که همیشه معنی لغات از آخر کتاب نمیاد بلکه ممکنه از متن درس و حتی خارج از کتاب باشه ، برای همین مطالعه ی متن درس ها اهمیت زیادی داره.( منبع پیشنهادی: تست از ادبیات موضوعی گاج و کنکورهای اخیر). در مورد تاریخ ادبیات تمامی شخصیت ها و کتاب های ادبی داخل و حتی روی جلد کتاب منبع سوال می باشند البته در بخش اعلام کتاب دوم و سوم مطالب تاریخ ادبی با مطالب تاریخی و جغرافیایی ! با هم اومدن که مطمئنا اومدن سوالات از بخش تاریخی و جغرافیایی که مرتبط با ادبیات نیستند به شدت کمه و نیاز به مطالعه ی این موارد نیست. ( منبع پیشنهادی : تاریخ ادبیات خیلی سبز-نشرالگو)

 

در مورد املای لغات باید به واژه های سخت املایی که تعدادیشون در کتاب زبان فارسی مطرح شدن و مهم تر از اون واژه های هم آوای املایی توجه کرد . میتونید از منبعی که شامل این شکل کلمات و همچنین تست های متنوعی برای یاد گیری نحوه ی تشخیص شکل کلمه در یک متن هست استفاده کنید.( منبع پیشنهادی: املا و لغت نشر دریافتادبیات موضوعی گاج

 

تست های زبان فارسی در کنکور شباهت زیادی به نحوه ی آموزش کتاب درسی زبان فارسی3 نداره…برای همین به یقین باید تست های مشابه کنکور رو به مقدار زیاد کار کرد! در تست های زبان فارسی تست شمارشی هم احتمالا وجود داره که شاید ظاهرش رو سخت جلوه بده ، اما با یاد گیری مباحث مختلف اون میشه به سوالاش به راحتی جواب داد ، البته در زبان فارسی اینکه یاد بگیریم چگونه به تست پاسخ بدهیم اهمیت دو چندانی داره …شاید در میان مباحث زبان فارسی تکواژ و واژه مبحث هول انگیزی باشه ولی در مورد اون هم تمرین زیاد و البته آشنایی با نظر طراح مشکل رو تا حد بالایی حل میکنه .( منبع پیشنهادی: ادبیات موضوعی گاج

 

آرایه های ادبی در طی کتاب های اول تا سوم به طور پراکنده معرفی شدند و کتاب درسی یه چند مثال در مورد هر یک اکتفا کرده اما مشخصا زدن تست های کنکور نیاز به مهارت داره که با تنها خوندن این کادر ها به دست نمیاد…به همین دلیل به ناچار باید از یک منبع کمک آموزشی انواع آرایه های ادبی رو بیاموزید و بعد از یاد گیری تک تک اونا و نحوه ی تشخیص هر کدوم تست های ترکیبی از تمامی آرایه ها رو تمرین کنید تا بتونید به این سوالات به خوبی پاسخ بدهید. ( منبع پیشنهادی: ادبیات موضوعی گاجآرایه های ادبی نشرالگو)

 

برای زدن تست های قرابت معنایی باید درک ادبی خود رو بالا ببریم و بتونیم به سرعت مفهوم کلی بیت رو دریابیم و به صورت مقایسه ای به تست پاسخ دهیم…به همین دلیل برای پاسخ به تست های آرایه و قرابت که در مجموع 11 سوال رو شامل میشن باید از قبل خودمون رو با ابیات مختلف و وجوه مختلف اون ها درگیر کنیم و مفاهیم موجود در ادبیات فارسی رو یاد بگیریم تا سر جلسه بتونیم به سرعت مفهوم و آرایه ها رو متوجه بشیم. ( منبع پیشنهادی: ادبیات موضوعی گاجقرابت معانی نشر دریافت

 

محمد کاظم میدانی

 

اگر هر گونه سوالی داشتید می توانید در تاپیک زیر, در انجمن کنکور از شخص ایشون بپرسید

http://forum.konkur.in/thread12909.html

 

هر گونه کپی برداری از این مطلب بدون ذکر نام نویسنده و سایت کنکور ممنوع می باشد

منبع :konkur.in


برچسب‌ها: مطالعه ی موضوعی ادبیات,املای لغات,آرایه های ادبی نشرالگو,روش مطالعه درس ادبیات فارسی,نحوه مطالعه املای لغات,معنی لغات,قرابت معانی نشر دریافت,روش مطالعه درس زبان فارسی,کلمات مهم املایی,روش مطالعه آرایه های ادبی,روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی,املا و لغت نشر دریافت,تاریخ ادبیات,ادبیات موضوعی گاج,نحوه زدن تست های زبان فارسی,منابع کمک آموزشی مختلف ادبیات,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۴۵ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

تقویت سیستم ایمنی بدن با خوردن 10 ماده غذایی تقویت سیستم ایمنی بدن خوردن ماده غذایی

کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی

تقویت سیستم ایمنی بدن با خوردن 10 ماده غذایی تقویت سیستم ایمنی بدن خوردن ماده غذایی

تقویت سیستم ایمنی بدن با خوردن 10 ماده غذایی مجموعه: تغذیه سالم کارشناسان غذایی می‌گویند 10 غذا با فواید معجزه آسا وجود دارد که توصیه می‌شود در وعده غذایی وجود داشته باشد.   کارشناسان می گویند از آنجائیکه اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان گسترش بیماری های واگیر بیش از پیش مشخص می شود، مصرف برخی غذای سالم و غنی در تقویت سیستم ایمنی بدن ما بسیار مهم هستند.   کارشناسان توصیه می کنند که مغز بادام، سیب، کلم بروکلی، عدس قرمز، ماهی آزاد، اسفناج، سیب زمینی،عصاره سبزیجات،دانه گندم و گیاه و میوه قره قاط به عنوان غذایی هایی که غنی از مواد غذایی و ضد بیماری هستند در وعده های غذایی ما قرار گیرند.   فهرست غذاهایی که بیشترین خاصیت را برای بدن دارند در پایگاه اینترنتی مایو کلینیکMayo Clinic منتشر شده است اما در میان آنها ده ماده غذایی وجود دارد که خاصیت آنها برای بدن معجزه آسا است. زیرا آنها غنی از ویتامین های آA و ییE ، فیبر، مواد معدنی ، مواد فیتوشیمی و آنتی اکسیدان ها هستند. مصرف این غذاها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند و باعث چاقی نیز نمی شوند زیرا کالری کمی دارند.   کارشناسان غذایی پایگاه اینترنتی مایو کلینیک خاصیت های هر کدام از این ده ماده غذایی را به شرح زیر توضیح داده است:   مغز بادام: بیشترین خاصیت را برای قلب دارد. چرا که غنی از منیزیم، آهن ، کلسیم، فیبر است و از ابتلا به برخی سرطان ها و کم خونی جلوگیری می کند . مغز بادام همچنین دارای برخی ریبوفلاوین ها (ویتامین بی 2) هاست که به بازسازی بافت بدن کمک شایانی می کند. مغز بادام همچنین میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.     سیب: خاصیت ضد سرطانی دارد. سیب منبع کاملی از ماده پکتین است . ماده پکتین ، تولید کننده ذرات مولکولی هستند که تا حد زیادی سلول های سرطانی را در سطح پرستات ، روده ، ریه می کشد و از پیشرفت سرطان در بدن جلوگیری می کند. سیب غنی از فیبر است که میزان کلسترول و گلوکوز خون کاهش می دهد. سیب همچنین سرشار از ویتامین سی و نوعی آنتی اکسیدان است که از سلول ها محافظت می کند.سیب همچنین از سیاهرگ ها محافظت می کند و به جذب آهن نیز کمک می کند.     کلم بروکلی: کلم بروکلی نیز دارای آنتی اکسیدان و غنی از ویتامین است. منبعی سرشار از کلسیم، پتاسیم،فیبر و دارای مقداری مواد فیتوشیمیک است که در ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و برخی سرطان ها جلوگیری می کند . کلم بروکلی همچنین دارای ویتامین های آ و سی است. این نوع کلم از برخی آنتی اکسیدان ها برخوردار است که می توانداز سلول ها محافظت کند.     قره قاط : این گیاه و میوه آن برای داشتن سلامت جسم مفید است. این ماده غذایی نیز غنی از برخی فیتوشیمیک هاست که از بروز عفونت شریان های ادراری موثر است. قره قرط همچنین به تقویت حافظه کمک می کند و برای داشتن دوران پیری سالم مفید است.     عدس قرمز: این ماده غذایی نیز برای قلب بسیار مفید است و دشمن سرطان است.     ماهی آزاد: این ماده غذایی منبع سرشاری از پروتئین و امگای سه است. امگای سه نیز از بروز عارضه های قلبی جلوگیری می کند و سرشار از اسید لیپید و برخی پروتئین هاست.     اسفناج : این گیاه غذایی نیز درجه ایمنی بدن را بالا می برد و در زیبایی پوست و مو نقش به سزایی دارد. اسفناج همچنین دارای ویتامین های آ و سی و ماده ریبوفلاوین (ویتامین بی 2) است. ویتامین بی دو نیز در بازسازی بافت های بدن بسیار موثر است. اسفناج همچنین دارای ویتامین بی-شش ، کلسیم ، آهن و منیزیم است.     سیب زمینی: این ماده نیز ضد سرطان و پیری است . رنگ زردی که در سیب زمینی وجود دارد نشان دهنده وجود بتا-کاروتن در آن است. بتا-کاروتن نیز غنی از ویتامین آ است و این ویتامین نیز از پیری زود رس جلوگیری می کند. بتا-کاروتن همچنین در ابتلا به برخی سرطان ها جلوگیری می کند.     عصاره سبزیجات : عصاره سبزیجات نیز در جلوگیری از ابتلا به عارضه قلبی بسیار موثر است . زیرا عصاره این گیاهان سرشار از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی، ارزش های غذایی است.     دانه گندم: دانه گندم برای مغز، پوست و هضم بسیار مفید است . منبع:parsine.com

کلسترول خون, بیماری های واگیردار,تقویت سیستم ایمنی بدن, تقویت حافظه, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, سیستم ایمنی بدن, خوردن ماده غذایی, خاصیت ضد سرطانی, کلم بروکلی

تقویت سیستم ایمنی بدن با خوردن 10 ماده غذایی تقویت سیستم ایمنی بدن

سیب: خاصیت ضد سرطانی دارد. سیب منبع کاملی از ماده پکتین است . ماده پکتین ، تولید کننده ذرات مولکولی هستند که تا حد زیادی سلول های سرطانی را در سطح پرستات ، روده ، ریه می کشد و از پیشرفت سرطان در بدن جلوگیری می کند. سیب غنی از فیبر است که میزان کلسترول و گلوکوز خون کاهش می دهد. سیب همچنین سرشار از ویتامین سی و نوعی آنتی اکسیدان است که از سلول ها محافظت می کند.سیب همچنین از سیاهرگ ها محافظت می کند و به جذب آهن نیز کمک می کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن با خوردن 10 ماده غذایی




کارشناسان غذایی می‌گویند 10 غذا با فواید معجزه آسا وجود دارد که توصیه می‌شود در وعده غذایی وجود داشته باشد.

 

کارشناسان می گویند از آنجائیکه اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان گسترش بیماری های واگیر بیش از پیش مشخص می شود، مصرف برخی غذای سالم و غنی در تقویت سیستم ایمنی بدن ما بسیار مهم هستند.

 

کارشناسان توصیه می کنند که مغز بادام، سیب، کلم بروکلی، عدس قرمز، ماهی آزاد، اسفناج، سیب زمینی،عصاره سبزیجات،دانه گندم و گیاه و میوه قره قاط به عنوان غذایی هایی که غنی از مواد غذایی و ضد بیماری هستند در وعده های غذایی ما قرار گیرند.

 

فهرست غذاهایی که بیشترین خاصیت را برای بدن دارند در پایگاه اینترنتی مایو کلینیکMayo Clinic منتشر شده است اما در میان آنها ده ماده غذایی وجود دارد که خاصیت آنها برای بدن معجزه آسا است. زیرا آنها غنی از ویتامین های آA و ییE ، فیبر، مواد معدنی ، مواد فیتوشیمی و آنتی اکسیدان ها هستند. مصرف این غذاها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند و باعث چاقی نیز نمی شوند زیرا کالری کمی دارند.

 

کارشناسان غذایی پایگاه اینترنتی مایو کلینیک خاصیت های هر کدام از این ده ماده غذایی را به شرح زیر توضیح داده است:

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,


مغز بادام: بیشترین خاصیت را برای قلب دارد. چرا که غنی از منیزیم، آهن ، کلسیم، فیبر است و از ابتلا به برخی سرطان ها و کم خونی جلوگیری می کند . مغز بادام همچنین دارای برخی ریبوفلاوین ها (ویتامین بی 2) هاست که به بازسازی بافت بدن کمک شایانی می کند. مغز بادام همچنین میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

سیب: خاصیت ضد سرطانی دارد. سیب منبع کاملی از ماده پکتین است . ماده پکتین ، تولید کننده ذرات مولکولی هستند که تا حد زیادی سلول های سرطانی را در سطح پرستات ، روده ، ریه می کشد و از پیشرفت سرطان در بدن جلوگیری می کند. سیب غنی از فیبر است که میزان کلسترول و گلوکوز خون کاهش می دهد. سیب همچنین سرشار از ویتامین سی و نوعی آنتی اکسیدان است که از سلول ها محافظت می کند.سیب همچنین از سیاهرگ ها محافظت می کند و به جذب آهن نیز کمک می کند.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

کلم بروکلی: کلم بروکلی نیز دارای آنتی اکسیدان و غنی از ویتامین است. منبعی سرشار از کلسیم، پتاسیم،فیبر و دارای مقداری مواد فیتوشیمیک است که در ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و برخی سرطان ها جلوگیری می کند . کلم بروکلی همچنین دارای ویتامین های آ و سی است. این نوع کلم از برخی آنتی اکسیدان ها برخوردار است که می توانداز سلول ها محافظت کند.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

قره قاط : این گیاه و میوه آن برای داشتن سلامت جسم مفید است. این ماده غذایی نیز غنی از برخی فیتوشیمیک هاست که از بروز عفونت شریان های ادراری موثر است. قره قرط همچنین به تقویت حافظه کمک می کند و برای داشتن دوران پیری سالم مفید است.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

عدس قرمز: این ماده غذایی نیز برای قلب بسیار مفید است و دشمن سرطان است.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

ماهی آزاد: این ماده غذایی منبع سرشاری از پروتئین و امگای سه است. امگای سه نیز از بروز عارضه های قلبی جلوگیری می کند و سرشار از اسید لیپید و برخی پروتئین هاست.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

اسفناج : این گیاه غذایی نیز درجه ایمنی بدن را بالا می برد و در زیبایی پوست و مو نقش به سزایی دارد. اسفناج همچنین دارای ویتامین های آ و سی و ماده ریبوفلاوین (ویتامین بی 2) است. ویتامین بی دو نیز در بازسازی بافت های بدن بسیار موثر است. اسفناج همچنین دارای ویتامین بی-شش ، کلسیم ، آهن و منیزیم است.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

سیب زمینی: این ماده نیز ضد سرطان و پیری است . رنگ زردی که در سیب زمینی وجود دارد نشان دهنده وجود بتا-کاروتن در آن است. بتا-کاروتن نیز غنی از ویتامین آ است و این ویتامین نیز از پیری زود رس جلوگیری می کند. بتا-کاروتن همچنین در ابتلا به برخی سرطان ها جلوگیری می کند.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

عصاره سبزیجات : عصاره سبزیجات نیز در جلوگیری از ابتلا به عارضه قلبی بسیار موثر است . زیرا عصاره این گیاهان سرشار از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی، ارزش های غذایی است.

 

 کلسترول خون, کلم بروکلی, بیماری های قلبی, خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن, سیستم ایمنی بدن, کلم بروکلی, بیماری های واگیردار, تقویت حافظه, خاصیت ضد سرطانی,

 

دانه گندم: دانه گندم برای مغز، پوست و هضم بسیار مفید است .

منبع:parsine.com

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: کلسترول خون,کلم بروکلی,بیماری های قلبی,خوردن ماده غذایی,تقویت سیستم ایمنی بدن,سیستم ایمنی بدن,کلم بروکلی,بیماری های واگیردار,تقویت حافظه,خاصیت ضد سرطانی,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۱۴ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

ارزش غذایی کلم بروکلی بروکلی بروکلی

بروکلی, آشپزي, خواص سبزيجات, خواص کلم بروکلی, کلم بروکلی, ارزش غذایی کلم بروکلی, سبزي, کلم, انواع سبزيجات, خواص حبوبات, ميوه,خواص مواد غذايي, خواص ميوه ها, انواع حبوبات, انواع ميوه

ارزش غذایی کلم بروکلی بروکلی بروکلی

        کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .   مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :   1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه ، معده ، روده بزرگ ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند .   2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتا مین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند .   3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .   4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند .   5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می کند .

آشپزي, کلم بروکلی, خواص حبوبات, خواص سبزيجات, خواص کلم بروکلی, انواع سبزيجات, ميوه, انواع حبوبات, خواص ميوه ها, ارزش غذایی کلم بروکلی, بروکلی, انواع ميوه, سبزي,خواص مواد غذايي, کلم

ارزش غذایی کلم بروکلی بروکلی

3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .



 

 

 بروکلی, آشپزي, خواص سبزيجات, خواص کلم بروکلی, کلم بروکلی, ارزش غذایی کلم بروکلی, سبزي, کلم, انواع سبزيجات, خواص حبوبات, ميوه,

 

 

کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .

 

مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :

 

1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه ، معده ، روده بزرگ ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند .

 

2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتا مین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند .

 

3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .

 

4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند .

 

5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می کند .

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: بروکلی,آشپزي,خواص سبزيجات,خواص کلم بروکلی,کلم بروکلی,ارزش غذایی کلم بروکلی,سبزي,کلم,انواع سبزيجات,خواص حبوبات,ميوه,خواص مواد غذايي,خواص ميوه ها,انواع حبوبات,انواع ميوه,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۱:۰۸ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)

خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی خورش سویا خورش سویا

آموزش غذاهای رژیمی, طرز تهیه خورش سویا, آموزش آشپزی,خورش سویا و کلم بروکلی, طرز تهیه خورش کلم بروکلی, خورش سویا, سایت آشپزی, طرز تهیه خورش های رژیمی, طرز تهیه خورش ضد حساسیت

خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی خورش سویا خورش سویا

اگر در لیست مواد غذایی که برای رفع علائم حساسیت فصلی مفید است، نگاهی بیندازید هر سه ماده کلم بروکلی، سویا و هویج را در آن می‌بینید. کلم بروکلی حاوی ویتامین C و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا3 دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که این خورش را به یک غذای ضد حساسیت و البته کم‌کالری تبدیل کند.مواد لازم برای 4  نفر :  کلم بروکلی  400 گرم  سویا  2 پیمانه  پیاز بزرگ  1 عدد  سیر  4 حبه  هویج بزرگ یک عدد رب گوجه‌ فرنگی 2 قاشق سوپ خوری روغن به میزان لازم نمک، فلفل و زرد چوبه مقداری طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی  :پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید.هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید.پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید ) و اجازه دهید تا هویج بپزد.حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می‌شود با نان سرو کرد و هم با برنج.فوت‌ و فن1 - برای آماده‌سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم‌ ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.2 - برای خوش‌ رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.نکته :مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.منبع : salamatnews.com

سایت آشپزی, آموزش آشپزی, طرز تهیه خورش های رژیمی, طرز تهیه خورش ضد حساسیت, طرز تهیه خورش کلم بروکلی,خورش سویا و کلم بروکلی, طرز تهیه خورش سویا, خورش سویا, آموزش غذاهای رژیمی

خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی خورش سویا

طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی  :پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید.هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید.پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید ) و اجازه دهید تا هویج بپزد.حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می‌شود با نان سرو کرد و هم با برنج.فوت‌ و فن1 - برای آماده‌سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم‌ ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.2 - برای خوش‌ رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.نکته :مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.منبع : salamatnews.com



 آموزش غذاهای رژیمی, طرز تهیه خورش سویا, آموزش آشپزی,خورش سویا و کلم بروکلی, طرز تهیه خورش کلم بروکلی, خورش سویا, سایت آشپزی, طرز تهیه خورش های رژیمی, طرز تهیه خورش ضد حساسیت
اگر در لیست مواد غذایی که برای رفع علائم حساسیت فصلی مفید است، نگاهی بیندازید هر سه ماده کلم بروکلی، سویا و هویج را در آن می‌بینید. کلم بروکلی حاوی ویتامین C و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا3 دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که این خورش را به یک غذای ضد حساسیت و البته کم‌کالری تبدیل کند.

مواد لازم برای 4  نفر :

 کلم بروکلی  400 گرم
 سویا  2 پیمانه
 پیاز بزرگ  1 عدد
 سیر  4 حبه
 هویج بزرگ یک عدد
رب گوجه‌ فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زرد چوبه مقداری

طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی  :
پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید.
هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.
در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید.
پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.
سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.
بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.
مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید ) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می‌شود با نان سرو کرد و هم با برنج.

فوت‌ و فن
1 - برای آماده‌سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم‌ ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
2 - برای خوش‌ رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.

نکته :
مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.
منبع : salamatnews.com

منبع :www.beytoote.com


برچسب‌ها: آموزش غذاهای رژیمی,طرز تهیه خورش سویا,آموزش آشپزی,خورش سویا و کلم بروکلی,طرز تهیه خورش کلم بروکلی,خورش سویا,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش های رژیمی,طرز تهیه خورش ضد حساسیت,
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ساعت ۲۰:۴۲ توسط سولماز کوچک دسته : نظر(0)